Életmód és Holdnaptár 2022

Legyen saját határidőnaplód 2022-es Vénusz évében is!

 

Miért jó, ha van egy letölthető naplód?

Terveztél már te is év elején aztán pár hónap múlva el is felejtetted, mert nem volt leírva, nem volt konkretizálva? „Majd lesz valami” és zötykölődni akarsz a következő évben is, várni valamire, valakire, vagy meg is akarod valósítani, amit eltervezel? Tény, ha leírjuk az elképzeléseinket, konkretizáljuk, az jobban beépül a tudatalattiba. Miért fontos ez? Mert azokat a helyzeteket, eseményeket fogod vonzani életed minden pillanatában, amivel te azonosulsz, szinkronicitásban vagy és egy hullámhosszon. Ezért lényeges, hogy 2022-es évben mit fogsz vonzani magadhoz, és hogyan teremted meg a jövő évedet! Mert ez rajtad múlik! Te vagy sorsod irányítója és kovácsa! Vedd hát a kezedbe a jövőd, és tervezz velünk!

Álom vagy Cél terv Naptár. Célkitűzés, Motiváció

A határidőnaplódba leírhatod az álmaidat, a vágyaidat, amolyan bakancslistát is készíthetsz! Hova szeretnél eljutni, mit szeretnél ebben az évben rendezni, megvalósítani, akár magadon, akár kívül a munkában, házzal kapcsolatban, család és baráti körökben. A legtöbb ember, még ha le is írja amire vágyik, nem éri el, mert vagy nem is olyan fontos neki, elfelejti, nem tesz érte, nem elég motivált, vagy mert túl elérhetetlennek tartja. Te tartozz azok közé, akik el is érik a kitűzött terveket! Írd le minden hónaphoz a feladataidat, oszd fel 12 hónapra, lépésenként, mit kell megtenned, hogy el is juss oda ahova szeretnél! Már most tervezed meg a 2022 év végét, hogy ragyogóan tudd azt mondani, „Ez az megcsináltam!” Ehhez nagyon jól jön, ha tudod valahova dokumentálni a várható eseményeket, és a tervezéshez a már megtörtént konverziókat is, mit értél el adott héten vagy hónapban, mi hozott eredményeket. Így tudod követni a saját fejlődésedet és sikereidet. Tudsz év közben javítani a feladataidon, és a határidőnaplódnak hála átláthatod a tevékenységeidet, heteket, tennivalókat, hónapokat, és előre tudsz sok mindent átgondolni!

Naptar tervezés cél célok motiváció lépés nagyszaffinaeletmuvei

Én hogyan csinálom? Elárulom. Minden héten megtervezem az adott napokat, a tennivalókat, marketinget, posztokat, ötleteket gyártok, hírlevelek, könyvek megírása, videó ötletek, és megtervezem, mikor mit fogok megcsinálni. Könnyedén átlátom így a hónapot, és nem tűnik olyan nehézkesnek egy-egy nagyobb feladat, ha felosztom kisebb lépésekre. Mivel nincs bejárónőm, 🙂 így a házimunkát is megszoktam tervezni, hiszen azzal is sok munka jár. Van olyan, hogy megcsúszok egy feladattal, de a nap végére mégis általában 70-80%-ban pipálok magamnak, és ez elégedettséggel tölt el! Tudtad, hogy a befejezetlen feladatok, halogatások csökkentik az önbizalmadat, míg a sikeresen elvégezett munka büszkeséggel tölt el?

Születésnap Ünnep Névnap Esemény család

A határidőnapló azért is jó, mert már év elején feltudod jegyezni a számodra fontosabb emberek születésnapját, névnapját, hogy biztosan ne felejtsd el, és időben tudd meglepni őket ajándékkal, ha szeretnéd. „Nem felejtem el, benn van a fejemben” még a legtudatosabb embernél is előfordulhat bármi az év közben, tudjuk ezt jól, és bizony ne vakard a fejed, hogy épp kiment… Nem csak a közeli hozzátartozóid nevét és születésnapját jegyezheted fel, sokan elfelejtik ezt az egyszerűséget, nagyon hasznos pedig, mert már nem divat a köszöngetés, pontosan ettől tudsz te egyedi lenni! Kollegák, vásárlóid, szomszédaid, nem kell, hogy mindenkinek ajándékokat vegyél, de tudod milyen jól esik, ha csak megemlékezel róla, és szóban megköszöntöd? Vagy a vásárlóidnak adhatsz szülinapi kedvezményt, szerintem szuper ötlet és még van pár ilyen ötlet, használd fel ezeket a napokat!

