Energiarendszer kódok a testedben

Turbó fokozat! Öveket bekapcsolni! Gyors, pörgős, 1 órás esszenciált adok át energia központokról, energiatestekről, fényhálóról, rezgésekről. Tarts velünk az űrszekéren a kozmosz energiájához!

Végig megyünk mindegyik csakránál, mi zárolja el, hogyan ismerheted föl a te hétköznapjaidban? Gyökér, szakrális, napfonat, szív, torok, harmadik szem, korona. Vajon mi gátolja őket nálad? Hogyan ismerheted ezt föl? Hogyan tudatosítsd? Milyen lelki, vagy szellemi lerakódás váltotta azt ki? Hol van a probléma gyökere? Miért fáj ott ahol és az adott szerv melyik csakrához kapcsolódik? Hogyan van hatással az energiarendszered a tested EGÉSZ-ségére?

Szeretnéd tudni neked melyik csakrádnál van elakadásod? Melyik szervedet, szervrendszeredet kellene támogatnod, regenerálnod, tisztítanod? Milyen eszközökkel, HOGYAN tudod feloldani?

Holisztikus szemléletmódban június 16.-án péntek este 18 órakor!

Ha érdekel, gyere el a Csakra Webináriumra, ingyenes élő előadás online, regisztrációhoz kötött, írj rám privátban messengeren vagy e-mailben: „JÖNNÉK”! Ragadd meg az alkalmat! Ingyenes személyre szóló, konzultációt kérhetsz utána! Ez AJÁNDÉK! (Külön is lehet kérni egyéni konzultációt, az díjas.) Megnézzük hol van elakadásod! Együtt kiderítjük! És orvosoljuk!

Mikor lesz a webinárium?

Csakra Webinárium 2023 Június 16. péntek 18 óra. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött, e-mailben kell jelentkezni! nagy.szaffina@gmail.com Nem lesz felvétel. Bővebb információért olvasd el a Csakra Webinárium posztot:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-webinarium/

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek