Fogyjunk Együtt könyv

Fogyás természetes úton, természetes nőknek!

Fogyjunk Együtt program, 182 oldalas könyv + hozzá Ajándék 3 önszuggesztiós cd, melyek átprogramozzák a tudatalattidat a fogyásra!

Fogyás önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Fittség önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Fiatalság és karcsúság önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Szeretnénk visszanyerni a régi alakunkat, hogy beleférjünk a régi csinos ruháinkba, vagy éppen tudjunk venni új ruhákat, az új alakunkhoz. Ilyenkor mondjuk azt sóhajtva: „De szeretnék újra húszéves lenni!” Aztán elkezdünk merengeni pár kérdésen: „Miért híztunk meg?”„Miért van az, hogy 30 fölött elkezdenek lerakódni a zsírpárnák, még akkor is, ha odafigyelünk magunkra (legfeljebb kicsit kevésbé)?”

Beszélhetek én az enzimekről, meg nyers étkezésről, a sok zöldségről, meg gyümölcsről, ha nem értjük meg az első lépést, akkor nem lesz kitartásunk a többihez sem.

Tarts velem 8 gyakorlatias kivitelezhető lépésen keresztül!

 • Miért is hízunk, mik az okai?
 • Mi a legtermészetesebb étrend?
 • Erre nem diétára, fogyókúrás módszerre kell tekintened, hanem egy életmódra!
 • Bombázd magad egészségesre!
 • Hogyan állítsuk össze az étrendünket, mire figyeljünk oda?
 • Melyek azok a gyógynövények, amelyek segítik a zsírégetést, anyagcserét, ezáltal a fogyást?
 • Gyors fogyás természetes úton?

Ismerj meg pár természetes gyorsító programot! Mellyel nem fogsz ártani a testednek, sőt hasznára lesz az!

 • Minden, amit tudni akarsz a léböjtről, zöldlevek készítéséről tisztító magocskáról!
 • Hogyan tudunk izmot építeni? Hogyan tudunk sikeresen fogyni és azt meg is tartani?
 • 50 ok az edzésre
 • 40 alap nyújtó gyakorlat
 • Különböző sportok, mozgásformák
 • Miről is szól a fogyás???
 • Tévhitek, ami a nőkben él, de szerintem a pasikban is!
 • Hogyan oldjuk fel a manipura csakrát és ez milyen hatással van a fogyásunkra?
 • A tudatalatti varázslatos hatásának titkát is megosztom veled…. és hogy hogyan válj Istennővé?

Ahogy tőlem már megszokhattátok, egészség és spiritualitás szemléletben írok szinte mindenről, tehát erről is. Manipura csakra is helyet kap, kozmoterápia, indiai tisztító kúra, turmixok, élő ételek, önbizalomépítés és sok kérdés és gyakorlat! Attól hogy elolvasod, még nem történik semmi, kezd el! „Just Do it!” Mit veszíthetsz ezzel a programmal? Tulajdonképpen semmit, csak a súlyodat, és hasznos és új információkat tudhatsz meg!

Működik????

Csuda klassz hír, amit az egyik olvasóm írt, nagyon elérzékenyültem, mert hozzájárulhattam a sikeréhez! És mert valóban példaértékű! Neki is sikerült fogynia, 15 kilót! Ez szuper!!!!

Íme egyik olvasóm levele:

„Kedves Szaffina!
Már több mint 1 éve étkezem így, amit nagyon imádok, s a javamra vált, egészségileg is, és mellesleg már 15 kg-l vagyok könnyebb! Igen hozzájárultatok ahhoz, amit elértem, nagyon nagy boldogsággal tölt el, és tényleg leesik mindenkinek az álla, hogy mit értem el, éhezés nélkül.”

Legyen a Tiéd a következő sikertörténtet!

„Aki elkezdte már félig jutott.
Légy bölcs: merj belevágni!”

/Horatius/

Milyen témákról lesz szó? Étkezésről, ételekről, étel receptekről, gyógynövényekről, gyorsító fogyásról, testmozgásról, enzimekről, fehérjékről, zsírokról, olajokról, magokról, öntudatosságról, önbizalomról. Mi a természetesség jegyében dolgozunk, és természetes nőket is szeretnénk látni a világban! Ezért az én üzenetem a női társaimnak az, hogy merjünk nők lenni! Lehet hívni barátokat, barátnőket, kollegákat, családtagokat! Nekik is add oda a könyvet és az önszuggesztiós hanganyagokat! 🙂 Ajándékozd meg őket!

Fogyás természetes úton, természetes nőknek!

Fogyjunk Együtt program, 182 oldalas könyv + hozzá Ajándék 3 önszuggesztiós cd, melyek átprogramozzák a tudatalattidat a fogyásra!

