Csakra naptár és Holdnaptár 2021

Az Újév mindig újlehetőségeket is tartogat! Engedd végre kibontakoztatni a kreatív energiáidat, töltekezz fel és minden hónapban inspirálódj pozitív üzenetekre, és hangolódj rá az adott csakrára és mandalára. Jelöld ki a céljaidat, tervezd meg az éved, hónapokat, heteket, az új határidőnaplódban! Karikázd be a számodra fontosabb napokat, mint a születésnapok, névnapok, vagy életedben és az évben fontosabb eseményeket! Szervezd meg az életed! Ne hagyd, hogy elússzanak a napok, elárasszanak a feladatok, vedd kezedbe az irányítást, és legyél életed és éved szuper tervezője! Tudatosítsd a feladataid, az elméd, a gondolataid, az étkezésed, a mozgásod, az egész életedet! Ebben tud neked nagy hasznodra válni a Csakra és Hold naptár. Inspiráló, felemelő üzenetekkel lát el minden hónapban, csodaszép nőies és mandalás képekkel, havi és heti tervezővel. Hold naptár segíthet téged abban, hogy megfigyeld az érzéseid, a Hold változó energiáját és abból merítkezz, feltöltekezz. A Hold ciklus a saját megéld élet és testi ciklusaidra is segít jobban odafigyelni. A kristályaidat is feltöltheted a holdfénynél, és hogy melyik kristályoddal melyik csakrádat tudod erősíteni ebben is hasznodra lesz a határidőnaptár! Legyen egyedi és különleges a 2021-es éved, és ehhez egyedi és különleges naptár dukál! Hiszem, hogy a 2021-es év jobb lesz, mert bízom abban valamit sikerült megtanulnunk, jobban értékeljük a kapcsolatainkat, és önmagunkat is, jobban befelé figyelünk, és jobban tudunk hinni és remélni! Lesznek nehezebb, fáradtabb napok, ilyenkor is segítségedre jöhet a naptár, hogy elmélkedj, meditálj az adott hónap és csakra mandalájára, de lehet épp egy pozitív üzenet fog felállítani téged azokon a napokon! Az életünkben lényeges az, hogy összeszedetten éljünk, ne szétszórva! Tudjuk, mit akarunk, mit teszünk meg érte, megtervezni, tiszteletben tartani saját és mások idejét, és cselekedni aszerint, amit megálmodtunk, és kitűztünk magunk elé! Szóljon neked is erről a 2021-es éved, hittel és reménnyel!

 

Tartalom:

  • Harmonizáló havi javaslatok
  • Pozitív üzenetek
  • Csakra erősítő gondolatok
  • Csakrákhoz tartozó kristályok
  • Holdciklusok, a hold a jegyekben
  • Névnapok, ünnepek
  • Sok-sok inspiráló, szép kép

A mellékletben és a naplóban nyomtatható oldalak havi, heti és napi tervező, menü tervező és hatásnaptár vagy szokástervező
A határidőnapló heti beosztású – 2 oldalon van 1 hét

Terjedelem: 206 oldal – A5 méretben, oldalpárban, nyomtatható

2021 Csakra naptár és Holdnaptar ingyenes betekintő

Ára: 2020 Ft

Megvásárolható: átutalással

Megrendelés: emailben: okopiacter(kukac)gmail.com, nagy.szaffina (kukac) gmail.com Kérjük a megrendeléskor a címet megadni, számlázási adatok végett! Megrendeléskor a tárgyba kérjük ezt feltüntetni: Csakra és Holdnaptár. Köszönjük! A termék online, letölthető, nincs postázási költség, de egyedileg kinyomatható.
https://oko-piac-ter.net/
www.nagyszaffinaeletmuvei.hu