Boldog Újévet 2023!

Az hogy boldog lesz-e rajtunk múlik! Elmondjuk a jókívánságainkat, de vajon szívből kívánjuk-e? Mire is számítunk mitől lesz jobb, ha nem változtatunk semmin? Mire is számítunk igazán? Végre elköltözöl? Végre leadsz pár kilót? Végre sikerül az új autó vagy nyaralás? Sikerül egészségesebbnek lenni és leadni a fájdalmakat? Sikerül belevágni valami újba, vállalkozásba, tanfolyamba, könyvbe, kapcsolatba? Mit remélünk, mire vágyunk és mit teszünk meg érte?

buek-ujev-2023-hold-nagyszaffinaeletmuvei

„Célozd meg a holdat, ha elhibázod is,

biztos, hogy a csillagok között landolsz!”

Phineas Taylor Barnum

Te összeírtad már az éves tervezetedet?

Kérdezhetnéd minek azt? Úgy is tudod hol dolgozol, hogy ez az év is ismét elfog valahogy menni, és különben is fejben azért meg van mit kéne tenned, meg valami talán össze is jön. Ha meg hát mégsem akkor meg minek is reménykedni. Könnyebb hibáztatni a külső körülményeket, a rendszert, az államot, politikát, időjárást, mindent, sőt még a csillagrendszert is. És már talán a célkitűzés is unalmassá válik számodra, hiszen év elején több cég is ezzel jön, és talán számodra úgy tűnik ez valami tipikus MLM-es duma. Pedig valójában a jó célok előre visznek, a legmotiválóbb elfoglaltság és több napos munka önmagaddal és az életeddel kapcsolatban, ami meghatároz téged, sőt az egész éved! Azt mondani erre, hogy nem fontos, olyan mintha azt mondanád neked az életed nem is olyan fontos, megy az megától, hagyod magad sodródni. Csak hogy kalapács akarsz lenni vagy szög? Ok vagy okozat? Elárulom, ha nincsenek konkrét céljaid, nem csak hogy nem éred el őket, de más céljaiért fogsz dolgozni!

„Már a fejemben van.” „Na jó összeírom egy lapra egy kis cetlire, mit kívánok és kész is.” Ja hogy nem ennyi? Rengeteg feladatom van a jó célkitűzésre, ami ebbe a cikkbe nem fér bele, de energetikai tanfolyamon bőven kitérünk rá, arra gondoltam két jó év eleji program mellett, (lásd lejjebb) megosztom röviden mi hogyan készítettük el a mi éves tervezetünket, mert bizony az nem csak pénzről szól. Íme az enyém egy kis motivációnak:

buek-magenta-2023-ujev-nagyszaffinaeletmuvei-evszine

Vegyél elő egy számodra kedves füzetet, fontos hogy írj, hogy a tudatalattiba jobban berögzüljön! Szóval nem, nem elég csak álmodozni! Ha leírod újabb ötleteket ”gyárt”, drukkol elő az agyad, szóval nagyon jó beindító! Ha leírod jobban összefüggésében átlátod az egészet! Segít a jobb tervezésben! Felülre írd fel: 2023 évtervezet! Írj le pár számodra hasznos mondatot, feladatot, külön pontozva, amit aztán kitudsz dolgozni! Én ezeket írtam:

  • Mi az a szó vagy mondat, ami jellemezné a 2023-as évemet?
  • Mi az, amit szeretnék megtartani, áthozni a 2022-es évből, és mi az, amit leszeretnék rakni?
  • 2023 év saját személyes célom, kapcsolati, családi célok, vállalkozás, munkahely, ház, kert.
  • Új kiadás, bevétel készítés. Havi/évi bevétel készítés.
  • Havi, heti, napi tervezet, órarend kialakítása, leírása.
  • 2022 évértékelőt készíteni. Ez lehet hosszabb. Jellemezzünk minden fontosabb eseményt egy-egy szóval, mondattal, ez lesz a rövid. Mindegyiket készítsd el!