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Nagy Szaffina spirituális életmód tanácsadó, író

Részletek a könyvből:

„Tudom…. belbecs és nem a külcsín és tudom elcsépeltnek tűnik…. és sokszor hallottad már.. de TÉNYLEG ÍGY VAN! Ha pasi vagy akkor is! 🙂 Amikor tükörbe nézel és szereted önmagadat, akkor lesz teljes a világod! Akkor tudsz másoknak is adni! Akkor fogsz ragyogni! Amikor megéled önmagadban a teljességet! Hogyan is lehetne másképp? Hogyan is tudna egy nem teljes, teljeset alkotni, vagy adni önmagából? Amikor megéled önmagad teljességét, Istennői minőségét, igazán elfogadod és szereted önmagadat, akkor a te pozitív rezgéseid szintén pozitív rezgésekre, energiákra fognak válaszolni és azt vonzani magadhoz. Olyanná válsz, mint a fény, amelyre tapadnak a sötét éjben lévő szentjánosbogarak. No és a pasik is….. 🙂 igen… 🙂 (fordított esetben a nők 🙂 )”

„Jó, de hogyan csináljam?! Erről fogunk beszélni, az önbizalomról, önszeretetről, önelfogadásról, mely megvilágítja előttünk az egész utat és ezt a fogyás storyt.”

„Amikor tisztítunk, figyeljünk a lelki jelenlétünkre is! Fordítsunk több időt, figyelmet belső önmagunkra, kérdezzük meg miért híztunk el, mi lehet ennek a mélyebb oka. A lelki oka. És azt is, hogy hogyan éljük meg a testi változásokat, ami elkerülhetetlen az idő múlásával.”

„Átépítem testem és lelkem templomát. Minden egyes tégláját, sejtjét átrakom, ami nem kell leépítem, és újat építek, újra helyezem. Megtisztítom a testem, megerősítem. Újrarakom önmagam, a lelkem csodálatos templomát. Nyugalomba és békébe helyezem, tisztelem és megerősítem. Szeretem mindennap és vigyázok rá. Ő lelkem fényének temploma, Teremtőm ajándékba, mit erre a Földre kaptam, vigyázok rá, értékelem. Most újraépítem, újra rakom falait, minden egyes tégláját, megerősítve, megújítva, megtisztítva, vigyázok rá, mert ő az én kőfalam. Egészségbe helyezem, megerősítve, Isten templomát, lelkem fényének templomát, a testemet. Minden porcikám, minden csontom, ízületem, húsom és vérem, egyensúlyba és erőbe helyezem, és nyugalomba. Minden rezdülésem egy az Isteni mivoltommal. Egész vagyok, egészséges, és érzi ezt minden sejtem. Szeretem önmagam. Szeretem, aki vagyok. Szeretem a bennem lévő fényt, a lelket, és szeretem és tisztelem lelkem templomát, a testemet.”

„A nagy mennyiségű fehérjefogyasztás ugyanis rendkívül savasító hatással van a szervezetre. Az elsavasodás pedig mint tudjuk, felelős talán a legtöbb betegség kialakulásáért. Az állati fehérje lebontásakor rengeteg savas bomlástermék keletkezik a szervezetben.”

„Nem tenni semmit, nem dolgozni a testtel, sem szellemmel, lélekről hadd ne beszéljek, minden maradjon a régiben, a változást elutasítják, de legyenek gyógyultak és egészségesek, és szépek! Sokan csak az orvostól várják a segítséget! Lustán beülnek a váróterembe, aztán úgy gondolják ez az orvos dolga, vizsgálja meg, írjon fel valamit, és ha kell virítja a pénzt, és ennyi az ő dolga! Minden felelősséget az orvosnak ad át! Ő? Ő, semmi nem tesz! Ő mégis mit tegyen az egészségért? Hogy van egy magasabb erő, amit rendszeresen fel kellene venni, már nevetségesnek is tűnik…… mindaddig, amíg halál szélére vagy komolyabb bajba nem kerül. És a nyugati orvosok, természetgyógyászok, tanácsadók, és egyéb segítők, persze, hogy tanácstalanok ilyen helyzetekben, és kiégnek és reménytelennek látják az egész társadalmi munkát.”

„Nehéz az, amit te annak érzékelsz, és ami a te akaraterődet vagy fizikai erődet felülmúlja. Nos? A szellemi vagy a fizikai erőd hiányzik? Ha elég elszánt vagy, akkor képes leszel rá! És igen lehet több időt igényel és azt az időt néha elkell veni mástól.. és lesz olyan hogy nehéz lesz egy fárasztó nap után neki állnod… és lekell győznöd a lustaságod, a fáradságod, vagyis önmagad! Ha sose állsz neki, sose kezded el, sose éred el! Nincs olyan, hogy túl késő…. túl sok…. túl nehéz! A korlátok a fejekben vannak!”

