A Szeretet Advent 3. vasárnapja

Mi az a szeretet? Mi az, amit oly sokszor hangoztatunk, de mégsem érezzük át? A család egyenlő a szeretettel? Mi van, ha olyan családba születtél, ahol ennek halvány fogalma sincs meg, főképp nem karácsonykor? Mennyi bántás, félelem, megfelelés, agresszió, mások kibeszélése, sértegetése az, ami ilyenkor feljön, kiszabadul a családi összejövetelekkor. Hogyan kezeljük ezeket? Lehet szeretni félelemből, feltétel nélkül, igazán szívből, lehet szeretni önzőségből, nem tanulva a szeretetet, vagy megértéssel, figyelve egymásra. Elcsépelt szó lett, mint a karácsony, vagy a boldogság. Nem csoda hogy elegünk van a karácsonyi készülődésekből, családi összejövetelekből, és úgy minden ünnepből. Mert semmi sem az, aminek látszik, vagy amiről szólnia kellene. A szeretetről kicsit másképp…. megbocsájtásról… és családról… karácsonyi összejövetelekről, ajándékokról… nem megszokottan… Egy kis saját történettel és írással megfűszerezve. Végén spirituális versek a Más Világból. Tartsatok velem! Áldott Adventi készülődést kívánok! A videó a csoportban nézhető meg:

A Szeretet Advent 3. vasárnapja

Adventi videók, felkészülések az Aranyfőnix zárt csoport Megváltoztatom ÖnMAGom! csoportban. https://www.facebook.com/groups/473999981533661

Adventi készülődések, várakozások, nem csak vasárnap, egész héten, sőt mind a négy héten át! Teszek még fel videókat, írásokat folyamatosan!

Nagy Szaffina

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Weboldalon adventi írások (írd be keresőbe advent): https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/