Bűvész show! Ismerős?

Megláttam egy hirdetést, még jóval karácsony előtt, rövid intra videóval, varázslat, bűvészkedés, illúzió show műsor, hű nagyon megfogott! „Erre mennem kell!” Szuper lesz karácsony előtti programnak! Láttam fogynak a jegyek… reménykedtem „legyen még hely, jussak be”! És bár a legjobb helyek már megteltek, sikerült középtávon két szuper ülő helyet, középáron lefoglalni. Ki is fizettük rögtön és gyermeki izgatottsággal vártuk a napot.

Aztán annyi minden közbejött, tennivalók, ez, az, amaz, ismerős ugye? Már-már feledésbe merült néha. Persze be volt írva a naptárba, hiszen fontos volt, lefoglaltuk, nem éppen olcsó jegyet vettünk, így nem merült feledésbe. De talán így is… mégis… néha… megfeledkeztem róla. Aztán mikor újra láttam a hirdetést, vagy a naptárat, ismét izgatott lettem és vártuk!

Eljött a nap! Hideg volt, borongós… fáradtak voltunk, alig bírtunk kikelni az ágyból, és bár a reggeli teázásnál éreztük a várakozás izgalmát, mégis egész nap azt éreztük: „á… inkább visszakucorognánk az ágyba.” Persze, hogy kíváncsiak voltunk rá, de előfordul az emberrel, hogy néha elfárad, néha belustul, néha csak bekucorogna, főleg a hideg, szeles időben, inni egy finom teát, és olvasni. Kivel nincs is így néha?

És az előadás, amire jelentkezel, amit izgatottan vársz, ha nem foglalkozol vele, nem írod be a naptáradba, nem foglalod le a helyed, valójában elfelejtődik, elvész… Már nem lesz fontos.

Ami nincs a naptárban, az nincs is!

Hányszor mondtuk: „ide mennénk”, „oda mennék”, „majd nyáron”, „utazunk ide” „majd meglátogatjuk a rég nem látott rokonokat, ismerősöket”,…aztán mindig közbejött valami… elfelejtődött.

Ez is a tudatosság része, ahogy életünkben minden.

Nem elég az elő izgatottság, nem elég álmodni valamiről, nem elég ezt mondani: „engem ez érdekel!” Be kell írni a naptárba, fel kell jegyezni, írd ki post it-ra, (ragasztós tömb) ragaszd ki hűtőre, szekrényre, íróasztal fölé, írd be az asztali naptárba, legyen mindig szem előtt! Nézd meg az e-mailjeidet, nézz ilyen jellegű videókat, pl: utazásnál. Készülj rá! Ha személyes előadás, vagy program: „mit veszel fel aznap?” „Hogy fogsz kinézni?” „Elmentek-e még utána valahova?” „Milyen érzés lesz?” „Milyen lesz a műsor?” „Vajon kihívnak-e a színpadra?” Ha online: „sikerül-e kamera képet megadni?” „Meg van-e a belépési kód?” „Minden világos-e, érthető-e?” „Beállítottam-e a hangot, képernyőt?” „Felkészültem-e itallal, jegyzettel, íróeszközzel, és minden mással az előadásra?” „Milyen kérdéseim lehetnek?” „Lehet-e zavaró tényező?” (Megjelenhet-e váratlanul betoppanva anyós, gyerek, már megint nem tudva valamit, vagy a szomszédasszony egy tál süteménnyel akár… az totál elvonna… ) „Kikapcsoltam-e minden más technikai eszközt, hogy ne vonja el a figyelmem?” „Várom-e már az előadást?” „Milyen lesz az előadó?” „Milyen érdekes információt fogok kapni?” Töltsön el várakozással! Gyermeki kíváncsisággal! Nézd az e-mailjeidet! Tudom, egy nap sok üzenet bejön, (ideje a szelektálásnak) de ha fontos neked, megnyitod! Várod, érdekel, megnyitod, elolvasod, értelmezed! (Nem csak átfutsz rajta, mintha kergetnének.)

