Fogyjunk Együtt könyv

Fogyás természetes úton, természetes nőknek!

Fogyjunk Együtt program, 236 oldalas könyv + hozzá ajándék 3 önszuggesztiós hanganyag, melyek átprogramozzák a tudatalattidat a fogyásra!

Fogyás önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Fittség önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Fiatalság és karcsúság önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Szeretnénk visszanyerni a régi alakunkat, hogy beleférjünk a régi csinos ruháinkba, vagy éppen tudjunk venni új ruhákat, az új alakunkhoz. Ilyenkor mondjuk azt sóhajtva: „De szeretnék újra húszéves lenni!” Aztán elkezdünk merengeni pár kérdésen: „Miért híztunk meg?”„Miért van az, hogy 30 fölött elkezdenek lerakódni a zsírpárnák, még akkor is, ha odafigyelünk magunkra (legfeljebb kicsit kevésbé)?”

Beszélhetek én az enzimekről, meg nyers étkezésről, a sok zöldségről, meg gyümölcsről, ha nem értjük meg az első lépést, akkor nem lesz kitartásunk a többihez sem.

Tarts velem 8 gyakorlatias kivitelezhető lépésen keresztül!

Fogyjunk együtt. 8 hét alatt hozd magad formába, érezd a változást!

8 hét alatt hozd magad formába, érezd a változást! 

„A fejezeteket levelek formájában írtam meg, így mint egy naplót könnyebben tudod majd követni. Érdemes mindennap egy fejezetet elolvasni, így 8 nap alatt tudod elsajátítani a tanultakat, és egy-egy hetet adni a gyakorlati tudásnak, így 8 hét alatt szép eredményeket lehet elérni, és a továbbiakban is amennyiben betartod, és odafigyelsz magadra, egészségedre, edzésedre és gondolataidra. Ezekről fog szólni bővebben ez a könyv. Nem sablont kapsz, hanem betartható, alkalmazható 8 lépést, amelyekből még csak hogy nem is kell mindegyiket végig vinned. Szabadon te eldöntheted, melyik számodra szimpatikus, melyiket választod és ebből a könyvből mit hasznosítasz. Ha ellenérzést vált ki belőled egy-egy rész, azt is érdemes megvizsgálnod miért érzed ezt, mit mutat meg neked ez. Lehet, ami most ellenszenvet vált ki, pl: egy böjt, vagy beöntés szó, pár év múlva természetessé válik számodra. Adj magadnak időt, és türelmet a tanulásra és a gyakorlati elsajátításra! Rendszeres gyakorlás! Ez lényeges! Ahogy mester sem válik egy nap alatt senkiből, így a testtudatnak is adnod kell időt, legalább 21 napot! Míg a tudatod befogadja, átalakítja a testedet a kívánt módon, épp így az önszuggesztiókat sem elég egyszer meghallgatni, vagy ezt a könyvet elolvasni, nem elég egyszer edzeni, vagy egyszer betartani az itt javasolt étkezést. Állj fel újra és újra! Kitartás, gyakorlás és tudatosság! Ezt kívánom neked ehhez a könyvhöz és saját magad változásához!”

„Mindig hozzányúlhatok ehhez a tudáshoz, amit megszereztem, és most átadom neked ezt könyv formájában egyszerű 8 lépésben. Mindaz, amit leírok én magam is véghez vittem többször is, mai napig alkalmazom, és ha szükségét érzem, újra előveszem a könyvet és az önszuggesztiókat és tanulom magam újra én is.”

Fogyjunk Együtt. Mi ez a 8 lépés.

Mi ez a 8 lépés?

Fogyjunk Együtt. Miért is hízunk, mik az okai.

1. fejezet:

 • Miért is hízunk, mik az okai? 8 elsődleges okot feltűntetek, ami lehet a te életedben is ott van.
 • Tanulunk az enzimekről, és miért fontos a nyers étkezés, vagyis a természetes táplálkozás.
 • 10 első lépésről, amit még ma el kell kezdened! Olyan betartandó gyakorlatok, melyek bár könnyűek lesznek, tudatosságot és rendszerességet igényelnek!

