Csakra Tanfolyam

A Csakra Tanfolyam indulása előtt érdemes eljönni a webináriumra, ahol megismerkedhetsz velem, élőben,

lehet kérdezni a végén, és átfogó képet kapsz a csakrák, energiák működéséről.

Az Aranyfőnix alap tanuló csoportban 2024-ben minden hónapban végig megyünk egy-egy csakrán. Minden héten, kedden 17 órakor, élő előadások csakrákkal, energiával kapcsolatban, hol kell változnunk, mit kell még megfejlődnöd, hol vagy elakadva, hogyan jeleznek a szerveid.

ARANYFŐNIX csoport csatlakozás itt:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

Díjtalan, de regisztrációhoz kötött! Prémium Tanulócsoportba való felvételhez személyes konzultáció szükséges!

Mik azok a csakrák?

Ha elzáródnak energiablokk keletkezik.

Mi zárja el?

Hogyan tudjuk feloldani?

Hogyan tudjuk energetizálni magunkat?

Melyik csakrához mely szervek tartoznak?

Hogyan befolyásolja ez a mindennapi életünket?

Gyakorlatias módszerekkel,

Fizikai, szellemi, lelki, energetikai területek.

Minden, amit tudni akartál a csakrákról:

7 E-book + 7 Meditációs hanganyag, 50 videó, 7 csakraoldó varázsige.

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Csakra Tanfolyam

Online képzés

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Szeretnéd megismerni a csakráidat, és megtanulni a hozzájuk kapcsolódó szimbólumokat, energetikai szinteket? Szeretnél fejlődni ez irányba és tudásodat elmélyíteni? Gyakorlatias tanfolyam, jógával, relaxációkkal, meditációkkal, rajzolással, feladatokkal, fizikai, szellemi, lelki oldásokkal, adott csakrához tartozó szervek, reflexológiás pontok, gyógynövények, kristályok, gyógyító színek, hangok, csakra kártyák és chakra oldó varázsigék, mesék megismerésével. Minden chakrához külön könyv és meditációs hanganyag tartozik, örök anyag! Ha úgy érzed elakadtál, blokkok vannak benned, vizsgáld meg a csakráid!

Mik azok a csakrák? Ha elzáródnak energiablokk keletkezik, akár csak a szennyt, piszkot meg kell tisztítani, fel kell oldani. Hogyan tudjuk feloldani? Hogyan tudjuk energetizálni magunkat? Melyik csakrához melyik szervek tartoznak? Hogyan befolyásolja ez a mindennapi életünket?

Az energiablokkok elzáródások és ez kihat a fizikai, szellemi, lelki, energetikai testünkre is. Fájdalmak, gátak, lerakódások keletkezhetnek mind a négy területen ezért érdemes megvizsgálni a te életedben hol van blokk, lerakódás, elakadás. Kész jegyzetet fogsz kapni, de dolgozni mindenkinek saját magán kell. Működik? Teljes mértékben! Olyannyira, hogy akár fizikai megnyilvánulásokat is tapasztalhatsz, ez jelentkezhet fellépő kisebb fájdalom, jelzések, bizsergés, zsibbadás a testben, vagy energia érzet különböző szerveknél. Tisztább álmokat, megértéseket és összefüggéseket is kaphatsz a program ideje alatt. Csakrákról, szervekről feloldás, írás, rajzolás, csakra kártyák, jógagyakorlatok, csakra meditáció. Jegyzetelni neked kell, a feloldás munka is rajtad áll! Elejétől a végéig vezetlek, érdemes mind a hét alkalmat elvégezni, akkor van értelme.

Amit feloldunk lásd röviden, tömören: félelmeid, családi elakadások, játszmák, anyagi helyzet, teremtés, téves hitrendszerek, szokások, melyek hátrafele visznek, szorongások, megfelelési vágyak, szerelmi vágyak, kötések, ragaszkodások, szégyenérzet, bűntudat, csalódottság, hiányérzet, elengedés, pl: elveszítés esetén, mély fájdalmak megélése, igazságok kimondása, vagy épp hazugságok elrejtése. Ezen kívül a 7 hónap alatt rengeteget tanulunk adott csakráról, színekről, hangkódokról, kristálykövekről, gyógynövényekről, belső fizikai szervekről, szimbolikáról és a 7 testről is amit aurának nevezünk. Ezenkívül vannak még jóga gyakorlatok, más gyakorlatok, légzés, feldolgozás, belső munka, rajzolás, meditáció mindegyik csakrához külön. Sőt jár még egy gyógyító meditáció is. És plusz videók. És amit nagyon szeretnek azok a csakra kártya mesék videó, saját tanítással, gyakorlatokkal.

Miben tud segíteni a csakra oldás a Te mindennapi életedben? Hogyan tudok neked segíteni? Milyen eszközökkel? Olvasd el ezt a cikket is!

Mik azok a csakrák pontosan? Hogyan is működik? Miért is van ránk és a testünkre hatással?

 

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Csakra tanfolyam Nagy Szaffinával

Komplett tanfolyam írásban és hanganyagban kidolgozva, olyan egyedi és gyakorlatias módszerekkel, amelyeket máshol nem kapsz így meg. 1 hónapod lesz kidolgozni egy-egy anyagot, 1 csakra tananyag: 160-200 oldal terjedelmű, több napot, hetet fog igénybe venni a feladatokkal együtt. A tananyag mély, mind a négy alapterületre ki lett dolgozva, fizikai, szellemi, lelki, energetikai. Meditációs hanganyag is társul hozzá, és egy csakra oldó varázsige is. Mi az a csakra oldó varázsige?

Megtanítom mely gyógynövények, és gyógykristályok, színek, szimbólumok, szervek, és azok betegségei, és hangok tartoznak egy-egy adott csakrához. + 7 csakra mese videót is kapsz, minden hónapban, időtartamuk videónként 45 – 60 percesek, + egy bevezető videó a kártyákhoz. A videók egyedi személyes oktatások, a csakra kártya nem helyettesíti a teljes komplex Csakra Tanfolyamot, és nem is a kártyákra épül, ez csupán plusz tananyag!  A magyar nyelvű oktatásban szankszrit szavakat is fogunk tanulni. Az oktatás vizsgával zárul és a sikeresen elvégzőknek egy oklevelet adunk át, amely tanúsítja a tanfolyam elvégzését.

