Csakra Tanfolyam

 

Mik azok a csakrák?

Ha elzáródnak energiablokk keletkezik.

Mi zárja el?

Hogyan tudjuk feloldani?

Hogyan tudjuk energetizálni magunkat?

Melyik csakrához mely szervek tartoznak?

Hogyan befolyásolja ez a mindennapi életünket?

Gyakorlatias módszerekkel,

Fizikai, szellemi, lelki, energetikai területek.

Minden, amit tudni akartál a csakrákról:

7 E-book + 7 Meditációs hanganyag, csakraoldó varázsige.

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Csakra Tanfolyam  Április 4.

2,5  hónapos személyes képzés

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Szeretnéd megismerni a csakráidat, és megtanulni a hozzájuk kapcsolódó szimbólumokat, energetikai szinteket? Szeretnél fejlődni ez irányba és tudásodat elmélyíteni? Személyes gyakorlatias tanfolyam, jógával, relaxációkkal, meditációkkal, jobb agyféltekés rajzolással, feladatokkal, fizikai, szellemi, lelki oldásokkal, adott csakrához tartozó szervek, gyógynövények, kristályok, gyógyító színek, hangok, csakra kártyák és chakra oldó varázsigék, mesék megismerésével. Minden chakrához külön könyv és meditációs hanganyag tartozik, örök anyag! Ha úgy érzed elakadtál, blokkok vannak benned, vizsgáld meg a csakráid!

Mik azok a csakrák? Ha elzáródnak energiablokk keletkezik, akár csak a szennyt, piszkot meg kell tisztítani, fel kell oldani. Hogyan tudjuk feloldani? Hogyan tudjuk energetizálni magunkat? Melyik csakrához melyik szervek tartoznak? Hogyan befolyásolja ez a mindennapi életünket?

Az energiablokkok elzáródások és ez kihat a fizikai, szellemi, lelki, energetikai testünkre is. Fájdalmak, gátak, lerakódások keletkezhetnek mind a négy területen ezért érdemes megvizsgálni a te életedben hol van blokk, lerakódás, elakadás. Megértően szeretettel fordulunk egymáshoz, nem kioktatóan guruként, nem fogsz kész jegyzetet és receptet kapni, dolgozni mindenkinek saját magán kell. Működik? Teljes mértékben! Olyannyira, hogy akár fizikai megnyilvánulásokat is tapasztalhatsz, ez jelentkezhet fellépő kisebb fájdalom, jelzések, bizsergés, zsibbadás a testben, vagy energia érzet különböző szerveknél. Tisztább álmokat, megértéseket és összefüggéseket is kaphatsz a program ideje alatt. Csakrákról, szervekről feloldás, írás, rajzolás, csakra kártyák, jógagyakorlatok, csakra meditáció zárás. Jegyzetelni neked kell, a feloldás munka is rajtad áll! Elejétől a végéig vezetlek, érdemes mind a hét alkalmat elvégezni, akkor van értelme.

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Csakra tanfolyam Nagy Szaffinával

Komplett tanfolyam írásban és hanganyagban kidolgozva, olyan egyedi és gyakorlatias módszerekkel, amelyeket máshol nem kapsz így meg. 2 heted lesz kidolgozni egy-egy anyagot, 1 csakra tananyag kb: 100 oldal terjedelmű, több napot fog igénybe venni a feladatokkal együtt. A tananyag mély, mind a négy alapterületre kilett dolgozva, fizikai, szellemi, lelki, energetikai. Meditációs hanganyag is társul hozzá, és egy csakra oldó varázsige is. Megtanítom mely gyógynövények, és gyógykristályok, színek, szimbólumok, szervek, és azok betegségei, és hangok tartoznak egy-egy adott csakrához.

7 meditációs hanganyag 7 könyv, letölthető formában.

Szeretettel ♥ várlak a Csakra feloldó, kioldó programra.
Személyes képzés! Ha eddig gondolkoztál, de halogattad, ha érdekelnek a csakrák, de nem kaptál kielégítő válaszokat, feloldásokat, MOST jelentkezz, de csak ha komolyan érdekel a megtanulása!

7 csakra van, 7 anyagot fogsz kapni, és mindegyikhez tartozik meditációs hanganyag, tehát így kell számolnod mindegyik csakra anyaggal. 2 hetente kapsz tananyagot, de előtte mindig lesznek kérdések az előző csakra témával kapcsolatban az órán.
Ha neked is vannak még kérdéseid, bátran tedd fel őket privátban, válaszolok! És lényeges, hogy a tanfolyam alatt is elérhető vagyok! Tudom, hogy néha előfordulnak olyan kérdések, amelyeken átsiklik az ember, vagy megelőz egy olyat, amivel tudom következő alkalmon találkozni fog a válasszal.

Egyedülálló csakra tanfolyam. (Mielőtt feltennéd a kérdést miért egyedülálló, amint már írtam minden feladatát és írását saját magam dolgoztam ki, ezért nem találkozhattál vele máshol, így értem az egyedülállót.) Ha komolyan érdekel, tanulni akarsz, írj privátban! A következő csoport Április 4.-én indul. Legyél Te is benne! 🙂 Nagyon jól sikerült az első csoport is. 😀 Köszönöm Nekik is! És a sok pozitív visszajelzést! 🙂

Időtartam 2.5 hónap. Ár: 12.000 Ft/alkalom Egyösszegű befizetés esetén: 8.000 Ft/alkalom! (84.000 Ft helyett 56.000 Ft!) Jelentkezési határidő: Március 29. Képzés: Április 4.-e szombat 10-16 óráig.

Érdemes követni az eseményt Facebookon, mert ha privátban kapok kérdéseket közzészoktam tenni… 🙂 hátha neked is eszedbe jutott pont az.. 🙂

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Jelentkezés: nagy.szaffina(kukac)gmail.com „Csakra Tanfolyam” tárggyal!

Csakra tanfolyam kérdések ls válaszok Nagy Szaffinától. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Jöttek még kérdések és nagyon szépen köszönöm az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok, mert némelyetek olyan lelkes! Ez szuper!!! 😀 Azért jók ezek, mert így én is látom milyen kérdések merülnek fel… most itt válaszolok, mert lehet ez benned is felmerült… Érdemes követni az eseményt folyamatosan teszek fel ide infókat! 🙂

  • 1. kérdés: „Ezt meglehet venni, könyvben is?” Válasz: Jelenleg e-bookban kinyomtatottan nem, de te otthon kinyomtatatod ez költséghatékonyabb és környezetvédőbb megoldás is.
  • 2. kérdés: „Kell hozzá e-book olvasó?” Válasz: Nem fontos, egy nagyobb képernyőjű telefonon is jó lehet olvasni vagy számítógépe, laptopon, (én is azon dolgozom) vagy kinyomtathatod, szemkímélőbb. Én is így szoktam, ha sok az infó és felszeretném dolgozni. 🙂
  • 3. kérdés: „A csakránkénti anyagok ára azonos vagy eltérő?” Válasz: mindegyik azonos áru lesz.
  • 4. kérdés: „Mennyi az ára?” Egy csakra e-book + hanganyagnak 7990 Ft, ezt láthatod a termékek menünél a weboldalon. Egyben fizetve a csomagot: 4990 Ft / csakra anyag. Tehát: összesen 55.930 Ft helyett 34.930 Ft-ért megkapod egyben fizetve, ez 20.370 Ft kedvezmény! Külföldről is tudsz fizetni. Privátban egyeztetünk.

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/muladhara-csakra/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/svadisthana-csakra/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/manipura-csakra/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/anahata-csakra/

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális életmód tanácsadó