Belenyugvás 4. Gyökér Csakra kártya

Vesztettél már álmot? Volt már olyan erős a félelmed, hogy inkább arra hallgattál semmint a belső hangodra? Mersz az álmaidért tenni vagy inkább beleülsz a komfortzónádba, a kényelmes bár nem túl jó karosszékedbe, és inkább belenyugszol abba, ami van? Ha most döntés előtt állsz, és erős késztetést érzel hogy valamin változtass, vagy valami fele húz a szíved, de nem tudod mit tegyél nézd meg ezt a mesét!

A bíborvörös álmok Flo és Milt álmairól szólnak, leélik úgy az életüket, hogy sohasem teljesül a nagy vágyuk, hogy Floridába költözzenek, pedig készen állnak a tervek, a pénz is meg van hozzá. Végül eljön értük a halál egy váratlan pillanatban. Lányuk Alice nem tud mit kezdeni a hátrahagyott örökséggel, értetlenül áll szülei döntésképtelensége előtt, és bár ott a nagy lehetőség életük megváltoztatásához, ő sem mer lépni. Félelmeik gyökerei nemzedékről nemzedékre öröklődik, vajon mi lesz a gyermekeik sorsa? Neked mi erősebb a félelmed vagy a vágyad? Vágy alapján hozol döntéseket, vagy félelem alapon? Mitől félsz jobban hogy meg se próbáltad, elbuksz, veszítesz, vagy, hogy megtenni azokat a lépéseket, melyek most még idegenek, és ijesztőek számodra? Meddig húzod még az életedben az álmaid megvalósulását? Meddig hagyod, hogy a lehetőségek elmenjenek melletted? „Majd egyszer…”

A negyedik kártya Belenyugvás, „A bíborvörös álmok” meséje.

A teljes videó az oktatóanyagban! Nézd meg, hallgasd meg és tanulj! A videó végén felteszek egy kérdéseket, érdemes rajtuk elgondolkozni.

A meséket Tori Hartman írta, a videók személyes élő tanítások tőlem, egy videó kb. 30-60 percig terjednek. Ez csak plusz tanítás a tanfolyamban az oktatóanyagok és meditációk mellett!

Csakra mesék ahogy ígértem mind a 49 meséből adok egy kis részletet itt a Facebook csoportban. A teljes videó a tanfolyamban érhető el. Írj rám privátban, ha jelentkeznél.

Aranyfőnix csoport csatlakozás itt:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

CSAKRA TANFOLYAM bővebb információ, vélemények, tapasztalatok, kérdések itt:

Találkozunk a Csakra Tanfolyamon!

csakra-webinarium-energia-nagyszaffinaeletmuvei

Szeretettel: Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író