7 meditációs hanganyag 7 könyv, 50 videó letölthető formában.

7 hónapon át. Van lehetőség 2 és 4 hónapos tanfolyamra is! Minden hónapban 1 könyv, 1 meditáció, 7 oktató videó. Értelemszerűen a 2 és 4 hónapnál intenzívebb, de nem kevesebb az oktatóanyag!

Tehát összesen a 7 hónap alatt több, mint: 1000 oldalnyi oktatást, könyvek 160-200 oldalas terjedelemben, 175 perces meditációt, és 2000 percet velem személyesen videóban!

Szeretettel ♥ várlak a Csakra feloldó, kioldó programra!

Ha eddig gondolkoztál, de halogattad, ha érdekelnek a csakrák, de nem kaptál kielégítő válaszokat, feloldásokat, MOST jelentkezz, de csak ha komolyan érdekel a megtanulása! 7 csakra van, 7 anyagot fogsz kapni, és mindegyikhez tartozik meditációs hanganyag, tehát így kell számolnod mindegyik csakra anyaggal. Ha neked is vannak még kérdéseid, bátran tedd fel őket privátban, válaszolok! És lényeges, hogy a tanfolyam alatt is elérhető vagyok! Tudom, hogy néha előfordulnak olyan kérdések, amelyeken átsiklik az ember, vagy megelőz egy olyat, amivel tudom következő alkalmon találkozni fog a válasszal.

Egyedülálló csakra tanfolyam. (Mielőtt feltennéd a kérdést miért egyedülálló, amint már írtam minden feladatát és írását saját magam dolgoztam ki, ezért nem találkozhattál vele máshol, és olyan különleges információkat, tudástárat adok át amit külön – könyvekből kellenes összeszedned hosszú évek alatt, így értem az egyedülállót.) Ha komolyan érdekel, tanulni akarsz, írj privátban! Felveszlek az érdeklődők listájára és átbeszéljük a részleteket.  Nagyon jól sikerültek az előző csoportok is. 😀 Köszönöm Nekik is! És a sok pozitív visszajelzést! 🙂 Véleményeket olvashatsz bőven lejjebb:

Egyedülálló azért is, mert külön is foglalkozom veled, ha elakadtál, kérdésed merülne fel, ott leszek és segítek neked! Már a jelentkezésednél is külön veled foglalkozom, a téged érintő problémákkal, kérdésekkel, megoldandó életfeladataiddal, elakadásaiddal.

Tanfolyamon résztvevők mondták:

Tanfolyamosok mondták

 

„Köszönöm ezt az őrült nagy anyagot! Idő kell, hogy mindezt átolvassam, megtanuljam, magamévá tegyem! Rengeteg munka van benne és nem kevés tanulás! Igyekezni fogok, hogy mindezt elvégezzem!” Zsuzsanna

„Nagyon tetszenek az oktatóanyagok, kellemes a hang a meditációban is, esténként ezt szoktam hallgatni, jó nyugtató. Mindennel még nem végeztem, érdekesek a szimbólumok, ami nekem külön tetszett a kártya mesék videói, a hozzá tartozó tanítás és a csakrákhoz tartozó szervek reflexológiás pontjai.” P. Ildikó

„Nyugdíjasként vágtam neki, nem bántam meg, sokat tanultam, rengeteg hitrendszert és félelmet kellett feloldanom, letennem, amikhez a hosszú évek alatt hozzászokott az ember, mert így tanulta meg, hibásan. Sok mindenre rámutatott, érdekes információkat is kaptam, és megtanultam helyesen lélegezni, már ez is önmagában sokat segített. Köszönöm!” János

„Kedves Szaffina!

Először is szeretnék Magamnak köszönetet mondani, hogy jelentkeztem a tanfolyamra. (Kételkedtem a minőségében elnézést.) Szeretném megköszönni a Csodálatos munkádat! Rengeteg időt, energiát, érzéseket kaptam Tőled a tanfolyam alatt. Szeretek aprólékosan időzni a tananyagban. Videóidat, meséket többször is vissza nézem. Mindig felfedezek újabb és újabb tapasztalásokat, amiket én is átéltem vagy a közelében jártam. Köszönöm őszinteséged is! Fontos a visszaigazolás a hitelesség! Nagyon sok tanulni valót hoztál a hétköznapjaimba. Törekszem az egyensúlyra, a tanulásra, fejlődésre. Sokkal többet adott nekem ez a tanfolyam, mint gondoltam volna. Minden nagyon átjött, jó érzés, köszönöm. Hálásan köszönöm munkádat! Minden leendő tanítványnak üzenem: „Bátran induljanak el ezen a csodálatos tanulási úton!”

Szeretettel: Rita

„Nagyon örülök, hogy kaptam ilyen átlátható, összefoglaló anyagot a csakrákkal kapcsolatban! Minden csakrához sok információt kaptam, így a továbbiakban is még foglalkoznom kell vele, hogy a berögződjön. Nekem nagyon hasznos volt az egész tanfolyam anyaga, nagy részletes és tényleg aprólékosan kidolgozva minden csakra! Igaz,a hetvenet taposom,de az érdeklődésem a holisztikus dolgok után továbbra is fen áll! Megköszönöm a hosszú hónapok alatti fáradozásodat!” Szeretettel: Dernik Katalin

„Hàlás vagyok, hogy megtaláltalak. Igyekszem sokat tanulni, mert úgy érzem, itt jó helyen vagyok! Áldás!” Bakonyi Judit

„Nagyon jól értelmezhető, tartalmas anyag. Szoros időbeosztásom mellett igyekszem naponta foglalkozni vele. Köszönöm, hogy anyagaiddal ismereteimet gazdagíthatom.” Köszönettel, és szeretettel üdvözöllek: Kis Margó

„Örülök, hogy ismét együtt tanulunk, és remélem ezt a sok leckét és tananyagot memorizálni és alkalmazni fogom tudni. Régen végeztem nálad, veled vegán tanfolyamot, tudom az anyagaid jók.” Köszönöm, Csilla G.Shovlin

„Már el is kezdtem olvasni, nagyon tetszik, legszívesebben nem is foglalkoznék mással, annyira magával ragad mindaz, amit írtál, még annak ellenére is, hogy sok minden ismerős, mert már tanultam, de az, ahogyan ezt Te átadod, különleges és energetizáló. Köszönöm és nagyon hálás vagyok, hogy lehetőséget kaptam, hogy tanulhatok Tőled, általad! Csodás napokat kívánok!” Szeretettel, Ibolya