Naptár nyaralás Tervezés Wellness Ünnepnapok Cél nagyszaffinaeletmuvei

Már most beírhatod az ünnepnapokat, és a szabadságokat is! Vedd ki a legjobb helyeket már most a kollégád előtt, aki lehet tavaly gyorsabban csapott le rá! Tervezed meg a nyaralásokat, a hétvégi kiruccanásokat, és még ha mindent nem is tudsz előre, azért nagyjából betudod lőni ezeket! A legtöbb munkahelyen év elején már kérik a teljes szabadsági napok kivételének idejét. Előre! Te miért ne tervezhetnél előre?

anya baba gyerek család családtervezés állapot terhes naptar menses nagyszaffinaeletmuvei

Családtervezéshez sem árt egy jó határidőnapló, főleg ha gyermekáldás előtt vagy, vágysz rá, babusgatod a témát, akár nyíltan akár titkon, megtervezheted az adott hónapot, napot, csillagjegyet, nevet, ahogyan csak vágysz rá. De ha épp most nem tervezel gyermeket, akkor pont azért is jó, mert a havi mensest, női napokat feltudod jegyezni, legalább nyomon tudod követni mennyire pontos, van-e eltérés adott hónapok között, volt-e bármilyen furcsaság, vagy rendellenesség, és akár az adott romantikus randi megtervezéséhez is jól jön ez a kis adat tárolás! 🙂

Esküvő család tervezés ünnep barátok naptar-nagyszaffinaeletmuvei

Év elején vagy közben előszeretettel állítanak be hozzánk a barátok, családtagok, hogy közöljék egyéb tervezett eseményeket, amelyre szeretettel várnak téged is! Ilyen lehet egy eljegyzés, esküvő, szülinapi parti, céges rendezvény, családi nyaralás, és egyéb. Ezeket is betudod írni a naplódba és már időben feltudsz készülni ezekre a nagyobb eseményekre, hiszen ajándékok, öltözék, szervezés mind-mind időt fog elvenni tőled!

hold-magia-varazslas-bubaj-misztika-naptar-nagyszaffinaeletmuve

Mágikus, varázslatos estéidhez is felhasználhatod a határidőnaplód, mert minden holdciklust tartalmazza, így könnyedén hozzáláthatsz a varázslataidhoz. A hold erejét használhatod kristályok feltöltésére, bűbájok elvégzéséhez, és az életed egyéb területein való felerősítésekre. Használhatod erejét fogyáshoz, böjthöz, gyarapodáshoz, hízáshoz, eredményekhez, kapcsolatépítésekhez, szerelemhez, meditációkhoz, jósláshoz, tarothoz. A hold kisugárzásával feltöltheted magad, erősítheted egészségedet, vagy egyszerűen csak csodálhatod a hold fényét a csillagos éjszakában.

tervezes-munka-celok-anyagijovedelem-penz-naptar-hataridonaplo-nagyszaffinaeletmuvei

És amit karácsonykor szeretünk lerakni, de év elején ismét elő kell venni, és kb. 340 napon át nyomjuk egész nap, az a munka! Lényeges feladat, hogy időben mindent rögzíteni tudj, tervezni, feladatok, pénzügyi kiadások-bevételek, hogyan dolgozz hatékonyan, kikkel fogsz együtt működni, hogyan valósítod meg a teveidet anyagi síkon is! Hiszen nagy részben ezért dolgozunk. De lényeges, hogy ami a szívedhez közel áll, olyanba vágj bele, mert nem minden a pénz, és hamar kiéghetsz, ha tőled távol eső dolgokat teszel.

Összefoglalva miért is kell neked egy letölthető mindig ”kéznél” levő határidőnapló?

  • Tervezés, célkitűzés
  • Feladatok, tennivalók rögzítése
  • Pénzügyek megtervezése
  • Munkafeladatok felállítása sorrendben
  • Névnapok, születésnapok
  • Ünnepnapok, nyaralások
  • Jelentősebb napok bejelölése
  • Holdciklusok
  • Női napok vezetése
  • Mágikus varázslatokhoz

naptar-nyaralas-tervezes-wellness-unnepnapok-cel-nagyszaffinaeletmuvei

És ez már csak egy plusz, hogy minden hónaphoz nagyon szép képeket kapsz, és szuper írásokat, tanácsokat! Sőt még a Más Világban Élek fantasy oldalról is varázsoltunk bele verseket, megérintve lelked rezdülését. Ha szeretsz olvasni engem, akkor biztosíthatom, hogy most sem fogsz csalódni, jó érzéssel fognak majd feltölteni téged a motivációs írások, akkor is, ha szakadna az eső, jéghideg lenne, vagy épp nincs jó kedved! Ez a naptár az, ami mindig jó kedvre derít majd! Ezt garantálom!

naptar-holdnaptar-rendeles-eletmodnaptar-okopiacter-nagyszaffinaeletmuvei

Mivel letölthető formátumú, ezért véded a környezetedet, de ha szeretnéd kinyomtatni, természetesen megteheted. 206 oldal A/5 méretben. A www.oko-piac-ter.net oldalán bele is kukkanthatsz a naptárba. Ott is megrendelheted, vagy nekem is írhatsz e-mailt, ha szeretnéd ezt a különleges Életmód és Holdnaptárt. Írj ide: nagy.szaffina(kukac)gmail.com „Életmód és Holdnaptár” tárggyal. Februárban féláron 2495 Ft-ért a tiéd lehet kedvezményesen, a teljes ára 4990 Ft! Márciustól a termék itt már nem kapható, keresd az Okö-Piac-Tér oldalán!

 

Nagy Szaffina író, spirituális tanító

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu