„Energetikai kódok a Testedben” előadás

Hogyan hat ránk az energia, mint teremtés? Hogyan kapcsolódunk mi egymáshoz? Ha megakadunk valahol az életben, legyen szó fizikai betegség is, vagy kapcsolatok, munkahely keresés, vagy mintha újra és újra ugyanazt a lemezt tennék fel az életedben, miért van ez, és hogyan tudjuk gyógyítani, feloldani energetikailag? Vajon a fizikai testünknek van energetikai testjei, burka, vagy a buroknak van fizikai testje? Milyen részekből állnak ezek a burkok? Előző élet vagy álmok, traumák megtalálhatóak-e benne? Hol találhatóak az álmok? Az energetikai kódok hol helyezkednek el a fizikai testednél, milyen mirigyeket, szerveket érint? Mennyi ilyen kód van? Hogyan tudjuk őket beazonosítani és gyógyítani, feloldani? Milyen szinteken van kifejezetten Neked elakadásod? Milyen eszközökkel tudok én neked segíteni az elakadásaid feloldásában? Szeretnél-e tanulni, fejlődni, többet tanulni a csakrákról, spirituális szintekről? Hogyan tudja ez az életedet megváltoztatni, jobbá tenni? Mi az a négy szint, amin fejlődni fogsz? Amit átadok, egyedi, komplex 7 év kutatási munkája. Nyilván nem tudom átadni egy órában, de a lényeget igen. Egyféle eszenciált adok át neked holnap este, lásd mi hogyan függ össze, a fizikai szerveidnél, a kapcsolati mintáidnál, a családi drámáknál, születésednél, életfeladataiddal.

Mivel 1 órában találkozunk, ezért nagyon pörgős lesz, turbó fokozat lesz, a tanítás az online, lassabban a Te tempódban történik majd. Főleg a meditációkhoz is igen nagy nyugalom szükségeltetik. De mindenre időben felkészítelek majd. De ne ijedj meg, ha gyors, pörgős lesz, mert mondhatod „Te jó ég én ennyi mindent nem tudok megjegyezni! Felét nem értem, most ez nagyon indiai, vagy oké értem találkoztam vele, de hogyan tudnék mélyebben tanulni erről?” Vagy mondhatod ezt: „Csináld magad módszerrel mindent tanulmányozok egyedül.” Nos, ez is egy lehetőség, de egyrészt évekbe telik, másrészt, ha valaki már összeszedte az anyagokat kompletten, miért bajlódnál ezzel kb: 2-3 évet külön? Az idő, ami nagyon értékes mindannyiunknak, és kaphatsz olyan értékes információkat, amit máshol biztosan nem.

Mindenkinek meg van a saját problémája, amin változtatni akar, fejlődni, meglépni, továbblépni, megérteni, feldolgozni, megtanulni. Mindenkinek meg van a saját küldetés és életfeladata. Mindenkinek meg van a saját fejlődési szintje, haladása, ezért nem tartunk egyformán ott ahol a másik és ez rendben is van. Van, aki felismeri, hogy a változáshoz idő, energia kell, ezt önmagába fekteti, a saját életének minőségébe, a szellemi és lelki megtapasztalások által. Mert csak és kizárólag ezt viszed magaddal tovább! Az élményeket, a megtapasztalásokat, tanulásokat, megértéseket, melyek a pszichoférádban maradnak. A vagyonodat, a hírnevedet, címjeidet, titulusodat, likekokat, a házadat, nyaralódat, és a fizikai testedet, semmit nem vihetsz magaddal. Mi a te személyes okod? Eléggé fáj már ahhoz, hogy végre változtass? Vagy elég erős a vágy benned ahhoz, hogy egy tisztább testet, szellemet kapj? Ha igen ott a helyed! Foglald le! Belépési kódot kiküldöm mindenkinek, aki jelentkezik megkapja! Díjtalan előadás!

ENERGETIKAI KÓDOK A TESTEDBEN online webinárium

2024 Január 26. Péntek 18 óra. Belépési kódot e-mailben küldök!

A webinárium másfél órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot!

Írj hozzászólást ha „jönnél” vagy írhatsz nekem privát üzenetet is! Mindenkinek válaszolok!

2024-es év végre legyen az, amit nem halogatsz, meglépsz, és ha eddig gondolkoztál azon, hogy eljössz hozzám tanulni, tedd meg végre ezt a lépést! Én azon leszek, hogy segítsek neked, előadásokkal, videókkal, információkkal!

Háromféle lehetőséget nyújtok számodra!

  1. Az első havonta tartok élő webináriumot, „Energetikai kódok a testedben” díjtalan előadások. Belépő kódos!
  2. Második lehetőség minden héten kedden 17 órakor, élő előadások csakrákkal, energiával kapcsolatban, hol kell változnunk, mit kell még megfejlődnöd, hol vagy elakadva, hogyan jeleznek a szerveid. Ez az Aranyfőnix alap tanuló csoportban érhető el. 2024-ben minden hónapban végig megyünk egy-egy csakrán. Kaptok kis videókat, írásokat is. (Linket lásd lejjebb ) Facebook csoport.
  3. Harmadik lehetőség itt tudsz fejlődni és tanulni a legtöbbet, tudásom és kutatómunkám legjavát adom át neked, több mint 7 év kutatómunkáját adom át, 7 teljes oktatókönyvben, (200 oldal/könyv) gyakorlatokkal, 7 varázsigével, 60 gyógynövénnyel, 60 kristállyal, 70 jóga ászanával, 70 reflexpontokkal, több, mint 100 feladattal. Kapsz még tőlem 7 egyedi meditációt, és 60 videót! Teljesen egyedülálló a képzés, egyedileg kidolgozott, és az oktatás végeztével oklevelet szerezhetsz, sikeres vizsga után! Mind ezt a Prémium Tanulócsoportban adom át számodra!

Mind két csoporthoz regisztráció szükséges, a prémium minőségnél személyes felvétel szükséges! Díjmentes előadásokat, információkat e-mailben küldök ki számodra! Írhatsz nekem privátban, messengeren, e-mailben, vagy ITT hozzászólásban „jönnék”! (nagy.szaffina/kukac/gmail.com)

Te az Alap tanulócsoportba vagy a Prémium kategóriába szeretnél-e tartozni?

Aranyfőnix csoport csatlakozás itt:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

A Csakra tanfolyam indulása előtt érdemes eljönni a webináriumra, ahol megismerkedhetsz velem, élőben, lehet kérdezni a végén, és átfogó képet kapsz a csakrák, energiák működéséről.

Milyen élményt adott másoknak a csakra webinárium? Olvasd el ITT:

Jó szívvel ajánlom! Olvasd el ITT:

Bővebb információért olvasd el a Csakra Webinárium posztot:

Hogyan jelentkezz?

CSAKRA TANFOLYAM

„Miben tudok segíteni az energia oldással?” Kinek érdemes jönnie? Miért lehetek én a te választásod? Hogyan fogok neked irányt mutatni, milyen eszközökkel? Ismerj meg egy kicsit jobban!

Várlak szeretettel Január 26.-án pénteken 18 órakor!

Szeretettel : Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650