Angyali Érintés könyv

Különleges könyvet tartasz a kezedben…. angyal behívók, és védelmező, gyógyító, spirituális csatornázott versek. Mindig különleges volt megkapni őket! Köszönöm az égieknek, szellemi vezetőimnek!! És ezért rendkívül nagyon hálás vagyok! Felkértem pár rajzost, akik méltón megrajzoltak, festettek egy-két képet. És velük is történtek különleges dolgok, felismerések, miközben épp az én verseimhez rajzoltak.

„A rajzaimban mindig voltak fantasy elemek, ezeket megkaptam a versekben is. Olvasás közben, már láttam magam előtt, hogy mit fogok rajzolni. Ihletet kaptam, nem csak a teljes verstől, hanem már néhány sorától is. A versek nekem lágyak, könnyűek, mint egy tollpihe… És gratulálok, hogy kész lett!” 🙂 Tolnai Gréta

„Amikor felkérést kaptam az illusztrálásra, eleinte aggódtam, hogy megfelelően tudom-e majd teljesíteni a feladatot. Ám miután elolvastam az adott verset, úgy éreztem, azonnal ihletet kaptam és rögtön utána el is tudtam kezdeni a rajz felvázolását. Csak ajánlani tudom a könyvet, mert nem csak szépen van megfogalmazva, de aki nyitott rá, annak mélyebb információkkal szolgál, mint amit első ránézésre gondolnánk.” Bóni Fruzsina

Fruzsina mindig megfogta a lényeget szavakkal is, és Gréta pedig mindig felülmúlta az elképzeléseimet, és talán önmagát is. Szikszó Melinda festményei is bekerültek a könyvecskébe, szeretettel ajánlom őt is. A könyv borítóját Tolnai Gréta alkotta meg számunkra, az „Isteni szeretet, isteni fáklya” vershez. Isteni fény és áldás vezesse őket az útjukon, nagyon hálás vagyok nekik!

Sokszor gondoltam arra, hogy kegyelmet kapni, jogot kapni, hogy egyáltalán méltó vagyok-e erre, ….de mindig azt kapom…, igen, különben nem kapnám… Fényharcosként küldetésemnek tartom eljuttatni sok lélekhez eme írásokat, melyekben ott az Isteni fény és erő! A hit és a remény! A szeretet, és az áldás!

Méltóvá válni
kegyelemben állni
angyallá válni
szárnyakkal szállni
titkot meglátni
emberként vágyni
angyalként kérni
elérni bármit.

Nagy Szaffina

A Fény győzelme legyen veled! Halleluja!

Angyali Érintés könyv leírás Nagy Szaffina

Jelenleg E-bookként rendelhető.  Ha szeretnéd, küldj üzenetet e-mailben!

Megrendelés: nagy.szaffina(kukac)gmail.com „Angyali Érintés” tárggyal!