Az nap, mikor már készülődtünk, ismét nagyon izgatott lettem, vittünk forró teát, a kinyomtatott jegyeket, és onnantól semmi nem állíthatott meg, hogy oda érjünk! Se köd, se hideg, se szél! Kész voltam! Felkészültem mentálisan, lelkileg, és testileg is, hogy végig nézzük az illúzió előadást. Közel két órán át úgy lekötöttek, hogy egyszer sem unatkoztunk! A túl hangos zenétől eltekintve, (füldugó a nesseserben jól jön) fantasztikus bűvész shown vettünk részt, izgalmas előadásokba csomagolva, az előadók változatosak voltak, humorosak, és tényleg hihetetlenek voltak a produkciók. „Ezt hogy?!” „Mikor csinálta?” „Mi a trükk?” Jól tettük, hogy elmentünk. Hogy leküzdöttük a reggeli bekucorgós gondolatunkat, és ott voltunk! Rész vettünk benne!

Azt hiszem, ismered az érzést! Te is!

„Energia kódok, csakrák, energia testek” hú de érdekesen hangzik. „Hol van neked elakadásod?” Na, ez érdekel! „Előadás, jelentkezz!” Nyilván nem szeretnél lemaradni róla. Aztán…. elfelejtődik

Talán belépsz a csoportba… de kikapcsolod az értesítést, nehogy téged bármi is zavarjon…. Talán megnyitod az e-mail fiókod, de annyi más érdekes, és fontos levél érkezett….. Befizetések, számlák, előadások, kérdések, marketing, utazások, legújabb online vásárlások, zizi-bambi-körhinta…stb…

Nem tudtál szelektálni a fontos és kevésbé fontos dolgok között. „Á, ez most nem fontos!” Pedig lehet épp ott volt a belépő kód. Munka, gyerekek, bevásárlás, takarítás, heti tennivalók, és még a barátnő is átjön, és kitudja mi lesz pénteken, vagy kedd este, …. örülsz, ha túl élsz… és jön a szombat. Naptárt évek óta nem használsz, a post itokat elragasztgatták a gyerekek. Igazából nem volt olyan fontos az előadás, hogy fel gyere. „Majd legközelebb”– mondod. „Majd egyszer…” „Majd…” Ismerős? Életed milyen más területein mondtad már ezt? „Most más fontos!” „Mást csinálok!” „Nem érek rá!” „Mást helyezek előtérbe!” Lehet, van olyan nap, mikor tényleg beüt a mennykű, éppen aznap dolgozol, és tényleg nem tudsz ott lenni, igen van ilyen. De akkor az ismétlő előadáson, már úgy tervezel, hogy tényleg ott leszel. És tudod miért van ez? Mert az ingyenes dolgokat nem értékeljük igazán, mindig ott van. Ha valaki 6x sem tud eljönni egy előadásra, utána pedig már csak fizetősen jut hozzá, vajon éri-e őt sérelem, meglepetés? Akkor már fontos lesz neki. Mert elveszítette. Önhibájából.

Aztán meg keresed, az nap, előadás előtt 1 perccel: „hogy is volt” „hol a kód” „nem találom” „melyik e-mail címemet adtam meg”, elmegy a kedved a saját felkészületlenséged miatt.

„Inkább lepihenek.”, „Olvasok.” „Filmet nézek.” „Átgörgetem a facét, vagy a youtubeot” „Megnézem ki írt.” Otthon szomorkodsz, vagy bosszankodsz valamin éppen.

Ha önmagadra, önmagod változására nincs 1 órád, hogyan várhatod el, hogy bármi is megváltozzon az életedben?

  1. Aranyfőnix Megváltoztatom Önmagom zárt csoportban csatlakozás:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

  1. Prémium Oktatás – a tanításod egyéni

Jelentkezés privátban! Írj nekem privátban messengeren, vagy e-mailben nagy(pont)szaffina(kukac)gmail.com és felveszem veled a kapcsolatot!

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650