2. fejezet:

Fogyjunk Együtt. Hogyan készítsünk nyers ételeket. Receptek.

 • Miért nem jó a fogyókúra?
 • Mi a legtermészetesebb étrend, amiből bármennyit ehetsz?
 • Erre nem diétára, fogyókúrás módszerre kell tekintened, hanem egy életmódra!
 • Bombázd magad egészségesre!
 • Hogyan állítsuk össze az étrendünket, mire figyeljünk oda?
 • Nyers ételek készítése. Finom, könnyen elkészíthető receptek!

3. fejezet:

Fogyjunk Együtt. Melyek azok a gyógynövények, amelyek segítik a zsírégetést, anyagcserét, ezáltal a fogyást

 • Hogyan hatnak az anyagcserére a teák?
 • Melyek azok a gyógynövények, amelyek segítik a zsírégetést, anyagcserét, ezáltal a fogyást?
 • 20 gyógynövényteát ismerünk itt meg.
 • Megtanuljuk hogyan készítsük el a gyógyteákat.

4. fejezet:

Fogyjunk Együtt. Megismerted az indiai sós tisztító kúrát

 • Gyors fogyás természetes úton?
 • Tanulunk a máj és az epe fontos munkájáról.
 • Megismerjük az almafajtákat és pár könnyített alma ételt. Receptek!
 • Ismertetem röviden a kozmoterápiát, a természet általi erőket.
 • Megismered az indiai sós tisztító kúrát, hogyan kell alkalmazni a beöntést és hozzá pár jógagyakorlatot.
 •  A víz jótékony hatását energetikailag is felfedezheted.

5. fejezet:

Fogyjunk Együtt. Megismertük a nyirokrendszer kúrát

 • Hogyan működik a  nyirokrendszer és ez a fogyásnál miért fontos?
 • Megismerjük a nyirokrendszer kúrát.
 • Elsajátítjuk a citromkúrát.

6. fejezet:

Fogyjunk Együtt. Zöldlevek készítéséről, Receptek. Két tisztító magocskáról a lenmagról és útifűmaghéjról.

 • Minden, amit tudni akarsz a léböjtről. Mire figyeljünk oda böjtölésnél?
 • Zöldlevek készítéséről. Receptek!
 • Két tisztító magocskáról a lenmagról és útifűmaghéjról.
 • Két sikertörténetről, ami nagyon motiválni fog téged!

7. fejezet:

Fogyjunk Együtt. 50 ok az edzésre.

 • Az izomzatról, izmok felépítéséről, hogyan tudjuk fejleszteni, erősíteni.
 • Fehérjéről, enzimekről. Hogyan tudjuk bevinni természetes úton?
 • 50 ok az edzésre, miért is csináld?
 • Különböző sportokról, mozgásformákról, mi mire jó.
 • 40 alap nyújtó gyakorlat, melyet bárki könnyedén otthon elsajátíthat!
 • A masszázs és fürdő jótékony hatásáról, mely segítheti a súlycsökkenést.

8. fejezet:

Fogyjunk Együtt. Manipura csakra oldásáról, hol található és hogyan van hatással a fogyásra? Tudatalatti hatásáról, önszuggesztióról hogyan hat az életünkbe és hogyan tud hatni a fogyásunkra?

 • Az önbizalomról, mi is az valójában és hogyan tudjuk fejleszteni.
 • 15 tévhitről, ami nőben és férfiban is téves rögeszme!
 • Hogyan váljunk Istennővé?
 • Manipura csakra oldásáról, hol található és hogyan van hatással a fogyásra?
 • Tudatalatti hatásáról, önszuggesztióról hogyan hat az életünkbe és hogyan tud hatni a fogyásunkra?

Ahogy tőlem már megszokhattátok, egészség és spiritualitás szemléletben írok szinte mindenről, tehát erről is. Manipura csakra is helyet kap, kozmoterápia, indiai tisztító kúra, turmixok, élő ételek, önbizalomépítés és sok kérdés és gyakorlat! Attól hogy elolvasod, még nem történik semmi, kezd el! „Just Do it! Csak csináld!” Mit veszíthetsz ezzel a programmal? Tulajdonképpen semmit, csak a súlyodat, és hasznos és új információkat tudhatsz meg!

