Csodabogár

Miért vagy más? Miért nem fogadnak el mások? Miért érzed azt, mintha idecsöppentél volna, és a külvilágot szemlélnéd csupán? Ami neked természetes, másnak közel sem az. Talán nem is értenek igazán. Ami neked egyszerű, és könnyű, másoknak borzasztóan nehéz, talán elképzelhetetlen, és amitől te félsz, tartasz, másoknak szinte nevetséges. Talán már gyermekként is érezted, sőt talán már anyukád is felfedte előtted, te bizony más vagy, mint a többi gyerek. Megérzéseid voltak, érzékeltél dolgokat, a jövőbe láttál néha-néha, persze aztán elnyomtad. De felnőttként ismét érezted, hogy több kell, hogy legyen a világ annál, mint amit eléd tárnak, a hétköznapok zsúfoltságában, hogy megélj, túlélj, számlákat és adókat fizess, kötelességeket hajts végre, és rabszolgarobot legyél. Mert mindig elvárja valaki, hogy teljesíts neki. A társadalom, a tanárok, az állásadód, a szüleid, a nagyszüleid, a házastársad, a gyerekeid, és hol leszel te? Hányszor szakítod még szét magad? Hányszor tagadod még meg a lelked hangját? Hányszor fogsz még emberre hallgatóvá válni, ahelyett, hogy a felső vezetőidre, és a lelked mély benső hangjára hallgatnál, és őrző angyalodéra? Mikor fogod felismerni, hogy ki vagy valójában? Miért születtél a Földre? És mi a küldetésed? Mikor fogod önmagad testjeit összehangolni, megfelelő rezgésekben, energiákban? Mikor válsz végre azzá, ami lehetnél? Mikor leszel végre valóban szabad és egésszé? Azaz egészséges?

Megértem, ha kételkedsz, megértem, ha félsz, ha elbizonytalanodsz, hiszen már annyiszor megégetted magad. Talán bántottak már gyerekként, mert más voltál. Nem értetted az okát, miért, csak azt, hogy ők nem értenek téged! Ha kicsit is kitűntél, lenyomtak a víz alá, nehogy felemelkedj, ne hogy el hidd bármire képes vagy! Mert ha ők nem tudták elérni, nehogy már te különb legyél! Hibáznod kellett, vétened kellett, hogy befogadjanak, mert különben túl jónak és irigylésre méltó voltál. Utáltak ezért. Gyorsan tanultál, indigó gyermekként éltél egy földi testben, mely anyád és apád magjából jött létre. De mindig is tudtad nem csupán test vagy valójában. Elfelejtetted isteni mivoltod, és talán féltél is megkeresni újra, felfedezni a benned élő isteni fényt és csodát! Féltél, hogy ismét kinevetnek. Kiközösítenek. Talán egyre több különleges álmot is látsz, de meghagyod magadnak. Fokozatosan nyílsz, mint egy lótuszvirág, de bezárkódsz, mihelyst megjelennek a gátak. A tévhiteid gátjai, melyek vastag falakat emeltek köréd az elmúlt 30, 40, 50 évben. Benned van az is, talán csak önámítás, és önképzelgés, és csak magadat emeled fel, csalod meg, és jobb neked a víz alatt. Mert más is így él. Tudatlanul, és köszöni, nem fáj neki, annyira…, jól elvan. Neked miért ne menne? Minden egyes nap, amikor elzárkózol a lelked hangjától, lassan beépül a tudatalattidba, és leereszted a szárnyaid és elfelejtesz repülni. És lassan már nem hiszel magadban. Elfelejted milyen is vagy valójában, a valódi éned, a benned élő kreatív gyermek, a teremtő isten és istennő. Elfelejted a sejtjeid regenerálását, és lassan öregszel, betegeskedsz. Mert elfelejtetted. Önmagad, erődet, képességeid, lelked hangját. És egy rég elfeledett mester szavai visszhangzanak a fejedben:

„Ha e világból volnátok, a világ szeretné azt, ami az övé, de mivelhogy nem vagytok e világból, hanem én választottalak ki magamnak titeket e világból, azért gyűlöl titeket a világ.”

„Nem e világból valók, a mint hogy én sem e világból vagyok.”

/J. Ev.15/19. 17./14-18./

És ez újabb kérdést vet fel, vajon milyen világból való is vagy te? Milyen az a más világ? Ki is az, aki téged kiválasztott? Kicsoda is vagy te? Szeretnéd jobban megismerni önmagadat? Spirituális lényedet? Megismerni az isteni önvalód? A kreatívat, a gyógyítót, a teremtőt? Az energia csokraidhoz való kapcsolódásban, és gátak feloldásában pontosan ebben mélyülünk el! Írj rám, ha elakadtál, és felismerted magad ebben! (Írásaim nem tartoznak semmilyen vallási felekezethez, csupán idéztem.)

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650