„Nagyon köszönöm a kedves szavaidat és azt a sok, önzetlen és áldozatkész munkát, amit beleraktok abba, hogy segítséget nyújtsatok másoknak.” Ibolya Veres Holistic Family Coach & Massage

https://azerintescsodaja.webnode.hu/

„Nagyon sok mindent kaptam a Csakra Tanfolyamon, de főleg megerősítéseket, amit már vagy tudtam, vagy éreztem, hogy az számomra az irány. Felismeréseket,hogy jé ez velem is így volt. Megerősítettél a hitemben is, önismeretben egyre jobban haladok. A torok csakrám elakadásával még feladatom van és megtudtam tőled hogyan tovàbb. Hálás vagyok, hogy időt és energiát szántam a tanfolyamra. A megérzésem megint csak jól működött, hogy itt a helyem. Számomra hatalmas mennyiségű volt az anyag, de úgy érzem sok mindent sikerült elsajátítani. A tananyagokat és a meséket le mentettem a számítógépemre. Biztos vagyok benne,hogy későbbiekben is, ha elakadok az élet területén vagy csak egyszerűen ismételni akarok előkeresem majd egyik másik leckét, tananyagot vagy meséket. Minden mesében fontosak, hogy megértsük a tanulságokat. Valószínű lesz még sokszor, hogy vissza-vissza térek a mesékre,lehet,ha többször hallgatom mindig fogok benne találni újabb tanulságokat. Élveztem mindegyiket külön-külön kedves előadásodban. Számomra nagyon gyakorlatias volt a tananyagokban a feladatok. Biztos lesz még amit gyakorolni fogok pl.a fa ölelgetéseket.” Bakonyi Judit

ido-naptar-zodiakus

További véleményeket ITT olvashattok, amit ezúton is külön köszönök!

Jó szívvel ajánlom! Olvasd el ITT, még nagyon sok hozzászólás van ezekben a cikkekben, ami már nem fért el itt:

Időtartam 7 hónap. Van lehetőség rövidebb vagy hosszabb időt is kérni! 10 hét (2 hónap, extra intenzív tanulás) 4 hónap (közepesen intenzív), vagy 7 hónap (normál havi tanulás) Ezt személyes konzultáción megbeszéljük. Online tanfolyam, otthonról neked! Te osztod be az idődet! A tananyag e-mailben érkezik, ami letölthető formátumú, örök anyag, nem veszik el, és annyi időt szánsz rá naponta, hetente, amennyit, és amikor tudsz. Így a te saját tempódban tudsz haladni, fejlődni. A tananyagot természetesen saját részedre, otthoni tanulás célzattal kinyomtathatod. Tanfolyam végén névre szóló OKLEVELET adunk, mely igazolja, hogy nálunk végeztél. Oklevelet csak vizsgázóknak adok ki, a vizsga nem kötelező. Az oklevél is elsősorban önmagadnak szól, az hogy mit kezdesz vele és a megszerzett tudással, csak is rajtad függ, ahogy minden más iskola és tudás! A diploma még önmagában nem elég, hogy kiválóan teljesíts az életben vagy jól fizető állásod legyen. Itt a megszerzett tudást, hogy mire használod föl csak is rajtad áll! Beépítheted a már meglévő rendszeredbe, vállalkozásodba, kapcsolatépítéseidbe, tanfolyamaidba, jóga óráidon, masszázs szalonodban, vagy a mindennapi életedbe! Az oklevelet a saját nevedre állítjuk ki.

Lenne kedved több hónapon át együtt tanulni, fejlődni velem? Megismerni a csakrák szimbólumait, a színeket, kódokat, és szellemileg, lelkileg is fejlődni, ami változást fog hozni az életedben. Mert lehet rájössz mennyi hitrendszer él benned, mekkora falakat emeltél az évek alatt magad köré, és mennyi mindent le kéne végre már bontani! Reflexológiás pontokat is fogunk érinteni, és megtanuljuk a főbb szerveket, működésüket, és lehet megkérdeznéd, erre mi a csudára van szükség? Nem orvosokat képzek, de legalább a csakrákhoz tartozó szerveket sajátítsd el, hogy tudd minek mi a funkciója és energetikailag is! És mert a jóga ászanákhoz is érdemes tudni, mert azt is tanulunk!

7 hónap lehet sok neked! Lehet, hónapról-hónapra tervezel, és megijeszt a hirtelen sok tudásanyag és a 7 hónap elköteleződés. Emberek vagyunk, „Ember tervez, Isten végez” szóval igen, ha bármi beüt, bár ne legyen ilyen az életedben, akkor tudsz halasztani. 7 hónapon át küldök neked videókat, és meditációs hanganyagokat az oktatóanyagok mellé. Ha épp nem érsz rá, akkor nézed meg, amikor van időd és ráhangolódásod, mert az lényeges! Tudom ez egy elköteleződés, hogy együtt tanulunk, és ennyi időn át! Tudom egyszerűbb elmenni egy pár órás előadásra, vagy pár órás jógaórára. Elolvasni egy cikket, és le van tudva. Így is lehet. De gondolj csak bele, mennyire mély információkat kapsz 2 órán át? Egy előadás anyagát nem tudod visszapörgetni, a legtöbb esetben pedig tilos a felvétel, az anyagot pedig nem fogja neked kiadni az előadó! Mennyire fog átmenni minden információ, amikor épp a jóga ászanákat végzed? És vajon kapsz ott ennyi tudást? A szankszrit szavakat pedig a legtöbben nem is értik. Van lehetőség 2 és 4 hónapos tanfolyamra is! Ezt személyes konzultáción átbeszéljük neked melyik a jobb!

Mindenki eldönti neki mennyire mély tudás kell. Nálam örök az anyag! Ha elveszne az éterben, akkor is újra megkapod életed végéig, hiszen jogosult vagy rá! De azért mentsd le a biztonság kedvéért. 🙂 Összesítem, mennyi mindent kapsz 7 hónapon át, hogy lásd:

7 oktatóanyagot le

csakra-csakratanfolyam-oktatas-konyvek-nagyszaffinaeletmuvei-meditacio

tölthető E-booként, 160-190 oldalas terjedelemben, 7 meditációs hanganyagot kb. 25 percesek. (Ezeket lásd lejjebb.) 49 + 1 Csakra oktató videót, melyen plusz személyes tanításaimmal fűszerezek meg neked, és látsz engem is személyesen, mintha csak ott lennék nálad, vagy te nálam! 🙂 Egy-egy videó 45-60 perces terjedelmű.

