Anahata Csakra

Anahata 4. Csakra e-book + meditációs hanganyag

Szív csakra meditációs hanganyaggal. Hol helyezkedik el? Milyen szervek, hangok, gyógynövények, kristályok, szín, szimbólum tartozik hozzá? Mi zárja el? Hogyan dolgozd fel a fizikai, szellemi, lelki területeket, hogy energetikailag újra egyensúlyba kerüljön? Mi valójában a szeretet és mi nem az, de mégis hitrendszerekkel tévesen használjuk és alkalmazzuk a szeretet szót. Miért nem tudunk megbocsájtani? Hogyan játszik veled az egód? Milyen játszmákat játszol az életedben önmagaddal és másokkal? Hogyan tudj elengedni és továbblépni? Hogyan tudod megtisztítani a szívcsakrádat? 181 oldalon színes képekkel, spirituális versekkel, feladatokkal, tudattérképpel illusztrálva. A könyv a Csakra Tanfolyam 4. teljes anyaga. Olvass bele:

Részletek az Anahata csakra könyvből, kapható a weboldalon:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/

„Miért akarjuk megváltoztatni az embereket? Miért akarjuk önmagunkhoz szabni őket, akárcsak egy szabó a ruhát? Hol a határ mégis ezek mellett a kis és nagyobb súrlódások és a feltétlen elfogadás, szeretet között? Itt két lényeges és fontos dolog is van, ami bár aprónak tűnhet, de mint egy szálka később óriási gondot tud okozni, akár válásig is mehet!”

„A megbocsájtás nem csupán hit kérdése. A tudásé, a megértésé. Amikor tudatosítod az életedben a történéseket, és szabadon engeded a szabad akaratot, a másikét és tiédet is. Megengeded magadnak az életet megélni, nem bűntudattal, hanem boldogsággal.”

„A szabadág, nem más, mint a feltétlen szeretet, és elfogadás, önmagunkra és más embertársainkra nézve!”

„Az emberek nem tudnak megbocsájtani, mert valami bevett dogmát, elvet, elképzelést tartanak igaznak, és annak úgy kell lennie, és mert az egójuk fontosabb a szeretetnél és a megértésnél. Néha alákell süllyednünk, a legmélyebb bugyrainkba, hogy felfele nézhessünk, hogy máshogy láthassunk. Néha meg kell alázni magunkat, hogy felemelkedjünk. „Aki magát megaláztatik felemelkedik, aki magát felemeli, megaláztatik.” (Újszövetség)”

„mindig mi döntjük el, mit engedünk a tudatunkba és a szívünkbe is! Ezt soha ne felejtsük el! Igen történnek borzalmas rossz dolgok, de nekünk kell határt húzni, egy vonalat az életünkbe, és azt mondani, mától nem!! Mától meg változnak a dolgok és a saját érdekemben nem cipelem tovább ezt a terhet, ami lebetegít! Megtudod hozni ezt a fontos döntést önmagad érdekében?”

„Amikor a szeretet, vagy a szerelem átalakul egy békés harmonikus összhanggá. Amikor biztonságban érzed magad a másik mellett. Amikor elég, ha ránézel a másikra. Szemetek beszél. Nem láng, nem égő parázs, már egy érettebb, bölcsebb, magas elfogadáson és szereteten, kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolat. Illetve önmagunk és mások elfogadása. Mert nem feltétlen élünk kapcsolatban, de attól lehetünk még nagyon kiegyensúlyozottak és harmonikusak. Mikor megbékélünk a világgal, nem akarunk semmit megváltoztatni. Amikor a belsőnk uralja a külső világunkat és nem fordítva. Nincs hatással ránk a külső világ, de legalábbis megőrizzük a nyugalmunkat. Kiegyensúlyozottság. Megtalálni a belső békét és a belső biztonságot, a belső egyensúlyt. Ez a nyugalom. amikor nem azzal foglalkozol, ki mi mond rólad. Amikor akkor is megbocsájtasz, ha bántanak, mert megérted, hogy a másik valójában önmagával harcol és nem veled. Mikor megérted, hogy mások tükrei vagyunk, és önmagad tükre fáj a legjobban. Amikor teszel a másikért, elvárás nélkül, önzetlenül, szeretetből, de nem vársz érte semmit. Mikor a lelked végre nyugalmat talál, nem okolsz másokat a hibákért, a veled történtekért, és mély megértésre jutsz. Mikor megérted az életben egy kis történet vagy és nélküled is áramlik az élet folyója, de cseppként létezhetsz és adhatsz és tanulhatsz. Amikor igazán, szívből hálát tudsz adni az életedért, hogy itt élhettél a Földön és adhattál! Mert hidd el te is valamit hozzá adtál a világhoz! Mindenki nagy dolgokra vár! Azt hiszik különböző dogmákba téve elméjüket, szívüket, hogy életük nagy napja ez és az, és akkor lesznek boldogok és akkor hű és mekkora siker, és sztárság, elismertség… mindenki irigyli mások életét, és mások életét akarja élni…. miközben nem is lát bele.. mert a legnagyobb boldogságról is kiderülhet őrültes hazugság az egész! Ahelyett, hogy saját életében találná meg a boldogságot! Valójában, amikor a lelkek megmérettetnek, nem ezek a pillanatok fognak leginkább lepörögni, hanem azok, amik apróságnak tűntek. Mikor odamentél az utcán egy síró gyermekhez, mikor felsegítettél valakit, mikor egy jó szóval megmosolyogtattál egy embert, mikor megmentettél egy állatot, legyen az bármily apró, vagy amikor kiálltál valakiért. Lehet nem látták ezren, nem likeolták százan és nem kerültél be a hírekbe sem a Youtube csatornára sem…. Számít ez? Tudod mi számít? A lelked. Mennyire könnyű vagy nehéz. Mit tettél te meg az embertársaidért? Önmagadért? A Földért? Hogy jobb élet legyen?”

