Csengettyű

Nekem a kis csengettyűkről vagy a karácsony vagy épp a rendelési katalógusból az utolsó lehetőség az adott termék vásárlási lehetősége jut eszembe. És persze néha a kedvenc szín, rúzs, vagy parfüm ahol épp a kis harangot látom a katalógusban. Előfordult már veled is, hogy valamit rendelni szerettél volna, de elfogyott, vagy jó esetben még láttad a kis harangot?

Most én is hoztam egy kis csengettyűt neked, hogy tudd, ez évben, 2021-ben, még tavalyi árakon tudsz hozzájutni szinte minden termékemhez, és az éppen aktuálisan futó Csakra Tanfolyamomhoz is! Az ára így is nagyon kedvező, hiszen 14.990 Ft-ért elég sok mindent kapsz, 1 oktató e-bookot, 140-160 oldalas terjedelemben, feladatokkal, kapsz hozzá 1 meditációs hanganyagot kb. 25 perces, a csendes relaxációkhoz, és még 7 csakra mese videót plusz tanításokkal általam, ami kb: 35-45 perces mindegyik! Tehát kb. 300 perc velem! És ez csak egy hónap! Képzeld, el mennyit tudsz fejlődni 7 hónapon át!

Jövőre még jó pár változást szeretnénk bevezetni, az e-bookok borítóján is, a weboldalon is, és azért is csengettyűzök még időben, mert idén én már nem indítok tanfolyamot, jövőre, 2022-ben pedig magasabb áron lehet hozzájutni, ez már biztos! Szóval ezen a kedvezményes áron még most hozzájuthatsz november 8.-ig! Utána már nem! És van még egy jó hírem! Ha egyben fizeted, akkor csak 12.000 Ft a havi oktatóanyag!

Tehát összesen a 7 hónap alatt kb: 1000 oldalnyi oktatást, 175 perces meditációt, és 2000 percet velem személyesen videóban! Ezenkívül van a tanfolyamosoknak lehetőségük kérdezni, 3 ilyen garanciális ajándék konzultáció van e-mailen keresztül, melynek értéke összesen 27.000 Ft. (9.000 Ft/konzultáció) Te jó ég! Ez lehet tényleg sok! Most már látod mennyi mindent kapsz 14.990 Ft-ért havonta, vagy ha egyben fizetést választod akkor még kedvezményesebb hiszen akkor csak 12.000 Ft! Ha csak egy hónap anyagát lebontod a 12.000 Ft-tal láthatod mennyire kedvező egy-egy anyag! Hogy pontosítsak, egy hónapban 9 terméket kapsz, ez 1333 Ft/ db. Azt is tudom és szerintem te is tudod jól, hogy egy előadásra vagy egy-egy napos divatosan mondott ”workshopra” (én magyart jobban szeretem, de van, aki így érti) 45.000 -75.000 Ft között mozog az ár. Én 84.000 Ft-ért 7 hónap tudás anyagát adom át!

Még van időd bőven, nyugodtan gondold át, kérdéseid is, november 8.-ig ráérsz fizetni, de érdemes lefoglalni a helyed mielőbb! Ha úgy érzed IGEN, jönnél, a helyfoglaláshoz még nem kell utalnod, csak jelezd kérlek, a részvételi szándékod, és felveszlek a Tanfolyamosok listájába! Ezt küld vissza e-mailbe hozzám:

„Igen, szeretnék részt venni a Csakra Tanfolyamon!”

csakra-csakratanfolyam-kepzes-nagyszafinaeletmuvei

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Youtube csatorna Életmód magazin: https://bit.ly/2IYXY1M

Ha bármilyen kérdés még felmerül nyugodtan írd meg! Illetve olvasd el más emberek feltett kérdéseit a weboldalon:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Várlak a Csakra Tanfolyamon!

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális tanító