Csakra mese videók, miről is szólnak?

Tehát összesen a 7 hónap (vagy 2, 4 hónap) alatt több, mint: 1000 oldalnyi oktatást, 175 perces meditációt, és 2000 percet velem személyesen videóban! A videók egyedi személyes oktatások, a csakra kártya nem helyettesíti a teljes komplex Csakra Tanfolyamot, és nem is a kártyákra épül, ez csupán plusz tananyag! Plusz kb. még 10 oktató videót is kapsz, kristályokról, gyógynövényekről, színkódokról, energiatestekről, feladatokkal, ami benne van már az oktatóanyagban, és plusz gyógyító meditációt is. Ezenkívül van a tanfolyamosoknak lehetőségük kérdezni, 3 ilyen garanciális ajándék konzultáció van e-mailen keresztül. Te jó ég! Ez lehet tényleg sok! Most már látod mennyi mindent kapsz! Hogy pontosítsak, egy hónapban 9 terméket kapsz, (1 oktató e-book könyv, 1 meditációs hanganyag, 7 kártya oktató videó személyes oktatással) Árakat kizárólag személyes konzultáció után adok! Tapasztalat, hogy aki csak az árakon ugrál, az még nem gondolja komolyan, nem hajlandó elkötelezni magát, aki tényleg akar tanulni, és velem, annak nem lesz kérdés hogy befizet-e a képzésre. Természetesen pénzből élünk, érthető ha érdeklődsz az árak iránt, teljesen reális, kifizethető áron dolgozom, szinte bárki számára elérhető, de én nem szeretném mindenkinek adni! Csak komoly jelentkezőkkel vagyok hajlandó foglalkozni, akik hajlandóak pénzt, időt, energiát fektetni a tanulásukba, fejlődésükbe! Az ár egyedi, több mindentől függ, milyen opciót választasz, ezért is van a személyes konzultáció. Az oktatóanyag több éven át íródott, 7 év kutatómunkával, készült, (és jelenleg is mindig frissítem, hozzárakok, újítom)  értékes tudás anyagot kapsz át! Pénzben nem mérhető! A változás amit hozhat az életedben szintén nem pénzben mérhető! Ettől függetlenül van egy ára, amit személyre szabottan tudok neked megadni, felmérés után, lássam hol van elakadásod,  korrekt, kifizethető árakon dolgozom. Mielőtt megkérdezed az árat, vagy jelentkezel, azért legyél tisztában a piacon lévő árakkal, mennyibe kerül egy szeminárium, egy négy napos két hétvégés képzés, ahol talán kapsz jegyzetet, talán nem, vagy pluszban meg veszed még, ami nem örök anyag, nem visszanézhető. Nálam a teljes komplex oktatás örök anyag, és nem 2 órás, vagy pár napos képzést vesz igénybe, annál sokkal komolyabb. Általában egy teljes napos szeminárium 35-75.000 Ft között mozog, nos ezt szorozd fel 7 ilyen alkalommal. Vagy egy négy napos két hétvégés gyors talpaló 180-260.000 Ft között mozog. Ha én neked személyes órákban szeretném átadni a teljes oktató könyvet, a meditációt, és a 7 videót minden csakránál kb: 5 teljes napot kellene hogy tanítsalak, egy csakránál. (És akkor sem biztos hogy végeznénk az anyaggal.) Az 7 csakránál 7 ilyen hetet, és 35 teljes képzési napot venne igénybe! Tudom hogy vannak egyszerűbb gyors talpaló megoldások, egy alkalom 20-25. ezer forintért, nos számold ki ezt 35 teljes nappal! Ez 20.000 Ft-os alap napi díjjal is számolva 700.000 Ft! Ehhez termet kellene bérlenem, személyesen kellene odautaznunk, és csoportos foglalkozás lenne, ami külön nehezíthetné a személyes fejlődésedet, és plusz idő és költség keletkezne mindkét oldalról, neked is, nekem is. Ezért is egyszerűbb megoldás az online, örök anyag, letölthető, bármikor hozzáférhető! Miután most számoltál egy kicsit, elárulom nem kerül ennyibe nálam a tanfolyam, egyedi az ár, rád szabom, de töredéke annak, amiket itt most kiszámoltál! 🙂 Az ár, amit kifizetsz legyen másodlagos! Két fő dolgot tarts szem előtt: 1. Vedd komolyan a saját fejlődésedet! 2. Számold ki mennyit ér neked meg a tudás, a fejlődésed, hány évet elpazaroltál már az életedből, mennyi mindent máshogy tennél, és az az eredmény, amit elérhetsz, mennyit ér meg neked, illetve annak a hiánya mennyi pénzt vett el már tőled! Ha komolyan gondolod, és hajlandó vagy magadba befektetni, akkor keress meg bátran!

Tanulásért, fejlődésért hajlandó vagy magadba fektetni?