„Tulajdonképpen, ha nem vagyunk harmóniában a testünk megbetegszik, elménk zavarossá válik, mint a pocsolya, és nem jó döntések sorozatát cselekedjük, nem jó érzések rezegnek bennünk, és elzárjuk a szívcsakránkat. Megbántottak és dühösek leszünk, sértődöttek, és fájdalmakat élünk meg, és ez körbe-körbe jár, míg végül azt érezzük egyedül maradtunk, mint egy makrancos hölgy, és senki nem szeret bennünket. Pedig valójában…..”

„Mint a hangjegyek. Meg kell találnia mindenkinek a belső egyensúlyát, ritmusát, és ahhoz kell igazítania a külső világát. De ehhez meg kell találnia a belsőjét. A belső hangzását, zenéjét, kottáját. Minden egy rezgés, és amikor vonzódsz valamihez és hozzád vonzódik valaki akkor ezekre a hangjegyekre, rezgésekre rezonáltok.”

„A történések nélküled is megtörténnek és az aggódásoddal csak rontasz a helyzeten!Ha el kell veszítened valakit, akkor is megtörténik ha halálra aggódod magad és akkor is ha nem. Az emberek nem a tulajdonunk, de semmi más sem ezen a világon! Jó lenne ezt fölfogni végre!”

„Nem szeretetből fakad, amikor félelemből, önbecsüléshiányból, kényszerből, kötelességből, illemből, muszájból, érdekből, megfélemlítésből, uralkodási vágyból, hataloméhségből, nyereségvágyból, önzésből, bosszúból teszünk meg dolgokat, mások felé.”

„Milyen a természet? Tökéletes? Közel sem az. Formailag nincs egyforma kő, falevél, göcsörtös ágak, sérült gyümölcsök, egymásba fonódó gumók, kanyargó folyók, kisebb nagyobb kövek, semmi sem egyforma, minden egyedi. Tökéletes? A legtökéletesebb és legszebb alkotás, amit csak valaha láttunk, érzékeltünk és foghattunk az életünkben születésünk óta. A tökéletlenségében születik meg a tökéletessége és igaz ez minden emberre is! Pont úgy van jól, ahogy őt a Teremtő megteremtette! Ez az elfogadás! Mi minek vagyunk a részese? A teremtőnek, a természetnek. Észrevetted a két szó egy tőről fakad? Teremt-teremtő-természet. Nincs egyforma kő, vagy vízcsepp, vagy falevél, ahogy nincs egyforma két ember sem, mert minden egyedi és minden test egy ajándék erre a Földi létre. A természet a legnagyobb tanítómesterünk! Erről szól a kert bölcseletei is. Ezerszer gazdagabb tudásban azaz ember, aki természet közelben él, érti a fákat, a csillagokat, a napot, holdat, a szelet, az eső, és földet, a növényeket, állatokat, mint az aki nagyvárosban él, és nem hall és nem lát és ne érzékel semmit.”

Anahata csakra e-book + hanganyag nagyszaffinaeletmuvei.hu

Végezetül csakraoldó varázsigét is megosztok veled, melyet mantrázhatsz, segítve ezzel az oldást. A könyv tele feladatokkal, és értékes információkkal. Letölthető hanganyag és e-book, 181 oldalon.  Kérd privátban! E-mail: nagy.szaffina(kukac)gmail.com Csakra tanfolyam tárggyal. Megjegyzés: Akkor van értelme a csakra feloldó tanfolyamnak, ha mind a 7 csakrát megtanulod. A könyv és meditáció csak a Csakra Tanfolyamon belül érhető el!

A CSAKRÁD CSAK RAJTAD ÁLL.
Old ki, old fel, old lent, old fent, old kint, old bent.

Nagy Szaffina író, spirituális életmód tanácsadó