Csakra Webinárium

Mik azok a csakrák?

Hogyan energetizáld a csakráid?
Milyen hatással vannak ránk az energiák?
Mik azok az energia testek?
Mi zárhatja el és hogyan befolyásolhatja ez az életünket?
Melyik csakrához melyik szervek tartoznak?

Hogyan tudjuk erősíteni, javítani a csakráinkat?

Szeretnéd megismerni a csakráidat, és megtanulni a hozzájuk kapcsolódó szimbólumokat, energetikai szinteket? Szeretnél fejlődni ez irányba és tudásodat elmélyíteni? Megszeretnél gyógyulni? Megtanulni hogyan veheted fel a gyógyító erőt? Hogyan aktiváld a harmadik szemed vagy a korona csakrád? Hogyan növelheted az intuíciódat? Mi történik asztrálon álomban? Hogyan tudsz teremtő energiákat működtetni, bevonzani? Hogyan engedj el? Milyen téveszmékben élsz? Mi a valóság, mi az illúzió? Mi a tudat három szintje? Milyen négy fő területen változol? Milyen energiatesteid vannak? Hogyan hat ez a fizikai testedre? Miért ott fáj az adott szerved, ahol? Miért történnek veled dolgok, események, melyeket nem értesz? Karma, ok-okozati összefüggések. Hogyan oldhatod fel az energetikai blokkokat? Hogyan tudod erősíteni a csakrákat? Milyen pontokat, és hol kell nyomnod az adott szervekhez, csakrákhoz? Gyakorlatias tanfolyam, jógával, relaxációkkal, meditációkkal, rajzolással, feladatokkal, fizikai, szellemi, lelki oldásokkal, adott csakrához tartozó szervek, gyógynövények, kristályok, gyógyító színek, hangok, csakra kártyák és chakra oldó varázsigék, mesék, tanítások megismerésével.

Miről is szól a webinárium? Csakrákról, energiákról, energiatestekről, auráról, mi zárhatja el a csakrákat, milyen érzések kapcsolódnak hozzá, így mindenki kicsit magára ismerhet. Hogyan tudjuk energetizálni a csakráinkat, milyen eszközökkel, és hatékonysággal? Végezetül kicsit beszélek arról is, hogy nálam a 7 hónapos tanfolyamon mennyi mindent kaptok, nyilván egy órában egyféle esszenciált tudok csak belesűríteni, de ha van külön kérdésed, e-mailben is válaszolok külön neked! Egyszer azt mondta nekem egy mentorom „kérdezni az tud, aki valamit ért is” azért bármilyen furcsán hangozzék, hiszen pont azért kérdezünk, mert valamit pont nem értünk, azért van igazsága! Szóval én nagyon örülök a kérdéseknek! Mert abból látszik értesz valamit…

A webinárium egy élő előadást tartalmaz. Lehetőség van a webináriumon is kérdezni, de előfordul hogy nem férsz már bele, vagy te ott nem szeretnéd feltenni, ezért van lehetőség arra, hogy a webinárium részvétele után pár napig élj egy ingyenes konzultációs lehetőséggel. Ott csak veled személyesen foglalkozom, tömény 40-50 percben. Ott felteheted a személyes kérdéseidet, megbeszéljük a Te elakadásodat, bizalmasan. Személyes konzultáción (online) felmérjük hol akadtál el, melyik csakrád van zárolva, mi most a problémád, min szeretnél változtatni, miért akarsz részt venni az oktatáson, hogyan tud ez neked segíteni, és hajlandó vagy-e tenni a változásért! Melyik tanulási opció a legalkalmasabb számodra, és milyen kérdések merültek fel benned? A konzultáció díjtalan, de időponthoz kötött! (Kérlek, ha foglalsz nálam időpontot, és bármi közbe jön, előtte egy nappal jelezd, mert mástól veszed el az időpontot! Köszönöm!) Láthatod, mennyi mindent beszélünk át röpke 40-50 percben. (Előfordul ritkán, hogy még ez sem elég, és igény esetén kell még egy átbeszélés, természetesen ez is díjtalan.)

Hogyan tudsz részt venni a Csakra Webináriumon?

Nagyon egyszerűen. A webinárium ingyenes. 

ITT tudsz jelentkezni:

Kérlek, írj e-mailt a nagy.szaffina@gmail(pont)com címre „Energetikai kódok a testedben” tárggyal.

Vagy lépj be a Facebook zárt csoportba, így automatikusan megkapod majd.

Aranyfőnix Megváltoztatom ÖnMAGom csoport:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

Online lesz, a megadott linkre kell rákattintani kezdés előtt 1-2 perccel. Nem szükséges kamera képet megadnod, de örülök neki. Engem fogsz látni és hallani élőben. Nem kell beszélned, ne izgulj, a kérdéseidet a webinárium végén tedd fel, chat ablakban! Nem kell bemutatkoznod, sem szerepelned. Nem lesz felvétel, tehát időben érkezz meg! Ezt az másfél órát péntek délután erre szánd! Minden zavaró körülményt iktass ki, telefon, net, gyerek, férj, anyós, szomszéd, vagy őket is hozd! 🙂 E-mailben küldeni fogok neked értesítőt, biztosan ne felejtsd el! Írd már most fel magadnak a naptáradba! Ami fel van írva program azon ott leszel, ami nincs, az nem is létezik számodra! Kérlek tisztelj meg azzal, hogy pontosan érkezel! Nagyon zavaró, amikor 18.5-kor még be kell engedni valakit. Jobb oldali chat ablakban tudsz majd írni. Az előadás általában jó hangulatban, baráti rezonanciában zajlik, nem kell izgulnod. (Nem karót nyelt oktató vagyok, 🙂 szoktam viccelődni, ezen ne lepődj meg! Célom, hogy ne unalmas legyen hanem felemelő, szórakoztató, de mégis tanulságos!) Köszönöm, hogy megtisztelsz bizalmaddal és jelenléteddel! Áldás!

Hogyan jelentkezz?

A webinárium másfél órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot! Várom a jelentkezésedet és küldöm a linket!

ENERGETIKAI KÓDOK A TESTEDBEN  Webinárium  2024  Február 16. péntek 18 óra.

Milyen élményt adott másoknak a csakra webinárium? Olvasd el ITT:

Jó szívvel ajánlom! Olvasd el ITT:

Érdemes elolvasnod ezt a cikket is: „Miben tudok segíteni az energia oldással?” Kinek érdemes jönnie? Miért lehetek én a te választásod? Hogyan fogok neked irányt mutatni, milyen eszközökkel? Ismerj meg egy kicsit jobban:

Ha érdeklődsz az energetikai kódok, csakrák, energetikai testek iránt, akkor ez is érdekelni fog Téged, ha valóban elkívánsz mélyülni a témában:

CSAKRA TANFOLYAM

 

csakra-webinarium-energia-nagyszaffinaeletmuvei

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Aranyfőnix Megváltoztatom ÖnMAGom csoport

https://www.facebook.com/groups/473999981533661