Ha tényleg van erős szándékod, és elköteleződésed, és bizalmad felém, akkor biztos vagyok benne, hogy szívesen hozol áldozatot, ellenértéket a közös munkánkért. Ez a te általad befektetett időráfordítás és pénzbefizetés. Adok-kapok energiaáramlás folyamatában. Tudom ingyenes webináriumra sokan jelentkeznek, ahogy minden ingyenes kell, mert „jó lesz valamire”. De aki csak kíváncsi, nem gondolja komolyan, nem szán magára, sajnálja a pénzt, de úgy mindenre, az nem fog előrejutni. Nem csak a tanulásban, fejlődésben, értem ezt minden alatt, ami az életében történik. Sajnálja magára egy utazásra befizetni, mert „drága”, „majd egyszer” nem fizet szívesen szakmunkásoknak, inkább megkér egy barátot, vagy megcsinálja „okosban”. Ne értsd félre, jó az, ha megtudsz építeni, vagy szerelni valamit, és szuper ha van kreatívitásod, ügyességed, én is építettem fel már házikót, bontottam falat, de van olyan helyzet, mikor kéred a szakit. (Barátok, szomszédok meg nem kerülnek el.) Vagy jó példa erre, amikor befizet valaki egy all inclusive nyaralásra, és csak mert „ingyen van, vagyis benne van az árban, nem kell már külön fizetni érte”, nehogy már ott maradjon parlagon a sok finomság, felfalják, és gyomorrontást kapnak, volt már ilyen párszor. Én a saját és mások példájából tudom, látom, tapasztalom, hogy egy ideig ellehet evickélni mindennel, ami érdekel, ingyenes csoportokkal, ingyenes webináriumokkal, pár olcsó könyvvel, az elvisz egy darabig, de utána be kell látnom, és másoknak is, hogy kell szaktudás, kell segítség, hogy előbbre jussak. Mikor én is befizettem tanfolyamokra, (több száz ezret is akár) komolyan gondoltam a tanulást, bármi is volt a téma, legyen az angol, marketing, jóga, hipnózis, masszázs, bármi. Amikor befizettem az utazásra, még ha volt is előtte nehézség (mert mindig közbe jön valami) lemondtam volna és nem mentem volna el ha nincs lefoglalva, így viszont mindig áttudtam állni, igaz volt hogy utolsó napokban, mert rengeteg munkám lett, de sikerült és elmentem. Érted? Ha nem foglalózol le egy házat, azt sem gondolod igazán komolyan. Ha nem kötelezed el magad a tanulás mellett, csak néha ellébecolsz, akkor nem is fogsz fejlődni. Nem lesz ott a fájás, sem az a pénz érték, amit magadba fektettél.  És még két gondolat, (bár rengeteget lehetne beszélni a pénzről, lehet készítek majd videót) gondolj bele, hogy te is pénzért dolgozol, képzeld el ha holnaptól bemennél dolgozni, és nem kapnál érte fizetést? Vagy nem kapnád meg jövő hónaptól a „megérdemelt” nyugdíjadat. Hogyan is várhatnád el bárkitől is hogy ingyen dolgozzon neked? (Barátnál is gondolj erre, honoráld valamivel, ha szívességet kérsz.) A másik gondolat a pénzhez való viszonyodat tükrözi a te hozzáállásod a pénzhez, mit gondolsz róla, ez a gyökér csakrához tartozik, energia, és bizony tévesen illetve nem is tanítottak meg minket a pénzről sem gondolkozni, sem gazdálkodni. Az emberek többségében szegénység tudat, és „nincs” létezik, amivel pedig nem lehet többet teremteni. Ezt is mélyen kielemezzük és megtanuljuk, változtassunk a pénzhez való viszonyodon. Tehát ha most „nincs”-ben vagy, tudd, hogy pont Neked van a legnagyobb szükséged erre a tanulásra! Gyökér csakra feloldás!  (Elárulom neked, zárójelben, hogy ne hogy azt hidd, nekem is mindig volt pénzem több száz ezret kiadni, pl: hogy jógaoktató lehessek, de kértem kölcsön, megszereztem a pénzt valahogy mindig, eladtam valamit, összeszedtem rá, mert volt egy erős célom mindig az adott képzéssel, amire jelentkeztem. Magunkat kell felülmúlnunk és legyőzni, a kifogásainkat, félelmeinket, mit miért nem tehetünk meg. A komfort zónában maradni, nem csinálni semmit a legkényelmesebb. De attól nem fejlődsz, max. visszafele, leépülsz. Nekem is volt olyan tanfolyamra jelentkezőm, aki várt egy vagy két hónapot, összeszedte rá a pénzt, és elindult, azóta lelkes tanulóm, és nem bánta meg!)

Mennyi a magadba fektetett ellenérték ára?

Személyes konzultációval felmérjük jelenleg hol tartasz, melyek a felmerülő problémáid, élethelyzeteid, és hogy valóban hajlandó vagy-e magadba fektetni időt, energiát, pénzt. Az első konzultáció ingyenes, de csak komoly érdeklődőkkel folytatom tovább a konzultációt, és kezdem el a tanfolyamot. Így a csak érdeklődők, komolytalan kíváncsiskodók távol maradnak. A konzultáció e-mailben történik, kizárólag velem, (nincs csoport kommunikáció, ami külön befolyásolhatná vagy elvinné más irányba a fejlődésedet) és csak őszinte beszélgetést követően tudok lehetőséget adni. Konzultáció előtt pár kérdést kiküldök neked, kérlek ezekre válaszolj, nem kell esszét írni, de aki nem válaszol teljes mondatokban, kihagy pár kérdést, soknak találja, az hogy fog majd tanulni több száz oldalon? A konzultáció zárt chat szobában történik, bizalmasan. Előtte minden tudni valót kiküldök.

Ha most „nincs pénzed”, „vársz még”, „majd következő alkalommal”, „még gondolkozol”, „megnézed máshol”, stb… Elárulom a pénzednek minden hónapban lesz valami ”jó helye”, ahová elköltöd, ez elköteleződés, komolyság kérdése, van-e pénzed. Kérdés az, hogy eléggé fáj-e, eléggé drága-e neked a félelmed, a gátlásaid, elakadásod, és tanulási, fejlődési vágyad? Mert ha igen, akkor szívesen fektetsz önmagod tanulásába, mert fontos vagy saját magadnak! Ha még gondolkozol az jó, mert kérdések netán kételyek merültek fel benned, ez esetben írj nekem bátran, (lásd fenti kételkedő tanfolyamosom írását) hogy megválaszoljam és eloszlassam benned ezeket! Máshol pedig ilyen összetett anyagot, ilyen terjedelemben nem fogsz találni! Lássuk be őszintén, a többi tényleg csak kifogás… A „nincs pénzem” mire nincs és mennyi nincs? Hiszen azt sem tudod mennyi az annyi, de előre eldöntöd neked semennyi Ft-od sincs! Ezzel vajon mit teremtesz magadnak? Ezzel vajon fog változni az anyagi helyzeted? Kötve hiszem. Pontosan az ilyen és hasonló tévhitrendszereket bontjuk le a tanfolyamon!   A jelentkezéssel részt veszel egy ingyenes konzultáción nálam. Amit érdemes tudnod! Van az érdeklődő és a jelentkező! Két külön fogalom, két külön aspektus! Két külön felfogás, gondolkozás és cselekedet! Érdeklődő vagy mind addig, amíg olvasod a cikkeim, a weboldalam, itt vagy, görgetsz, nézel tőlem videókat, követsz Facebookon. Jelentkezővé akkor válsz, amikor elszánod magad, rám írsz, hajlandó vagy időt, pénzt, energiát befektetni saját magadba, és kitöltöd a jelentkezői kérdéseket, amit neked elküldök személyesen e-mailben.