Működik????

Csuda klassz hír, amit az egyik olvasóm írt, nagyon elérzékenyültem, mert hozzájárulhattam a sikeréhez! És mert valóban példaértékű! Neki is sikerült fogynia, 15 kilót! Ez szuper!!!!

Íme egyik olvasóm levele:

„Kedves Szaffina!
Már több mint 1 éve étkezem így, amit nagyon imádok, s a javamra vált, egészségileg is, és mellesleg már 15 kg-l vagyok könnyebb! Igen hozzájárultatok ahhoz, amit elértem, nagyon nagy boldogsággal tölt el, és tényleg leesik mindenkinek az álla, hogy mit értem el, éhezés nélkül.”

Borzasztó jó érzés, mikor leveleket olvashatok az olvasóimtól, és hogy mi miben segített nekik. Mi volt hasznos, és mi változott meg az életükben. Ilyen levelet már olvashattál a könyvben is. Legyen a te leveled a következő siker történet!

„Aki elkezdte már félig jutott.
Légy bölcs: merj belevágni!”

/Horatius/

Milyen témákról lesz szó? Étkezésről, ételekről, étel receptekről, gyógynövényekről, gyorsító fogyásról, testmozgásról, enzimekről, fehérjékről, zsírokról, olajokról, magokról, öntudatosságról, önbizalomról. Mi a természetesség jegyében dolgozunk, és természetes nőket is szeretnénk látni a világban! Ezért az én üzenetem a női társaimnak az, hogy merjünk nők lenni! Ha van olyan barátod, barátnőd, munkatársad, családtagod, akik szintén küzdenek a kilókkal, ajándékozd meg őket, vagy küld el nekik ezt a könyv linket! A könyv és a hozzá tartozó 3 önszuggesztiós hanganyag e-book letölthető formában jut el hozzád, és külön akiknek szeretnéd, külön letölthetőségi kóddal. Tehát mindenki külön letöltési kódot kap.

Fogyás természetes úton, természetes nőknek!

Fogyjunk Együtt program, 236 oldalas könyv + hozzá ajándék 3 önszuggesztiós hanganyag, melyek átprogramozzák a tudatalattidat a fogyásra!

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Részletek a könyvből, olvass bele:

„olyan gyógynövényekről lesz szó, amelyek segíthetnek bennünket a fogyásban. A kímélő étrend mellett. Használhatjuk őket böjtölésnél is, de elsősorban én most ezeket étkezés mellett javasolnám. Reggeli, déli és esti italként.”

„sok esetben, akik fogyni szeretnének, bevesznek mindenféle ”csoda bogyót”, kapszulát, azok el sem gondolkoznak azon, hogyan történik a kivezetés, és egyáltalán mi történik bent a testben?”

„Ha pedig nem tisztulunk, akkor ez a salakanyag, méreganyag, ott marad, és újra önmérgeződik tőle a szervezet. Orvosi tény, hogy a legtöbb esetben, ahol súlygyarapodás, hízás történik, ott a bélben is vannak ilyen lerakódások, melyek elzárják a kimenő dolgok útját. Torlaszt hoznak létre. Hasonlóan egy útszakaszon lezúduló hegytörmelékhez. Elzárja az utat, és az oda beérkező folyó felduzzad, egyféle gátat képez a törmelék. Épp ugyanígy történik a beleinkben is. Ezért a torlaszért mi nagyon sokat tehetünk, hogy onnan kipucolódjék.”

„Indiai sósvíz beöntés

Keleten ez teljesen természetes mindennapi feladat a test megtisztítására. Nyugaton már félnek tőle, ezért átgondolás alá került, bekerüljön-e a könyvbe. Mivel keleten természetes, és én magam több év után sem tapasztaltam negatív élményt, maximum kellemetlen néha, ha kicsit telítődik a test, az pedig mindenkinek saját hibája és felelőssége, de ártani soha nem árt. Sőt! Most már nyugaton is egyre több orvos, és természetgyógyász, és magánember hangoztatja, mennyire jó hatással van a szervezetre.”

