Csakra varázsigék

Tudtad, hogy a csakra varázsigék a Más Világban Élek oldalon olvashatóak?

Mi az a varázsige? Egy olyan mantra, mondat, szó, versike, amelyet invokációknál, mágiánál, imáknál, különböző meditációknál, teremtő energiák létrehozásánál, aktiválódásnál használhatunk, mantraként is. Erő, gondolat hatalma megformálása szavakba, melyekből rímeket hozhatunk létre, melyek kimondásával az adott teremtő, varázsló személy létrehozza azt a valóságot, melyet vizualizált, imaginált. A varázsige a szavak hatalma, melyekbe hitet, erőt, energiát adunk. A varázsló varázsol! 🙂 Legyél te a varázsló a te életedben!

Minden csakrához tartozik egy-egy varázsige, melyket mantraként is használhatsz, akár meditációban is. Mindegyik varázsige segít feloldani az adott gátakat, melyekkel torlaszolni tudod akár tudatosan akár tudattalanul az energiaáramlásaidat. Félelmeket, szégyent, bűntudatot, bánatot, csalódást, hazugságot, tévhiteket, ragaszkodást. Mindegyik varázsige segíthet a bátorságban, teremtésben, felismerésekben, elengedésben, felemelkedésben. Használhatod mantraként, bűvigeként vagy egyszerűen csak el is olvashatod! 🙂

A 7 csakra varázsigék mellett lesznek még csakrás versek felrakva az oldalra, kövesd be! 🙂 Írd meg hozzászólásban (facebook oldalon) melyik tetszett a legjobban! Melyikkel tudtál azonosulni? Melyik áll hozzád a legközelebb jelenleg 🙂 Ott van dolgod!

Más Világban Élek oldal:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Nagy Szaffina író, tanító

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu