C vitamin könyv

Rövid, tömör, és aktuális témába vágó! A C-vitaminról írok, hatásáról, és amit róla érdemes tudni! Honnan ered a C-vitamin és miért éppen aszkorbinsav a tudományos elnevezése? Miért jó számunkra, miért szükséges? Valójában mennyire van szüksége a szervezetnek? És miben található meg természetes formában? Mind ezekre választ kaphatunk a könyvből.

A C-vitamin könyvem online e-book formában elérhető, letölthető ingyenesen.

Részletek a könyvből:

„ A könyvben egy csokorba gyűjtöttem mind azon ismereteimet, amit tanultam, és tudok az aszkorbinsavról, nevezetesen a C-vitaminról. Több olvasóm is érdeklődött az adott téma iránt, így jött létre ez a kis könyv, amit most ”virtuális kezedben” tartasz. ”

„ Az ismert tavaszi fáradság, vagy az őszi, téli megfázások idején érdemes jobban odafigyelni szervezetünk jelzéseire, és olyan ételek enni, amelyben jelentősen van C-vitamin. Ezek elkerülhetőek, ha szervezetünkben sem hiány, sem túltengés nincsen. ”

„ Azt tudni kell, hogy sokat romlott a minősége a levegőnek, a földnek, a vizeknek, szennyezettebbé vált az emberi gyarlóságtól. Kutatások bizonyították, hogy a 80-as vagy az előtti években, a zöldségekben, gyümölcsökben jóval több ásványi anyag, vitamin volt található, mint napjainkban. Pl: egy sárgarépa adott x mennyiségű vitamint, ásványt, ma ezt közel 100 répával tudod elérni. Ha pl: egy zöldség, vagy gyümölcs összesített ásványi anyag tartalma 400 mg volt, az ma közel 70 mg csupán. ”

„ Óriási tévedés azt hinni, hogy egy jó kis házi készítésű bicske lekvár, vagy télire eltett kompótok, fagyasztott gyümölcsök, konzervek, főzelékek, párolt zöldségek, sütött ételek tartalmaznak elegendő mennyiségű C-vitamint. ”

Ajánlom sok szeretettel minden Kedves Olvasómnak!

A könyv kérhető: nagy.szaffina(kukac)gmail.com címen „C-vitamin könyv” tárggyal!

Oszd meg ismerőseiddel!