Akik gyorstalpalóra vágynak és beleeshetnek ezekbe a hibákba:

Szükséged lenne még információra? Mit szólnál egy egy órás ingyenes webináriumra velem?

csakra-tanfolyam-kepzes-energia-nagyszaffinaeletmuvei

Miről is szól a webinárium? Csakrákról, energiákról, energiatestekről, auráról, mi zárhatja el a csakrákat, milyen érzések kapcsolódnak hozzá, így mindenki kicsit magára ismerhet. Hogyan tudjuk energetizálni a csakráinkat, milyen eszközökkel, és hatékonysággal? Végezetül kicsit beszélek arról is, hogy nálam a 7 hónapos tanfolyamon mennyi mindent kaptok, nyilván egy órában egyféle esszenciált tudok csak belesűríteni, de ha van külön kérdésed, e-mailben is válaszolok külön neked! Egyszer azt mondta nekem egy mentorom „kérdezni az tud, aki valamit ért is” azért bármilyen furcsán hangozzék, hiszen pont azért kérdezünk, mert valamit pont nem értünk, azért van igazsága! Szóval én nagyon örülök a kérdéseknek! Mert abból látszik értesz valamit… Az ingyenes webináriumot kizárólag e-mailben küldöm ki, (pár napos elérhetőséggel) és csak azoknak, akik e-mailben válaszolnak pár kérdésre! A webinárium kérése nem jár elköteleződéssel, ingyenes! Mi történik a webinárium megnézése után? Két dolog történhet: első nem nézed meg, nem érsz rá, nem válaszolsz, ebben az esetben törlöm a jelentkezésed, illetve áthelyezem egy másik listába. Ha valakinek nincs egy órája hogy megnézzen egy webináriumot, hogyan lenne ideje hónapokat tanulással tölteni? Másik: hogy válaszolsz a kérdésekre, felmérem hol tartasz, ezután megbeszélünk egy közös időpontot skypon, messengeren (megbeszélés kérdése) ahol áttudjuk beszélni a még benned felmerülő kérdéseket, átbeszéljük milyen ütemben hogyan fogunk haladni, miben tud a te életedben is segíteni ez a tanfolyam, és hogy hajlandó vagy-e beletenni a te részedet is! A webinárium egy órás, abszolút nem tudja és nem is célja helyettesíteni egy komplex több hónapos tanfolyamot!

ÉLŐ WEBINÁRIUM!  ENERGETIKAI KÓDOK A TESTEDBEN 2024  Január 26. péntek 18 órakor.

Találkozz velem élőben, tedd fel kérdéseid! Jelentkezés és részletek itt:

Miért lehetek én a te választásod? Hogyan fogok neked irányt mutatni, milyen eszközökkel? Kinek érdemes jönnie? Miben tudok segíteni az energia oldással? Ismerj meg egy kicsit jobban:

Akkor leteszed nálam a voksot és jössz hozzám tanulni? Vagy inkább kíváncsiskodsz még kicsit az oldalon, és görgeted tovább… talán majd legközelebb… mondod….. Bárhogy döntesz, várlak szeretettel mindig itt az oldalon, és a Facebook oldalon is!

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

CSAKRA TANFOLYAM !

Előtte keress meg bátran! Konzultáció ingyenes!

Nyugodtan gondold át, kérdéseid is. Ha úgy érzed IGEN, jönnél, a helyfoglaláshoz jelezd kérlek, a részvételi szándékod, és felveszlek a Tanfolyamosok listájába! A jelentkezéssel részt veszel egy ingyenes konzultáción nálam. Előtte még elküldöm az 1 órás webináriumot és válaszolnod kell a feltett kérdésekre! Ezt küld vissza e-mailben hozzám:

„Igen, szeretnék részt venni a Csakra Tanfolyamon!”

Jelentkezés: nagy.szaffina(kukac)gmail.com „Csakra Tanfolyam” tárggyal!

Csakra tanfolyam kérdések ls válaszok Nagy Szaffinától. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Jöttek még kérdések és nagyon szépen köszönöm az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok, mert némelyek olyan lelkesek! Ez szuper!!! 😀 Azért jók ezek, mert így én is látom milyen kérdések merülnek fel… most itt válaszolok, mert lehet ez benned is felmerült… Érdemes követni az eseményt folyamatosan teszek fel ide infókat! 🙂