„nyirokrendszer tisztításáról fogunk tanulni. Hogy ez most nekünk miért is fontos? Ha megértjük a nyirokrendszert, ami a testünkben úgy ágazik szét, mint a keringési rendszer, vagy mint egy fa ága, akkor megértjük azt is, hogy a nyirokrendszer fő feladata a szűrés. Minden szervvel és szervrendszerrel kapcsolatban áll. Az idegen anyagokat felismeri, megszűri és a makrofágok segítségével el is pusztítja azokat. Tehát összefoglalva a nyirokrendszer tisztítása azért lényeges, mert ő is felelős a szervezetünk méregtelenítésért.”

„A nagy mennyiségű fehérjefogyasztás ugyanis rendkívül savasító hatással van a szervezetre. Az elsavasodás pedig mint tudjuk, felelős talán a legtöbb betegség kialakulásáért. Az állati fehérje lebontásakor rengeteg savas bomlástermék keletkezik a szervezetben.”

„hogy elvárjuk gyorsan szaladjanak le a kilók, szép is lenne, és gyorsan gyógyuljunk meg, mert ilyenekre nincs idő. Nincs idő elgondolkozni, nincs idő megállni, nincs idő dolgozni magunkon, sem tisztítani belülről. Mindenkinek saját felelőssége a saját egészsége és teste és az is ebben a könyvben leírtakat mennyire tudja és kívánja megvalósítani.”

„Jó, de hogyan csináljam?! Erről fogunk beszélni, az önbizalomról, önszeretetről, önelfogadásról, mely megvilágítja előttünk az egész utat és ezt a fogyás storyt.”

„miről is szól??? Rólunk! Kizárólag rólunk! És mikor jön a párod azzal, de más csajok…. és más nők.. és te akkor is a legszebb vagy…. áááá feláll minden szőrzetünk és idegszálunk, mert MI NEM MÁS NŐK VAGYUNK! Értékeljük, és tudjuk, hogy szeretve vagyunk, elfogadva, de akkor is…. nem viszonyíthatjuk magunkat más nőkhöz! Mert mi mi vagyunk a saját egyediségünkkel, egyéniségünkkel, saját formánkkal…. Nade… Most itt áll egy óriási paradoxon! Mert…..”

„Bátorság kell ahhoz is, hogy egyediségedet felvállald! Megfelelek amennyire kell egy adott társadalmi helyzetben, de nem vagyok túlzott illem ember és maradok önmagam! Tisztelek minden embert és nem illetlen vagyok, de önmagamat sem adom fel, mint sokan.  Nem fogok azért felvenni valamit, vagy mondani valamit, hogy másoknak ez imponáljon miközben én nem értek vele egyet, vagy kényelmetlen. Hogy jön ez ide? Önmagunk tisztelete, szeretete, elfogadása igenis létkérdés! Hogy érezzük magunkat a bőrünkben, milyen ruhákat hordunk, mit közvetítünk a külvilágnak ezzel önmagunknak is vissza, mi előnyös, mi nem? Nah, ezért is fontos az a bizonyos visszajelzés, külvilágból… :)”

„sokan csak a felszínt látják! A dagadó izmokat, a csodás szexi alakot, a már lefogyott személyeket, de hogy ezek mögött mennyi munka áll, mennyi lemondás… azt már nem. Nem veszi figyelembe a legtöbb oktatás, edzőterv, életmód, hogy nincs két egyforma ember, test, bár anatómiailag igen, de nagyon eltérőek vagyunk, és van mindenkinél egy testfelépítés! Hiszem, hogy MINDENKINÉL, TÉNYLEG MINDENKINÉL sikereket lehet elérni, de az ő sikere saját önmagához mérhető és kell is, hogy mérhető legyen és nem másokéhoz! És ezzel a szemszögből nézve igen helytálló az a nézet, hogy mindenki megtudja csinálni! Igen, az ő tempójában és az ő lépteivel! Mindig önmagunkhoz mérjük a sikereinket, és önmagunknak akarjunk megfelelni, és önmagunkért csináljuk! Ez is nagyon lényeges! Önmagadért!!! Mert amíg másokért megfelelésből szeretnél lefogyni vagy elérni bármit, az csak hiú ábránd lesz… és nem a te valós okod, célod, nem önmagadért teszed!”