Pár feladatnak tűnik, de nem az. Mert valójában én mindent külön részekre bontottam kisebb alfeladatokra. Pl: 2. pontnál a megtartani és áthozni két külön a/4-es lapra kiterjedt. A 3. pontnál minden szót, amit leírtam külön-külön mélységeibe is leírtam, kidolgoztam, mi az, amin változtatni fogok, mi az, ami menni fog és mi az, amit szeretek és előre visz. Nekem 20 oldalas lett egy nagy A/4-es füzetbe! Kidolgozva! Nem csak odarittyentettem valamit egy kis cetlire! Együtt készítettük el, esténként, nem sajnálva rá az időt. Ez jobbá teszi a kapcsolatot is, hiszen a közös irányba néztek az fontos, mert ha nincs közös cél, nem lesz tartó erő! Előbb-utóbb összedől, mint egy kártyavár. Egyszerűen nem tudtok idővel közösen eljutni oda ahova szeretnétek. Persze hosszú út vezet idáig, a semmiig… ahogy sok elvesztegetett üres járat van a szabadidőben is, úgyhogy ne sajnáld erre a délutánokat! Magadnak csinálod! Ahogy a te életedet is te éled! Használhatsz színes tollakat is, én a stabilo filctollait szeretem. Így kitudsz emelni fontos dolgokat, tudod rangsorolni, mi sürgős, mi fontos, és mi az, amire nagyon vágysz! Illetve a különböző témákat is szelektálni tudod. Ezt nevezem én tervezésnek. Ha nincs terved, olyan mintha nem lenne éved. De ne izgulj, majd más tervez neked! 🙂 Csak így meg életed nem lesz. Úgyhogy ha nem csináltad még meg irány a papírírószer bolt, szerezz be egy menő füzetet, stabilo tollakat, és kezdj neki még ma! Egyébként tudtad, hogy a 2023-as év színe a Viva Magenta 18-1750 egy különleges bíborvörös szín, ami mindenképp szenvedélyes, vad, izgalmas, és közel sem unalmas!

buek-ujev-angyal-nagyszaffinaeletmuvei

Lerakom a terheket,

lerakom a régit,

kitakarítom mindazt,

ami nem szolgálja az Égit.

Szaffina Nagy 2019 január 6.

További spirituális verseim: a Más Világban Élek oldalon elérhetőek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

Te mit fogsz lerakni 2023-ban, hogy azzá válj, amivé válni akarsz? Mi viszi el az idődet fölöslegesen? Mi az, ami nem ér már annyit, hogy megtartsd? Mi az, ami hátráltat, visszafelé húz, vagy stagnáltat? Mit kell még kitakarítanod önmagadban, az életedben? Mi az, ami még gátol? Mindaz, amit csinálsz mennyire van összhangban az Isteni fény lényeddel?

buek-ujev-csakra-vegan-tanfolyam-program-nagyszaffinaeletmuvei

Tervezéshez hoztam neked 2 új programot 2023-ban indul mind a két tanfolyam, ha kívánkozol belevágni valami újba! A 23-ság jegyében mind két tanfolyam 23-án indul, a Vegán januárban a Csakra februárban.

A Vegán Tanfolyamon a nyers ételkészítés alapjait és fundamentumait sajátíthatod el elméletben és gyakorlatban. Bővebben lásd itt:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/vegan-tanfolyam/

A Csakra Tanfolyamon a tested finom energetikai központjait és további testeidet ismerheted meg, feloldva ezzel gátlásokat, hitrendszereket, félelmeket, szorongásokat, bűntudatot, téves hitrendszereket, beidegződéseket, melyek részben vagy teljesen bezárolják az emberek életét, sőt az emberek 99%-át!

Bővebben lásd itt:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Jelentkezni e-mailben lehet!

szaffina-nagyszaffina-nagyszaffinaeletmuvei-kep

Szeretettel: Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Életmód Magazinom YouTube csatornám:

https://youtu.be/gRDrIzP4GdM

Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Más Világban Élek:

https://www.facebook.com/masvilagbanelek