  • 1. kérdés: „Ezt meglehet venni, könyvben is?” Válasz: Jelenleg e-bookban van, kinyomtatottan nem, de te otthon kinyomtathatod ez költséghatékonyabb és környezetvédőbb megoldás is.
  • 2. kérdés: „Kell hozzá e-book olvasó?” Válasz: Nem fontos, egy nagyobb képernyőjű telefonon is jó lehet olvasni vagy számítógépen, laptopon, (én is azon dolgozom) vagy kinyomtathatod, szemkímélőbb. Én is így szoktam, ha sok az infó és felszeretném dolgozni. 🙂
  • 3. kérdés: „A csakránkénti anyagok ára azonos vagy eltérő?” Válasz: mindegyik azonos áru.
  • 4. kérdés: „Külön is meglehet vásárolni a csakra anyagokat?” Válasz: nem lehet, csak a csakra tanfolyamon belül lehet hozzájutni.
  • 5. kérdés: „Egyben kapom meg az összes anyagot, vagy külön?” Válasz: Minden hónapban küldöm e-mailben a kidolgozni való anyagokat, meditációt, és külön a kártya meséket, azokat is minden hónapban az adott csakrákhoz. Így is rengeteg lesz a tudásanyag, amit fel kell dolgozni.
  • 6. kérdés: „Hogyan működik a megrendelés menete, hogyan jutok hozzá a tudásanyagokhoz?” Válasz: Miután részletesen elolvastad az itt leírtakat, írj egy e-mailt: nagy.szaffina(kukac)gmail.com e-mailre, „Csakra Tanfolyam” tárggyal. Felvesszük veled a kapcsolatot, elküldjük a számlaszámot, ahová tudod utalni az oktatás díját. Amikor beérkezik a pénz, mindenkinek elküldjük az első Csakra Tananyagot. Minden hónapban küldjük külön! A kapott e-mailben becsomagoltan érkezik, tehát le kell tölteni! Ezután nincs más dolgod, mint időt szakítani a tanulásra, mindennap egy-két órát rászánni, és megnyitni, olvasni, tanulni, fejlődni, feladatokat végezni! Videókkal is kiegészítettem a tananyagot, így tudás anyag lesz bőven!
  • 7. kérdés: „Oklevelet csak a vizsgázók kapják meg? Mennyire nehéz a vizsga?” Válasz: A tanúsítványt, hogy nálunk végeztél névvel, csak azok kapják meg, akik levizsgáznak. Nem akkreditált a képzés, mindenki önmagának tanul, de későbbiekben akár mentor vagy tanácsadói, masszőr, vagy jóga vagy más munkakörben ezt feltudod használni ahogy a megszerzett tudásanyagot is! A vizsga kérdéseket természetesen nem tesszük közzé, ezért vizsga 🙂 írásbeli lesz, és a főbb anyagokból lesz csak teszt kérdés, online történik ahogy a tanfolyam is. Nem kötelező vizsgázni! Ahogy semmilyen feladat nem kötelező és nem köteles a tanuló bemutatni a „házi feladatait”, mindenki saját tempóban tanul, halad és fejlődik. Az, hogy ki mit hoz ki a tanultakból, vizsgából, oklevélből, kizárólag saját magán múlik!
  • 8. kérdés: „Mi lesz ha nem lesz időm, nem készítek el egy feladatot, vagy később tudom megnézni a videókat?” Válasz: Online tanfolyam, otthonról végezhető, óriási költséget és időt takarítok meg neked ezzel, hiszen nem kell termet bérelni, nem kell utazni, főleg vidékről, főleg hóban, fagyban, esőben, nem kell időpontokat nézned, „gyermek vigyázót” találni, és még egyéb költségek, problémák, amik felmerülhetnek ilyenkor. Te osztod be az idődet, nem kell egy adott időpontban a gép előtt lenned. Akkor kapcsolod be a gépet, és akkor nyitod ki az oktatóanyagot, vagy videókat, amikor van rá időd. Javasolnám azt az időpontot, amikor tényleg van 1-2 órád és rátudsz fókuszálni, tudsz jegyzetelni! Ezt külön kérem is, legyen akár virtuális word, vagy füzeted, bár nem kérem számon, de legyen, mert lesznek feladatok! Meditációkat este javasolnám lefekvés előtt, mert jobban rátud hangolódni a test és szellem. A videók 30 percestől 1 órásig terjednek. Oktatás alatt kapcsold ki a telefont, tegyél félre mindent! Nem lesz számonkérés, nem lesz csoportos összehasonlítás egymással, ki hol tart, mert ez mindenki saját útja és fejlődése! Nem kell stresszelned, hogy valamit nem tanultál meg, nem oldottál meg, vagy nem végeztél el vagy nem nézted meg. És plusz jó hír, hogy nem kötöm időhöz a tanulásod, ez egy örök anyag! Bármikor újra előveheted, a tiéd! Egyszeri kifizetés után jogod van mindig hozzáférni az anyagokhoz, videókhoz, meditációkhoz, akkor is ha esetleg elveszik az „éterben” otthon a számítógépen.
  • 9. kérdés:„Nekem túl sok a 7 hónap, nincs ennyi időm! Lelehet rövidíteni a tanfolyamot?” Válasz: Van egy afrikai közmondás: „Ha gyorsan akarsz haladni menj egyedül, ha el is akarsz jutni valahová, haladj együtt másokkal!” Mielőtt a gyorsítósávba érsz, gondolkozz el ezen. Igazából az energetikai változásokhoz, csakrák megnyitásához, feloldásához, szervek megtanulásához, meditációkhoz több év kell, nem 7 hónap, mert még ezt is keveslem. A 7 év valóban hosszú lenne. Ha érzed magadban a spirituszt, van már egy spirituális alapod, és úgy érzed te gyorsabban is tudnál haladni, természetesen van rá lehetőség! Egyediek vagyunk, és van, aki tényleg gyorsan tanul, van már alapképzettsége, és nagyon befogadó, fogékony. Van lehetőség arra, hogy 2 hónap alatt megkapd az összes oktatóanyagot! Van lehetőség 4 hónapra és 7 hónapra is! 10 hét (2 hónap, extra intenzív tanulás) 4 hónap (közepesen intenzív), vagy 7 hónap (normál havi tanulás) Ezt személyes konzultáción megbeszéljük. Így is nagyon tömény lesz és sok, de rád bízom! Előtte mindenképp privát egyeztetést kérek, mert akárkinek nem szeretném adni az anyagot, főleg akiknek nincs alapjuk. Mivel elég mély témák lesznek és olyan gyakorlatok, melyek nem publikusak! Vizsgázni pedig a 3. hónapban lehet, ha szeretnél!
  • 10. kérdés:„Mi történik, ha váratlan életesemény következik be nálam, és nem tudom folytatni?” Válasz: „Ember tervez, Isten végez” előfordulhatnak élethelyzetek, emberek vagyunk. Természetesen ilyen esetekben lehet halasztani a fizetést és tanulást is. Egy évig lehet halasztani. Utána vagy teljesen lezárod, vagy újrakezded.
  • 11. kérdés: „Csak online történik az oktatás, vagy személyes előadásra is van lehetőség?” Válasz: Jelenleg nincs személyes oktatás a világhelyzet miatt is. Ha lenne a jövőben ezt jelezni fogom a weboldalon, vagy hírlevélben, ezért is érdemes feliratkozni. Az online oktatás egyszerűbb, költségkímélőbb, és bármikor visszapörgethető, örök anyag! Egy előadásban, de még egy napban sem lehet átadni egy hónap anyagát. Ha személyes bármikor is lenne, ezzel így kell készülni, hogy több nap/oktatóanyag. Személyes lehet lesz. Ha ez érdekel, írj rám, mert megfelelő létszámnál elindítom. Eddig online tanfolyamra nagyobb az igény. Személyesnél plusz ár a terembérlés, a ráfordított idő, az utazás, tehát ezzel még számolni kell! Természetesen, ha van egy csoport, akik így jelentkeznének, írjatok rám, és megbeszéljük! 🙂
  • 12. kérdés: „Online hogyan történik az oktatás? Ott kell lenni egy időben, videós élő előadás?” Válasz: Az online oktatásban éppen az a jó, hogy rugalmas időbeosztású, költségkímélő. Az oktatóanyag e-mailben érkezik minden hónapban, ami letölthető. Olvasni kell, jegyzetelni, kiírni a feladatokat, elvégezni, különben semmi értelme! Minden oktatóanyagban végig megyünk a fizikai részeken, szerveken, külön a reflexológiás pontokon. Szellemi feloldás gyakorlatokkal és lelki rész következik. Milyen hatása van a szellemi, lelki, energetikai testünkre az adott csakra? Színek, szimbólumok, hangkódok értelmezése következik. Milyen gyógynövények és kristályok tartoznak adott csakrához? Végezetül jóga ászanákkal zárjuk, fotókkal mellékelve. Sok érdekességgel spirituális írásokkal megfűszerezve. Hozzá tartozik egy vezetett meditáció, zenével és hanggal. Külön plusz még a 7 mese videó, csakra kártyák az alapjai, amihez személyes tanítás társul, ezen én tanítok. Olyan, mintha élőben ott lennék. 🙂 Ezt pedig zárt Youtube csatornámon tudod elérni, megadom neked a hozzáférést. Az élő videónál nagyon sok a hiba lehetőség, pl: elmegy a hang, a kép, épp nem tudsz ott lenni időben, nincs felvéve, vagy ha fel van csak pár napig visszanézhető. Mutatva van, mit kell csinálni, éppen nem látod jól, vagy miközben írod, csinálod, lemaradsz. De a legfontosabb, nem tudod visszapörgetni! Az oktató sem tudja mindig ugyanazt ugyanúgy elmondani. A rögzített videóknál eltűnnek ezek a hibák. Visszapörgethető, akárhányszor megnézhető, örök anyag. Tény, tudatos embereknek való a letölthető oktatóanyag, olvasni kell, időt kell rászánni, feladatokat elvégezni, belső munka, ami fájdalmas is lehet, és inkább eltoljuk, eldobjuk. A meditációra rá kell hangolódni, kifejezetten estét ajánlom erre, és a videót meg kell hallgatni, amihez szintén nyugodt időpontot javaslok! Ha valaki csak szeretne egy előadást hallgatni, beülni valahova, ez nem az ő tanfolyama, egyenlőre. Személyes lehet lesz. Ha ez érdekel, írj rám, mert megfelelő létszámnál elindítom. Eddig online tanfolyamra nagyobb az igény.
  • 13. kérdés: „Ha kérdésem van hova fordulhatok?” Válasz: Nálam nem a kifizetésig fontos valaki, hanem épp ellenkezőleg a kifizetés után is! Bármikor lehet kérdezni, bár javasoljuk, hogy előtte alaposan tanulmányozd át az oktatóanyagot, vagy a weboldalon lévő információt, és természetesen amikor tudok válaszolok! Ezen az e-mail címen elérhető vagyok: nagy.szaffina(kukac)gmail.com