„Tudom…. belbecs és nem a külcsín és tudom elcsépeltnek tűnik…. és sokszor hallottad már.. de TÉNYLEG ÍGY VAN! Ha pasi vagy akkor is! 🙂 Amikor tükörbe nézel és szereted önmagadat, akkor lesz teljes a világod! Akkor tudsz másoknak is adni! Akkor fogsz ragyogni! Amikor megéled önmagadban a teljességet! Hogyan is lehetne másképp? Hogyan is tudna egy nem teljes, teljeset alkotni, vagy adni önmagából? Amikor megéled önmagad teljességét, Istennői minőségét, igazán elfogadod és szereted önmagadat, akkor a te pozitív rezgéseid szintén pozitív rezgésekre, energiákra fognak válaszolni és azt vonzani magadhoz. Olyanná válsz, mint a fény, amelyre tapadnak a sötét éjben lévő szentjánosbogarak. No és a pasik is….. 🙂 igen… 🙂 (fordított esetben a nők 🙂 )”

„Amikor tisztítunk, figyeljünk a lelki jelenlétünkre is! Fordítsunk több időt, figyelmet belső önmagunkra, kérdezzük meg miért híztunk el, mi lehet ennek a mélyebb oka. A lelki oka. És azt is, hogy hogyan éljük meg a testi változásokat, ami elkerülhetetlen az idő múlásával.”

„Ott tartalékolunk hasi zsírt, ahol az akaraterő hiányzik! Nincs akarat erő, ami lebontsa! A nap az erőközpontunk. A napból áradó energia a tűz. Akaraterő, cselekedeteink, vitalitás, életerő, a központ. A köldököt az univerzum közepének is nevezik. Vagyis ez a te életerő központot! Merj újra központodban lenni! Találd meg újra a középpontod!”

„Nehéz az, amit te annak érzékelsz, és ami a te akaraterődet vagy fizikai erődet felülmúlja. Nos? A szellemi vagy a fizikai erőd hiányzik? Ha elég elszánt vagy, akkor képes leszel rá! És igen lehet több időt igényel és azt az időt néha el kell venni mástól.. és lesz olyan hogy nehéz lesz egy fárasztó nap után neki állnod… és le kell győznöd a lustaságod, a fáradságod, vagyis önmagad! Ha sose állsz neki, sose kezded el, sose éred el! Nincs olyan, hogy túl késő…. túl sok…. túl nehéz! A korlátok a fejekben vannak!”

„Hát pontosan azért kezdesz el sportolni, hogy edzettebb legyél, erősebb, formásabb! Szerinted mindenki úgy kezdett el edzeni, hogy feszes volt és izmos, és szálkás? Akkor lehet a legtöbben el sem kezdték volna! 🙂 Mindenki valahol elkezdte! Ezt ne felejtsd el!”

„olyan nincs, hogy neki állsz edzeni, odafigyelni a táplálkozásodra és semmi nem történik! Nincs! Változást fogsz tapasztalni lehet nálad több idő kell, több kitartás, de megtörténik az áttörés, hidd el! Lehet más mértékben, igen, de megint csak azt tudom mondani, önmagad legyőzése! És elfogadása! Önmagadhoz mérten kell mérned a sikered!”

„A szégyen érzés megrekeszti a hasnál az energiákat, nem engedi tovább folyni. Olyasmi, mikor a folyamban sok-sok apró kavics összejön, felhalmozódik és gátként megakadályozva a víz folyását. Tehát egy megrekedésről beszélünk!”