„Másokra hárítani önmagunkat… nehogy már felelősséget vállaljunk önmagunkért…. Oké, lehet tényleg elcseszték.. nem figyeltek rád… lehet ők is gurulnak… De már azóta felnőttél! 🙂 Felnőtt, tehát felelősséget tudsz vállalni önmagadért, a tetteidért és hogy mikor, mit, mennyit eszel és mozogsz! Tehát ne gyere a férjeddel, a három gyerekeddel, a kitudja még melyik felmenő, lemenő családoddal… tessék tenni önmagadért és ne a kifogásokat gyártsd!”

„Hát pontosan azért kezdesz el sportolni, hogy edzettebb legyél, erősebb, formásabb! Szerinted mindenki úgy kezdett el edzeni, hogy feszes volt és izmos, és szálkás? Akkor lehet a legtöbben el sem kezdték volna! 🙂 Mindenki valahol elkezdte! Ezt ne felejtsd el!”

„Te építsd fel magad és te szeressed önmagad! A szerethetőséged a lelkedből fog származni, a cselekedeteidből, a szavaidból, és nem a has vagy fenék méretedből!”

„Hogyan váljunk Istennővé? Olyan nővé, aki vonza a tekintetet, akit tisztelnek, becsülnek, szeretnek, ahová belép, minden szem oda szegeződik? Ez valami varázslat? Elérhetetlen? Egyiksem… :)A belsőnk azt tükrözi vissza a külvilágba amilyenek vagyunk. A gondolataink, az érzéseink.”

„A SZER-ETET, míg a FÉL-ELEM. Te mivé szeretnél válni? Szeretetté vagy fél-elemmé? A fél-elem soha nem egész! Soha nem teljes! És nem az Isteni önvalódból fakad, így a szeretet minden nemű megtagadása, legyen azaz önmagunk szeretete is, nem a Forrásstól ered! Nem tiszta értékű. A félelem nagyon jól letudja építeni az önérzetünket, önbecsülésünket, az egész életünket. Nem szabadna ezt beengedni! Nem szabadna a versengéseknek sem szabad utat engedni, ami mások leépítésére szolgál!”

„Eltudod képzelni magadról hogy te is Istennő vagy? Hogy úgy vonulsz be egy terembe, hogy mindenki csodáljon? Tudod mi a titka ezeknek a nőknek? A belső erő! Ez az a varázs erő, ami mint egy varázspálca legyintés, ott terem, ahol ők is léteznek! A belső hitük! A belső akaraterejük! Hogy hisznek magukban! Az erejükben! A szépségükben! De nem pusztán a külső szépségben! Tudják jól elérik, amit akarnak! Van bennük tűz, szenvedély, vágy az életre, és tudják elég jók! Van önbizalmuk, és tudják ők a legjobbak! A belső tudásuk, hitük, és erejük! Ez az ő varázspálcájuk! A belső erő!”

„Ott tartalékolunk hasi zsírt, ahol az akaraterő hiányzik! Nincs akarat erő, ami lebontsa! A nap az erőközpontunk. A napból áradó energia a tűz. Akaraterő, cselekedeteink, vitalitás, életerő, a központ. A köldököt az univerzum közepének is nevezik. Vagyis ez a te életerő központot! Merj újra központodban lenni! Találd meg újra a középpontod!”

„A szégyen érzés megrekeszti a hasnál az energiákat, nem engedi tovább folyni. Olyasmi, mikor a folyamban sok-sok apró kavics összejön, felhalmozódik és gátként megakadályoza a víz folyását. Tehát egy megrekedésről beszélünk!”

„Rengeteg sok mindent az agyunk írányít, a testünket is, az éhségérzetünket, az érzelmeinket, a vágyainkat, örömünket, kívánalmainkat. Tanuljunk meg tudatosakká válni, ne csak a bevásárló listában, vagy edzésprogramba, de a belső tudatosságban is! A szavak óriási erejűek,”

„Ha az ember valóban arra adja a fejét, hogy másoknak segítsen, támogasson, tanítson, azt tegye a legnagyobb elfogadással, türelemmel, szenvedéllyel, és alázattal, empátiával és szeretettel! Akiből ez hiányzik, az soha nem lehet jó tanító!”

Fogyjunk Együtt program. 8 lépcsős bevált módszer.
Fogyás önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu
Fiatalság és karcsúság önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Fogyjunk Együtt e-könyv, letölthető formátumban 182 oldalon, hasznos tanácsokkal 1990 Ft, + ajándék hozzá 3 e-cd fogyás önszuggesztiós hanganyag! Az önszuggesztiós hanganyagot külön is megveheted, 1500 Ft/db. Tehát 4500 Ft értékű ajándékot kapsz és egy letölthető gyorsan olvasható, emészthető fogyi könyvet, ami bevált recepteket tartalmaz!

Igen, szeretném! Írj ide: nagy.szaffina(kukac)gmail.com

Nagy Szaffina spirituális életmód tanácsadó, író