  További kérdések, kételyek a Csakra Tanulásról:

 

 • Muladhara Csakra

  https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/muladhara-csakra/

  Svadisthana Csakra

  https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/svadisthana-csakra/

  Manipura Csakra

  https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/manipura-csakra/

  Anahata Csakra

  https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/anahata-csakra/

 • (További oktatókönyvek feltöltése folyamatban.)

 • garancia-oktatas-kepzes-nagyszaffinaeletmuvei-

  GARANCIÁK:

  Tapasztalati Garancia: Minden megtanult, leírt és videóban vagy hanganyagban elmondott információ saját tapasztalati út alapján lett kivitelezve. Nem külső könyvek által olvasott és összerakott, átszerkesztett anyagok és nem gyorstalpalón végzett tanfolyamok alapján!

  Egyediségi Garancia: Saját termékek, saját írás, nem külsős anyagok, nem angol fordításból származó oldalfordítások, és nem megvásárolt, felkért írói munkák!

  Elégedettségi Garancia: Kizártnak tartom, hogy nem tanulnál újat, de a lényeges számomra a tanuló elégedettsége, ami önmagától is függ, elvégezte-e a feladatokat és valóban áttanulmányozta-e az anyagot vagy csak átgörgette! Mert a kettő nem ugyanaz! Amennyiben úgy érzed nem haladtál, elakadtál, valamivel elégedetlen vagy, vagy többet szeretnél tudni adott dolgokról, ebben az esetben jelezd felém, és azon leszek, hogy korrigáljuk számodra a lehető legjobban az oktatást! Ilyen esetben számon kérem az összes feladatot, jegyzetedet, rajzodat, és alaposan mindent átbeszélünk! Kérlek vedd figyelembe, hogy ez őrült nagy munka, külön foglalkozni valakivel a csoportból, ez már külön tanácsadói díjas lenne, de a garancia biztosítja számodra ezt DÍJMENTESEN!  Három alkalommal van erre lehetőség, ez e-mailben történik. Számomra fontos, hogy valóban tanulj, elégedett legyél és akár későbbiekben más tanfolyamomra is elgyere, ha van kedved, időd, vagy akár pozitív hírét vidd másoknak, és ajánld a termékeinket! (Eddig még senki nem kérte ezt a garanciát, senki nem volt elégedetlen az oktatóanyaggal!)

  Bizalmi Garancia: Biztosítom számodra, hogy minden információ, beszélgetés, ami közöttünk történik e-mailben, illetve az e-mail címed, bank számlaszámod adatai, vagy bármilyen más adatok, harmadik félnek nem adom ki! Ez egy titoktartási kötelezettség részemről feléd! Természetesen ezt tőled is elvárom, tilos továbbítani az oktatóanyagot bármilyen formában.

 • Viszont Garancia: Ez Rólad szól, kizárólag, vagyis Neked is garantálnod kell, hogy beleteszed magad, tanulsz, elkészíted a feladatokat, kérdezel, ha valamit nem értesz, és levizsgázol sikeresen, bár az nem kötelező. Nem csak befizeted az árat, hanem tanulsz is! Vállalod az elköteleződést akár melyik konstrukciót is (7-4-2 hónapos) választod. Vállalod az önmagaddal való szembenézést, a mélyre ható rétegek leválasztását. Garantálod, hogy mindent megteszel annak érdekében, hogy elsajátítsd a csakrákat, energiatesteket, és átviszed a gyakorlatba.

 • Nagy Szaffina

  Szeretettel:

 • Nagy Szaffina író,

 • spirituális tanító