Holdfogyó Telihold

Amiért most különleges lesz a teliholdunk, az, hogy egyben fogyó hold is lesz, a hold sötétebben fog látszódni, hogyan hat ez ránk? Figyelj érzéseidre, álmaidra, intuíciódra! Lelkileg előjöhet árnyék oldalunk, érzékenységünk, olyan dolgok, érzelmek, melyeket tisztázni szeretnénk. Szellemileg az igazság és igazságtalanság érzetünk kerülhet előtérbe, hibánk felkutatása, és ebből mit tanulhatunk. Év elején nem is lehetne jobb hold állás, hiszen ahhoz hogy bejöjjön az új, el kell engedni a régit, persze nem mindent, lehet csak picit átformázni, átalakítani kell némely dolgokat. Most amikor év elején a célkitűzések, tervezések startján állunk, jó átgondolni stratégiailag is mit hogyan csináltunk eddig, hol hibáztunk, mit kell elengedni, átalakítani, máshogy végezni, milyen új tervek kellenek, mit tudunk kovácsolni a régi mintákból és hibákból. Melyeket tudjuk és érdemes tovább vinni az újesztendőre, és melyeket kell most kicsit háttérbe rakni. Mi mennyi erőfeszítést kíván az életünkbe, állítsuk fel a prioritásokat, és elvárásainkat a kitűzött terveinkhez. Igen is legyen elvárásunk, hiszen ahhoz igazodik az Univerzumunk is, az energetikai rezdülésünk mit ad ki magából, arra kapunk mindig választ a külvilágból. Leírhatod az álmaidat, de ha nem hiszel benne, kételyeid vannak, nem várod el a sikert, sőt arra számítasz, senkit nem fogsz érdekelni, valóban elvárásaidnak megfelelően történik meg veled. Ha arra állítod be elvárásaidat, hogy igen is menni fog, sikerülni fog, és összejön, akkor az is úgy történik. Összességében a fogyó hold és teli hold állás nagyszerű lehetőség. Egyben teremtő energia, és elengedő is. Szuper tudatosságunk eléréséhez remek időzítés! Kívánok mindenkinek jó célkitűzéseket, álomtabló készítést, tervezéseket, szervezéseket, és hogy ez az újév valóban mindenkinek hozzon sok örömöt, sok játékot, sok élményt, valódi boldog pillanatokat! Mert olyan sokat mondtunk szilveszter éjjelén: Boldog Újévet kívánok Neked! És ez a sok áldás összeadódik! De vajon elegendő-e egész évre ez a jó kívánság? Kitart-e egész éves küzdelmeink, csalódásaink, néha leüléseink közepette? Valóban éljünk boldog pillanatokat meg, én ezt kívánom neked! Nyerd el önmagadnak a hold energiáit, vagyis hasznosíts belőle magadnak annyit, amennyit csak tudsz, és gazdagodj tudásban, bölcsességben, energiában, intuíciókban, remek ötletekben, megvalósuló tervekben! Áldás!

Telihold hatásairól, szertartásokról, feltöltésekről, ezekről a jelenségekről már bőven írtam a cikkeimben, ahogy arról is hogyan készítsük elő az oltárt, ha van, hogyan tudjuk energetizálni magunkat, a kristályainkat, a vizünket, hogyan keltsük életre teremtő energiánkat. Bővebben itt:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/telihold-a-varazslat-ideje/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/valtozast-hozo-telihold/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/mi-lenne-a-kivansagod/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/telihold-varazsa/

„Telihold és félárnyékos holdfogyatkozás 10-én este. A félárnyékos fogyatkozás 18:07-kor kezdődik, ám ebből még nem sokat vehetünk észre, ahhoz, hogy észlelhető legyen a Hold szokásosnál kissé sötétebb volta, legalább 30-40 percet várni kell. A legnagyobb, a Hold 90 százalékát érintő árnyék 20:10-kor következik be, ezután a félárnyék apránként le is csúszik majd a Holdról, a kb. 4 órás fogyatkozás vége 22:19 lesz, de ahogy az elejét se nagyon észlelhetjük, úgy a vége sem lesz szabad szemmel kivehető.” Forrás: National Geographic https://ng.hu/fold/2020/01/01/egi-jelensegek-2020-januar-elso-feleben/

Teliholdas kedvenc zeném Akeboshitól: Yellow Moon, Narutó rajongóknak ismerős lehet J, fogadd és hallgasd szeretettel:

https://www.youtube.com/watch?v=QkzBzmsvD_M

Holdas spirituális műveim a Más Világban Élek oldalon olvashatóak:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek/?ref=bookmarks

Nagy Szaffina író, életmód tanácsadó