Energia KÓDok a testedben előadás

Tanuld meg az ENERGIA KÓDOKAT!

Minden rezgés, minden energia, atomok, sejtek. A bennünk élő mikrokozmosz. A Földünket körülvevő fényháló. Energia testeink. Az egész világunkra hatással van. Összekapcsolódik minden mindennel. A fizikai tested, egészséged, a gondolataid, érzéseid erejével. Összekapcsolódunk egymással. Mi is fényből álló rezgő energiák vagyunk.

Milyen hatással vannak ránk az energiák?

Milyen ENERGIA KÓDjaink vannak?

Mi zárolja el? Ismerd fel, nálad mi az, ami zárolva van!

Tanuld meg, hogyan tudod erősíteni, javítani az energia pontjaidat, tisztítani az energiáidat, testeidet!

„az első 10 percben szinte mellbe vágott a belőled áradó energia, lángolt a fejem, mintha töltenél bennünket energiával”

„ENERGIA KÓDOK A TESTEDBEN” előadás, online.

2024 Május 14. kedd 18 óra. Kérlek, időben érkezz!

Belépő kódot, e-mailben küldünk ki!

Kérlek, ezt olvasd el, mielőtt jelentkezel!

A webinárium másfél órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot! (Választható 7-4-2 hónapos intervallum) Már az előadáson is nagyon sok hasznos tudnivalót fogsz kapni, a szimbólumokról, csakra pontokról, színekről, és a fizikai, szellemi elzáródásokról is. Felfedezheted nálad hol van elakadás energetikailag, és hol kellene változtatnod. Érdemes lesz jegyzetelned, ha szeretnéd. Az előadás többször is meghallgatható, lesz felvétel. Ezt utólag e-mailben fogjuk kiküldeni számodra, és megnézheted, leállíthatod, ahányszor csak szeretnéd. (Az előadásról nem készíthető felvétel sem közzé nem tehető sem egészében sem részleteiben!) Online térben lesz, otthonról kényelmesen neked! Meghívhatod rá azokat a barátaidat is, akiket szintén érdekel a téma, vagy gyógyulásra, vagy változásra lenne szükségük. Igaz, otthonról tudod nézni, de kérlek, figyelj arra, hogy ebben a másfél órában félretegyél mindent, ami megzavarhat téged. „Amire összpontosítunk, arra irányul az energia.” És én azt szeretném, ha összpontosítanál erre az előadásra, mert lehet elindít benned valamit, és amit elmondok lehet már részben hallottad de nagyon sokan nem ismerik, vagy nem alkalmazzák a gyakorlatban. „Minden energia.” Ezt a két szót egyben is, és külön is jól ismerjük. Nem kell hozzá atomfizikusnak lenni. Még sem értik meg igazán sokan, és még kevésbé értik igazán a makro és mikro kozmosz működését a világunkban, és bennünk és azok hatásait és ellenhatásait, kölcsönhatásait, taszítását és vonzását, az egész működését. Ezt mutatom meg neked másfél órában. Ami arra lesz elég, hogy dióhéjban említsem meg neked a legfontosabb a leglényegesebb információkat, amelyeket tudnod érdemes a csakrákról, és a tested, és testjeid energetikai működéséről. Miért lettél beteg? Miért nem úgy működnek a tested sejtjei, ahogy te azt szeretnéd, hogyan tudod visszafordítani a káros folyamatot, és regenerálni a tested, szellemed? Miért lenne fontos és lényeges a lelki nyugalom az életedben és az, hogy végre a szabad utadat, választásodat járd?

Jönnél? Velem tartasz erre a másfél órára?

Megér neked az életedből másfél óra összpontosítás, hogy „kicsit” képben legyél?

Mennyit ér meg neked hogy tanulj az energiákról, gyógyulásról, sejtváltozásról? Nyilván sokat. Az ember élete saját maga számára a legfontosabb és a saját ideje a legértékesebb. Ezért a magunkra szánt idő, és a magunk javára fordított energia, a többszörösét tudja nekünk visszahozni. (Ha ügyesen és jól csinálod.)

 

Kíváncsi vagy mit mondtak mások, akik már részt vettek?

„Nagyon szépen köszönöm, hogy részt vehettem a webináriumon, nagyon energikus, lendületes voltál, az első 10 percben szinte mellbe vágott a belőled áradó energia, lángolt a fejem, mintha töltenél bennünket energiával. Számomra nagyszerű volt ez a „kis ” bevezető, összeszedett és igen sokrétű, ez egy hatalmas anyag, amit szeretnél átadni nekünk, jó érzés volt téged újra hallgatni, hiszen már több videódat megnéztem, és igen tetszik, amiről beszélsz. Igen érdekel ez az általad kínált tanfolyam, hogy tudjak segíteni magamon és a családtagjaimon. Hálásan köszönöm a lehetőséget! Szeretettel ölellek”: Gyöngyi

„Nagyon kedves, elbűvölő hölgy vagy fantasztikus kisugárzással és tudással! Nagyon jó téged nézni és hallgatni, ahogy árad belőled a pozitív energia!” G. Gizella

„Nagyon jól éreztem magam a webináron. Nagyon tartalmas energikus összefoglaló volt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon hasznos és értékes tudásanyagot adsz majd át a tanfolyamon is. Tényleg élveztem, reggelig is hallgattam volna. Hálásan köszönöm, hogy az idődet külön ránk szenteled ezzel is. Nagyon sokat ad, már eddig is, pedig még nem is tudtam körülnézni az oldaladon. Hiszem, hogy sok mindent tanulhatnék a tanfolyamodon. Köszönöm szépen a lehetőséget! Hálás vagyok érte!” Andi

Milyen élményt adott másoknak a csakra webinárium? Még több beszámoló ITT:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/milyen-elmenyt-adott-a-csakra-webinarium/

szívvel ajánlom! Olvasd el ITT:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/jo-szivvel-ajanlom/

Bővebb információért olvasd el a Csakra Webinárium posztot:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-webinarium/

Miben tudok segíteni az energia oldással?” Kinek érdemes jönnie? Miért lehetek én a te választásod? Hogyan fogok neked irányt mutatni, milyen eszközökkel? Ismerj meg egy kicsit jobban!

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/miben-tudok-segiteni-az-energia-oldassal/

 

Várlak szeretettel Május 14.-én kedden 18 órakor!

Szaffina-nagyszaffina-kep-spiritualis

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650