Csakra Tanfolyam

Nincs időd
Utazni macera
De tanulni akarsz!
Akkor ez a TIED!

Ha sosincs időd, nem érsz rá, időigényes és macerás lenne utaznod, plusz költséggel is járna…. akkor ezt PONT NEKED találtam ki! Komplett tanfolyam írásban és hanganyagban kidolgozva, olyan egyedi és gyakorlatias módszerekkel, amelyeket máshol nem kapsz így meg. 3 heted lesz kidolgozni egy-egy anyagot, 1 csakra tananyag 56-96 oldal terjedelmű, több napot fog igénybe venni a feladatokkal együtt. A tananyag mély, mind a négy alapterületre kilett dolgozva, fizikai, szellemi, lelki, energetikai. Meditációs hanganyag is társul hozzá, és egy csakra oldó varázsige is. Megtanítom mely gyógynövények, és gyógykristályok, színek, szimbólumok, szervek, és azok betegségei, és hangok és tartoznak egy-egy adott csakrához. 7 hónap, 7 meditációs hanganyag 7 könyv, letölthető formában.

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Csakra tanfolyam Nagy Szaffinával

Ha úgy érzed elakadtál, blokkok vannak benned, vizsgáld meg a csakráid!
Mik azok a csakrák? Ha elzáródnak energiablokk keletkezik, akár csak a szennyt, piszkot meg kell tisztítani, fel kell oldani. Hogyan tudjuk feloldani? Hogyan tudjuk energetizálni magunkat? Melyik csakrához melyik szervek tartoznak? Hogyan befolyásolja ez a mindennapi életünket?

Az energiablokkok elzáródások és ez kihat a fizikai, szellemi, lelki, energetikai testünkre is. Fájdalmak, gátak, lerakódások keletkezhetnek mind a négy területen ezért érdemes megvizsgálni a te életedben hol van blokk, lerakódás, elakadás. Megértően szeretettel fordulunk egymáshoz, nem kioktatóan guruként, nem fogsz kész jegyzetet és receptet kapni, dolgozni mindenkinek saját magán kell. Működik? Teljes mértékben! Olyannyira, hogy akár fizikai megnyilvánulásokat is tapasztalhatsz, ez jelentkezhet fellépő kisebb fájdalom, jelzések, bizsergés, zsibbadás a testben, vagy energia érzet különböző szerveknél. Tisztább álmokat, megértéseket és összefüggéseket is kaphatsz a program ideje alatt. Csakrákról, szervekről feloldás, írás, rajzolás, csakra meditáció zárás. Jegyzetelni neked kell, a feloldás munka is rajtad áll! Elejétől a végéig vezetlek, érdemes mind a hét alkalmat elvégezni, akkor van értelme.

Szeretettel ♥ várlak a Csakra feloldó, kioldó programra.
Online képzés! Olyan tempóban haladsz, ahogy neked jól esik! 3 heted van a kidolgozásra! Annyi időt szánsz rá, amennyit tudsz, örök anyag, otthonról elvégezheted! Ha eddig gondolkoztál, de halogattad, ha érdekelnek a csakrák, de nem kaptál kielégítő válaszokat, feloldásokat, MOST jelentkezz, de csak ha komolyan érdekel a megtanulása!

Miért jobb az online, mint a személyes? Megfordulhat ez a fejedben, és elsőre azt mondhatod számodra szükséges a személyes érintkezés, találkozó. Nos, amennyit kell, hogy tudj rólam (még többet is) a nyilvános platformokon, facebook, instagram, weboldalam, youtube bőven kapsz információkat, ezenkívül megfordulok személyesen rendezvényeken is, ezekről mindig teszek fel az oldalaimon nyilvános meghívókat. Tovább tudod velem tartani a kapcsolatot e-mailben és messengeren. Nem fogom senki idejét, főleg nem a magamét elütni fölös beszélgetésekre, csak a tanításra, és adói munkára töltöm azt. Ez a lényeg. A személyes tanfolyamokon általában az emberek ritkán jegyzetelnek, ezért sok információ elvész a későbbiekben, akkor is igaz ez, ha kapnak írott jegyzetet, teljesen mindegy milyen drága a tanfolyam, nagyon sokan instant, gyorsan akarnak mindent, a lehető legkevesebb munkával. Nos, ez a tanfolyam nem ilyen! Itt dolgozni kell az anyaggal, magadon, magadban. Online az anyag örök, tehát nem veszik el! Teljes mértékben a tiéd, újra és újra olvashatod az egészet és újra hallgathatod, míg egy személyes tanfolyamnál max. ha felveszed, max ha megengedik… Személyes tanfolyamnál elveszik az időd a beutazással, szünetekkel, és plusz költséget is jelenthet, ez online nem történik meg. Otthonról tanulhatsz a te tempódban!

Személyesnél elviheti más irányba a beszélgetést és a szüneteket a többi ember, akik részt vesznek. Sok embert gátol a személyes megszólalás, szereplés, a csoportokban való dolgozás főleg, hogy itt mély lelki témákról beszélünk… és nem tartozik a te magánügyed senkire sem! Így online teljes inkognitóban maradsz, még előttem is. Természetesen, ha egy csoport szeretne személyes tanfolyamot, meglehet oldani. Személyes tanfolyamnál bevezetném a csakra kártyák használatát, egyedüli hátrány, de egy egyszeri személyes csoportfoglalkozáson lesz az is. A meditációs hanganyag viszont többször is meghallgatható. Tehát összesítve jóval több érv szól az online tanfolyam mellett, mint ellene, tehát ez a legkényelmesebb és legjobb tanulási módszer amivel és ami fölött te rendelkezel szabadon!