„Találkoztam olyannal, aki azt vallotta önmagunk szeretete egyenlő az egoizmussal, az önámítással, sőt még Isten tervével is ellenzékes, és egyáltalán nem szabadna szeretnünk önmagunkat, inkább alázzuk meg magunkat, mert nem vagyunk méltók…. Hm…..  A SZER-ETET, míg a FÉL-ELEM. Te mivé szeretnél válni? Szeretetté vagy fél-elemmé?  A fél-elem soha nem egész! Soha nem teljes! És nem az Isteni önvalódból fakad, így a szeretet minden nemű megtagadása, legyen azaz önmagunk szeretete is, nem a Forrástól ered! Nem tiszta értékű. A félelem nagyon jól letudja építeni az önérzetünket, önbecsülésünket, az egész életünket. Nem szabadna ezt beengedni! Nem szabadna a versengéseknek sem szabad utat engedni, ami mások leépítésére szolgál! Ki az, akit a legjobban szeretsz? Elsősorban önmagadat kell szeretned! Ha önmagadat nem szereted, hogyan tudnál másokat te szeretni? Hogyan beszélhetnél a szeretetről, az elfogadásról, ha te nem részesülsz benne? Hogyan adhatnál szeretetet, tiszta, őszinte, feltétel nélküli szeretetet másoknak, hogyan tanítanád őket erre, a kedvesednek, gyerekednek, ha te nem vagy rá képes, sem méltó? Legalább is ez van a fejedben…..”

„Hogyan váljunk Istennővé? Olyan nővé, aki vonzza a tekintetet, akit tisztelnek, becsülnek, szeretnek, ahová belép, minden szem oda szegeződik? Ez valami varázslat? Elérhetetlen? Egyik sem… :)A belsőnk azt tükrözi vissza a külvilágba amilyenek vagyunk. A gondolataink, az érzéseink.”

„Eltudod képzelni magadról hogy te is Istennő vagy? Hogy úgy vonulsz be egy terembe, hogy mindenki csodáljon? Tudod mi a titka ezeknek a nőknek? A belső erő! Ez az a varázs erő, ami mint egy varázspálca legyintés, ott terem, ahol ők is léteznek! A belső hitük! A belső akaraterejük! Hogy hisznek magukban! Az erejükben! A szépségükben! De nem pusztán a külső szépségben! Tudják jól elérik, amit akarnak! Van bennük tűz, szenvedély, vágy az életre, és tudják elég jók! Van önbizalmuk, és tudják ők a legjobbak! A belső tudásuk, hitük, és erejük! Ez az ő varázspálcájuk! A belső erő!”

„Ahhoz, hogy Istennővé válj, szeretned kell magadat! Elfogadni önmagadat, előnyeidből építkezni, gyengeségeidet elfogadni, és ha tudsz, változtatni rajtuk! Szerelmesnek kell hogy legyél önmagadba! Az életbe! Teljes emberként élni, akkor fog rád találni a belső lelki béke, és akkor fog nagyon pozitívan visszatükröződni az a bizonyos külvilág tükör!”

„Merjünk önmagunk lenni! Ez lényeges! Nem szabadna félnünk mások kritikájától, irigységétől, csak azért összehúzódni kisebbre és kisebbre, és elbújni a sarokba, nehogy meglássanak bennünket, mert másnak ez rossz érzést okoz! Akkor ez valójában nem rólunk szól, hanem másokról. Mások életét akarjuk élni, vagy a sajátunkat? Más bőrében, életében vagyunk, vagy a sajátunkéban? Mások részvéte miatt, sajnálkozása miatt legyünk kicsik? Ne mutassuk meg önmagunk igazi fényét? Csak mert másnak kicsi az önbecsülése, önbizalma és ezt dühben, irigységben, féltékenységben, beszólásban teszi közzé felénk? És félünk ezen rossz energiáktól, melyek felénk záporozhatnak, mint a jeges eső? Védjük le magunkat, energiáinkat sok pozitív megerősítéssel, és fénnyel! Azok, akik rosszalló megjegyzéseket, pillantásokat tesznek felénk, valójában irigyek, és nem élik a saját életüket, ezért keresnek mások életében valamit, amin lehet rágcsálni. Ez inkább szánalomra méltó. Az is, hogy ezt nem ismernék sem fel, sem el. Engedjük el ezeket a rosszalló érzéseket, ne is vegyük fel, engedjük el magunk mellett, és gondoljunk rájuk úgy, hogy ők most eddig jutottak, ennyit tudtak, erre voltak képesek, még nem önmagukat élik. Kívánjuk nekik sok jót! Önmagunknak pedig még többet! :)”

