Ezeket tudtad a munkámról?

Ha van kedved egy kis agytrösztre elgondolkodtatónak, tarts velem! Pár perc, hogy kicsit jobban beleláss a munkámba! Kíváncsi vagyok ezeket tudtad-e?

  • Tudod, hogy mennyi ideig írnak az írók egy könyvet? Ezen én is ledöbbentem, általában 2-3 évig ülnek rajta mire kiadják a kiadónak, na jó hozzátenném a legtöbb regény és szépirodalom. De amúgy tudod mekkora munka megírni egy-egy nagyobb terjedelmű e-bookot?
  • Tudtad, hogy minden meditációs hanganyagunkat profi stúdióban vettük fel, a Csapó Harold Product Kft.-nél, ahol már jó pár ismert énekes is megfordult? Amit ezúton is külön köszönök neki! Tehát minőségi meditációs hanganyagot fogsz tőlem kapni.
  • Tudtad, hogy minden videót az otthonomban veszem fel? Néha ez elég kihívás, főleg ha fakivágás, építkezés zajlik a szomszédban. 🙂 Viszont megismerheted az otthonom egy kis szegletét, és általában mindig mesélek magamról is valamit, így engem is még jobban megismerhetsz. 🙂 A videók nyers anyagait még külön több napig vágom össze, hogy te már egy szuper videót kapj.
  • Tudtad, hogy a jóga fotókhoz van egy szuper segítségem? Nem tudom, egyedül milyen fotókat tudnék készíteni, beállítani őket. Nem állítom, hogy mindig egyszerű a fotózási munka, a fényviszonyoknak is megfelelni, és a hely sem mindig túl nagy, de készítettünk a homokos parton is képeket, amik nagyon jól sikerültek! Van a vállalkozásomban egy fontos alappillérem, a férjem, ő fotóz, ő állít ki neked számlát, és ő készíti a weboldalam. A jóga fotók egy oktató könyvhöz általában olyan 100-150 kép készül! Képzeld el, mennyi ideig kell egy pózban lenni! 🙂 Néha nagyon vicces is tud lenni! Főleg mikor a férjem közli miután szuperül beálltam, kitartottam, hogy nem nyomta meg a gombot! 🙂 🙂 A sok képből aztán egy napig válogatok, hogy megtaláljam a megfelelőt, persze mivel kritikus vagyok magamhoz így is előfordul, hogy nem érzem a legjobbnak és később újra fotózzuk.
  • Tudod, hogy írom meg minden anyagomat? Előtte mindig felveszem hozzá az erőt, és én magam is tanulok, kutatásokat folytatok. Miután elvégeztem a marketing munkákat, e-maileket, kikapcsolok mindent, szabaddá teszem magam, leülök az íróasztalomhoz, amit körbe vesz pár varázslatos tárgy, virágok, angyal naptár, hogy jól érezzem magam munka közben. Csendes komoly zenét hallgatok, gyertyát gyújtok, néha füstölőt, és teljesen ráhangolódok az írásra. Néha olyan gyorsan átfut minden információ, alig győzőm írni, igen kapom, úgy, mint a legtöbb versemet is. (ja, nem a szomszédtól… . :)) Előfordul, hogy nehezebb írnom, akkor a marketinggel foglakozok, videót vágok. Ha elfáradok, kimegyek a vízpartra, a fák közé és elcsendesedem és feltöltekezek, és ott megújult erővel tele leszek szuper jó ötletekkel és gondolatokkal, amit aztán itthon megírok. Általában 3-4 hétig írok egy könyvet, de akkor csak az van éjjel-nappal! 🙂 Képeket szerkesztek bele, amit szintén kikell válogatnom, meg kell találjam a megfelelőt egy-egy részhez, hogy a lehető legjobban tükrözze a mondanivalót.
  • Tudod, hogy néha én is hibázok? Volt olyan, hogy megírtam az 5. Torok Csakra oktatóanyagot, kb. 50 %-ban kész volt, szerkesztve, képekkel, linkekkel, és egy véletlen ujjmegcsúszás a billentyűzeten, és husss….. el is tűnt! Na, azt képzeld el! Természetesen lementettem! De valahogy sikerült olyat oda varázsolnom, hogy nem tudtam tovább szerkeszteni, és újra kellett átmásolnom egy új dokumentumba. Előfordult többször is, hogy hibáztam a videónál, volt már szúnyog repkedés, madár becsapódás, szomszéd fúrás, becsengetés, vagy, hogy tele volt a telefon és levágta a végét és újra kellett vennem…. 🙂 Hanganyagnál is előfordult, hogy ott álltam a stúdióban és bár nagyon jól éreztem magam, egyszer csak berekedt a hangom 🙂 ezért ismételtem újra és újra a kezdő mondatot, mint egy beakadt lemez. 🙂 Szóval lásd, én sem vagyok tökéletes és bakizok, hibázok, és ezen már jót derülünk. 🙂

Rengeteget írhatnék még a kulisszák mögötti munkákról, mekkora munka, és mi hogyan történik itt a gép mögött, mire te megkapod a teljes oktatóanyagot. De nem szeretnélek túlárasztani vele. Remélem adtam pár örömteli percet neked, és köszönöm, hogy velem tartottál, és ezáltal is kicsit jobban megismerted a munkámat és engem.

Ha bármilyen kérdés még felmerül benned, nyugodtan írd meg!

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Várlak a Csakra Tanfolyamon vagy akár más tanfolyamaimon, vagy csak olvasóként!

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális tanító

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Iratkozz fel itt is: Youtube csatorna Életmód magazin: https://bit.ly/2IYXY1M