Energetikai kódok a Testedben Novemberi előadás

Hogyan hat ránk az energia, mint teremtés? Hogyan kapcsolódunk mi egymáshoz? Ha megakadunk valahol az életben, legyen szó fizikai betegség is, vagy kapcsolatok, munkahely keresés, vagy mintha újra és újra ugyanazt a lemezt tennék fel az életedben, miért van ez, és hogyan tudjuk gyógyítani, feloldani energetikailag? Vajon a fizikai testünknek van energetikai testjei, burka, vagy a buroknak van fizikai testje? Milyen részekből állnak ezek a burkok? Előző élet vagy álmok, traumák megtalálhatóak-e benne? Hol találhatóak az álmok? Az energetikai kódok hol helyezkednek el a fizikai testednél, milyen mirigyeket, szerveket érint? Mennyi ilyen kód van? Hogyan tudjuk őket beazonosítani és gyógyítani, feloldani? Milyen szinteken van kifejezetten Neked elakadásod? Milyen eszközökkel tudok én neked segíteni az elakadásaid feloldásában? Szeretnél-e tanulni, fejlődni, többet tanulni a csakrákról, spirituális szintekről? Hogyan tudja ez az életedet megváltoztatni, jobbá tenni? Mi az a négy szint, amin fejlődni fogsz? Amit átadok, egyedi, komplex 7 év kutatási munkája. Nyilván nem tudom átadni egy órában, de a lényeget igen. Egyféle esszenciált adok át neked holnap este, lásd mi hogyan függ össze, a fizikai szerveidnél, a kapcsolati mintáidnál, a családi drámáknál, születésednél, életfeladataiddal.

Mivel 1 órában találkozunk 10.-én és 17.-én ezért nagyon pörgős lesz, turbó fokozat lesz, a tanítás az online, lassabban a Te tempódban történik majd. Főleg a meditációkhoz is igen nagy nyugalom szükségeltetik. De mindenre időben felkészítelek majd. De ne ijedj meg, ha gyors, pörgős lesz, mert mondhatod „Te jó ég én ennyi mindent nem tudok megjegyezni! Felét nem értem, most ez nagyon indiai, vagy oké értem találkoztam vele, de hogyan tudnék mélyebben tanulni erről?” Vagy mondhatod ezt: „Csináld magad módszerrel mindent tanulmányozok egyedül.” Nos, ez is egy lehetőség, de egyrészt évekbe telik, másrészt, ha valaki már összeszedte az anyagokat kompletten, miért bajlódnál ezzel kb: 2-3 évet külön? Az idő, ami nagyon értékes mindannyiunknak, és kaphatsz olyan értékes információkat, amit máshol biztosan nem.

Mindenkinek meg van a saját problémája, amin változtatni akar, fejlődni, meglépni, továbblépni, megérteni, feldolgozni, megtanulni. Mindenkinek meg van a saját küldetés és életfeladata. Mindenkinek meg van a saját fejlődési szintje, haladása, ezért nem tartunk egyformán ott ahol a másik és ez rendben is van. Van, aki felismeri, hogy a változáshoz idő, energia kell, ezt önmagába fekteti, a saját életének minőségébe, a szellemi és lelki megtapasztalások által. Mert csak és kizárólag ezt viszed magaddal tovább! Az élményeket, a megtapasztalásokat, tanulásokat, megértéseket, melyek a pszichoférádban maradnak. A vagyonodat, a hírnevedet, címjeidet, titulusodat, likekokat, a házadat, nyaralódat, és a fizikai testedet, semmit nem vihetsz magaddal. Mi a te személyes okod? Eléggé fáj már ahhoz, hogy végre változtass? Vagy elég erős a vágy benned ahhoz, hogy egy tisztább testet, szellemet kapj? Ha igen ott a helyed! Foglald le! Belépési kódot már kiküldöm mindenkinek, aki jelentkezik megkapja! 2023-ban az utolsó díjtalan előadás!

ENERGETIKAI KÓDOK A TESTEDBEN Webinárium 2023 November 10. és 17. Péntek 18 óra.

A webinárium egy órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot! 10. és 17. pénteki nap, este 18 órakor, ismétlő előadás, regisztráció szükséges, lásd „hogyan jelentkezz” link! Írj hozzászólást ha „jönnél” vagy írhatsz nekem privát üzenetet is! Mindenkinek válaszolok! A Csakra tanfolyam indulása előtt érdemes eljönni a webináriumra, ahol megismerkedhetsz velem, élőben, lehet kérdezni a végén, és átfogó képet kapsz a csakrák, energiák működéséről.

ITT tudsz jelentkezni:

https://forms.gle/RpiMadCuMVJYNFERA

Csakra Tanfolyam November 24.-én indul idén utoljára 2023-ban!

Milyen élményt adott másoknak a csakra webinárium? Olvasd el ITT:

Jó szívvel ajánlom! Olvasd el ITT:

Bővebb információért olvasd el a Csakra Webinárium posztot:

Hogyan jelentkezz?

ITT tudsz jelentkezni:

https://forms.gle/RpiMadCuMVJYNFERA

 

CSAKRA TANFOLYAM  2023 November 24.

„Miben tudok segíteni az energia oldással?” Kinek érdemes jönnie? Miért lehetek én a te választásod? Hogyan fogok neked irányt mutatni, milyen eszközökkel? Ismerj meg egy kicsit jobban!

Várlak szeretettel November 10.-én és 17.-én pénteken 18 órakor!

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650