„Átépítem testem és lelkem templomát. Minden egyes tégláját, sejtjét átrakom, ami nem kell leépítem, és újat építek, újra helyezem. Megtisztítom a testem, megerősítem. Újrarakom önmagam, a lelkem csodálatos templomát. Nyugalomba és békébe helyezem, tisztelem és megerősítem. Szeretem mindennap és vigyázok rá. Ő lelkem fényének temploma, Teremtőm ajándékba, mit erre a Földre kaptam, vigyázok rá, értékelem. Most újraépítem, újra rakom falait, minden egyes tégláját, megerősítve, megújítva, megtisztítva, vigyázok rá, mert ő az én kőfalam. Egészségbe helyezem, megerősítve, Isten templomát, lelkem fényének templomát, a testemet. Minden porcikám, minden csontom, ízületem, húsom és vérem, egyensúlyba és erőbe helyezem, és nyugalomba. Minden rezdülésem egy az Isteni mivoltommal. Egész vagyok, egészséges, és érzi ezt minden sejtem. Szeretem önmagam. Szeretem, aki vagyok. Szeretem a bennem lévő fényt, a lelket, és szeretem és tisztelem lelkem templomát, a testemet.”

Fogyjunk Együtt program. 8 lépcsős bevált módszer.
Fogyás önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu
Fiatalság és karcsúság önszuggesztió. Meditatív CD. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Fogyjunk Együtt e-könyv, letölthető formátumban 236 oldalon, hasznos tanácsokkal, gyakorlatokkal, vicces, humoros, könnyen emészthető könyv, érthető, nincs tele szakzsargonnal, és a gyakorlatok is egyszerűek, de kitartást és rendszerességet igényel!   

Mit nem ad a könyv?

Nem fog helyetted lefogyni! 🙂

Nem fog helyetted edzeni, sem ételt készíteni! 🙂

Azzal hogy elolvasod félig jutottál, de hozzá is kell látnod kivitelezni azt! Az elolvasásával már a tudatodba beépül, az is nagyon hasznos!

Mit tud adni az önszuggesztiós hanganyag?

Mélyen a tudatalattira fog hatást gyakorolni. Mindennap meghallgatod, változtathatsz is hetente hiszen többet kapsz, sőt még írott formában is lesz egy plusz önszuggesztió a könyvben, azt is felhasználhatod. Mindennapos meghallgatással beépül automatikusan a tudatalattidba és hatni kezd a belső szerveknél is. A mentális operáció így megy végbe, először imagináció, majd később fizikálisan is látni lehet a változást. Mert mindent a tudatunk irányít! Erről bővebben olvashatsz és tanulhatsz a könyv 8. fejezetében, hogyan és miért működik hatásosan?

Hogyan tudsz hozzájutni a könyvhöz?

Nagyon egyszerűen, csupán pár kattintás és tiéd is! A letölthető e-book és a 3 önszuggesztiós hanganyag! Mivel még nem automatizált a rendszerem, kérlek írj nekem e-mailt „Fogyjunk együtt könyv” tárggyal, a megrendelés e-mailbe pedig a teljes neved, számlázási adatok, (ezek a számlázás miatt kellenek, harmadik félnek nem adjuk ki az adatokat)  és visszaigazolás után, a megadott bank számlaszámra utald el az összeget. Beérkezést követően én vagy kollegám küldeni fogjuk a könyvet és a hanganyagokat. E-mail címem: nagy.szaffina(kukac)gmail.com

Mindent megkapsz a teljes „Fogyjunk együtt” csomagot!

Igen, szeretném! Írj ide: nagy.szaffina(kukac)gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

Nagy Szaffina spirituális tanító, író