7 csakra van, 7 anyagot fogsz kapni, de csak ha megoldottad egyiket a másik után. Az első anyag a gyökér csakra 44 oldalas, és mindegyikhez tartozik meditációs hanganyag, tehát így kell számolnod mindegyik csakra anyaggal körülbelül. 3 hetente küldök anyagot, de előtte mindig lesznek kérdések.
Ha neked is vannak még kérdéseid, bátran tedd fel őket privátban, válaszolok! És lényeges, hogy a tanfolyam alatt is elérhető vagyok! Mivel nem ez az első online tanfolyamom tudom, hogy néha előfordulnak olyan kérdések, amelyeken átsiklik az ember, vagy megelőz egy olyat, amivel tudom következő alkalmon találkozni fog a válasszal.

Egyedülálló online csakra tanfolyam. (Mielőtt feltennéd a kérdést miért egyedülálló, amint már írtam minden feladatát és írását saját magam dolgoztam ki, ezért nem találkozhattál vele máshol, így értem az egyedülállót.) Ha komolyan érdekel, tanulni akarsz, írj privátban! A következő csoport Október 28.-án indul. Legyél te is benne! 🙂 Nagyon jól sikerült az első csoport is, ők még folytatják… 😀 Köszönöm Nekik is! És a sok pozitív visszajelzést! 🙂

(Az időpont amit itt megadtam eseménynél természetesen csak fals, hiszen online, és nem kell ott lenned ezen a napon, csak akkor küldöm ki az anyagot, illetve addig lehet jelentkezni.) Érdemes követni az eseményt, mert ha privátban kapok kérdéseket közzészoktam tenni… 🙂 hátha neked is eszedbe jutott pont az.. 🙂

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Jelentkezés: nagy.szaffina(kukac)gmail.com „Csakra Tanfolyam” tárggyal!

Csakra tanfolyam kérdések ls válaszok Nagy Szaffinától. www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Jöttek még kérdések és nagyon szépen köszönöm az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok, mert némelyetek olyan lelkes! Ez szuper!!! 😀 Azért jók ezek, mert így én is látom milyen kérdések merülnek fel… most itt válaszolok, mert lehet ez benned is felmerült… Érdemes követni az eseményt folyamatosan teszek fel ide infókat! 🙂

  • 1. kérdés: „Október 28-án a gép előtt kell lenni?” Válasz: nem kell ott lenned! Csak azért írtam dátumot mert valamit kell az eseménynél. Ez úgy működik, hogy kiküldöm az e-mail címedre, a letölthető anyagot, hang és e-book, te letöltöd, lehetőleg 8 napon belül, és otthon kinyomtathatod, ha szeretnéd vagy gépen feldolgozod… lényeg dolgozd fel, és 3 hétre rá küldök kérdéseket csak egy-kettő, és ha az is kész mehetünk tovább… így működik. Annyi időt szánsz rá amennyit tudsz, olyan tempóban ahogy tudsz… de kb. 3 hét múlva legyen azért kész.. de ha nincs, akkor sincs gond.. akkor egy hetet tolunk…
  • 2. kérdés: „Ezt meglehet venni, könyvben is?” Válasz: Jelenleg e-bookban kinyomtatottan nem, de te otthon kinyomtatatod ez költséghatékonyabb és környezetvédőbb megoldás is.
  • 3. kérdés: „Kell hozzá e-book olvasó?” Válasz: Nem fontos, egy nagyobb képernyőjű telefonon is jó lehet olvasni vagy számítógépe, laptopon, (én is azon dolgozom) vagy kinyomtathatod, szemkímélőbb. Én is így szoktam, ha sok az infó és felszeretném dolgozni. 🙂
  • 4. kérdés: „A csakránkénti anyagok ára azonos vagy eltérő?” Válasz: mindegyik azonos áru lesz.
  • 5. kérdés: „Mennyi az ára?” Egy csakra e-book + hanganyagnak 7990 Ft, ezt láthatod a termékek menünél a weboldalon. Egyben fizetve a csomagot: 4990 Ft / csakra anyag. Tehát: összesen 55.930 Ft helyett 34.930 Ft-ért megkapod egyben fizetve, ez 20.370 Ft kedvezmény! Külföldről is tudsz fizetni. Privátban egyeztetünk.

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/muladhara-csakra/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/svadisthana-csakra/

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/manipura-csakra/

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális életmód tanácsadó

Csakra Tanfolyam Videó

Mik azok a csakrák?

Ha elzáródnak energiablokk keletkezik.

Mi zárja el?

Hogyan tudjuk feloldani?

Hogyan tudjuk energetizálni magunkat?

Melyik csakrához mely szervek tartoznak?

Hogyan befolyásolja ez a mindennapi életünket?

Gyakorlatias módszerekkel,

Fizikai, szellemi, lelki, energetikai területek.

Minden, amit tudni akartál a csakrákról:

7 E-book + Meditációs hanganyag, csakraoldó varázsige.

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Csakra Tanfolyam online Október 28.

Bővebb infó: Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/401014577082357/

www.nagyszaffinaeletmuvei.hu