„Családi minták, kódok” előadás

Az egyik legnehezebb téma következik, család és azok a minták, kódok melyeket generációról generációra hordozunk tovább.

Mi jut eszedbe a család fogalmáról? Milyennek kellene lennie egy családnak? És miért nincs így? Miért szakadnak szét, és hogyan tudnánk ezt újra összeállítani? Milyen sérelmek, tévhitek, kódok állnak a családok széthúzásának hátterében? Valóban csak generációs különbségek vannak? Vagy meg nem oldott, fel nem dolgozott problémák?

Nincs olyan ember, akinél ne lenne probléma a családi háttér, ennek okait tárjuk fel röviden, áttekintően. Miért, és hogyan is kezdődik minden? Miért születik le a gyermek az adott családba? Milyen szellemi örökséget hagyunk hátra? Generációról-generációra öröklődnek a kódok, a minták a családban. Miféle kódok ezek?

Mi kell ahhoz, hogy a gyökér csakránk eme családi részét rendben tartsuk? Milyen okok miatt hullik szét egy család? Milyen megbocsájtható és megbocsájthatatlannak vélt bűnök vannak? Milyen megoldások lehetnek, amelyek segíthetnek feloldani ezeket?

Tarts velem Január 16.-án kedden 17. órakor,

Előadás témája: „Családi minták, kódok”

Januárban a gyökér csakránkat érintjük.

Jelezd hozzászólásban, ha ott leszel! Legyél aktív!

Ez az Aranyfőnix alap tanuló csoportban érhető el. 2024-ben minden hónapban végig megyünk egy-egy csakrán. Minden héten, kedden 17 órakor, élő előadások csakrákkal, energiával kapcsolatban, hol kell változnunk, mit kell még megfejlődnöd, hol vagy elakadva, hogyan jeleznek a szerveid. Aranyfőnix csoport csatlakozás itt: (Tagsági kérdésekre kérlek válaszolj!)

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

Díjtalan, de regisztrációhoz kötött! Prémium Tanulócsoportba való felvételhez személyes konzultáció szükséges!

CSAKRA TANFOLYAM bővebb információ, vélemények, tapasztalatok, kérdések itt:

Írj nekem privátban messengeren, vagy e-mailben nagy(pont)szaffina(kukac)gmail.com és felveszem veled a kapcsolatot!

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu