A mesék közöttünk járnak

Ősi idők óta a mesék közöttünk járnak. Történeteket mesélnek el, tanulunk általuk, fejlődhetünk, vagy megérthetünk valamit önmagunkból, a körülöttünk lévő világból. Egy-egy történet vagy annak szereplője felfedhet előttünk egy-egy aspektust, ami ránk vagy a mi életünkre jellemző. Amivel épp találkozunk, lehet segíthet az éppen előttünk álló életfeladat megoldásában, döntésében. Hol helyezkedem el a történetben? Én vagyok az útkereső, az eltévedt, az áldozat, a megcsalt, a megbántott, vagy épp akinek megbocsájtanak, a szerelmes, az elszigetelt, a bölcs, a remete. Csak a szerep és a színtér változik. Akárcsak az életünk színterén. Vajon adott élethelyzeteket hogyan kezelték a történetek főhősei? Ismerd meg Te is a Csakra meséket! Tanulj, fejlődj általuk! Tori Hartman rövid meséi, Gretchen Raisch Baskin rajzaival, Nagy Szaffina tanításaival. Ezek a gyakorlatias videók és mesék feltárják előttünk, hol kell még változnunk, miben vagyunk még elakadva, mi megy még nehezen, mivel nem értünk egyet, vagy mivel tudunk azonosulni.

 

Minden videó végén kapsz feladatokat, kérdéseket. Egy-egy mese videó közel 1 órás, ezek zárt videók, a csakra tanfolyamosok kapják meg, de most lehetőséged nyílik arra, hogy pár perces részleteket te is meghallgathatsz az Aranyfőnix zárt csoportban.

Tori Hartman írta a meséket, a kártyákat Gretchen Raisch-Baskin rajzolta, aki az utolsó rajz elkészülte után hazatért a szellemvilágba. Mikor elkészültek a kártyák azt mondta Torinak, hogy úgy érzi, még egy angyal hiányzik a 49 kártyához, hát talán ő lett az. 49 történetet adok közzé, a meséket Tori Hartman írta már az is nagyon különleges hogy az őrangyalától kapta a meséket és hogyan lettek ezekből végül csakra kártyák? Hogyan tudnak ezek a mesék bennünket tanítani? Milyen történetek lesznek? És milyen tanítások? Lesz mese a megbocsájtásról, elfogadásról, bűntudatról, zsákutcáról, csalásról, áldozatról, hozzáállásról, látszatról, csodáról, bölcsességről, teremtésről, bőségről, imádságról, lelki társról, elvesztésről, gyászról, lemondásról, ösztönről, háláról, hitről, és még sok témát fogunk érinteni.

A mesék rövidek, tartoznak hozzájuk mini meditációs szöveg is, de a tanítás személyes, egyedi, minden videó végén feladatokkal. A tanítások személyesek, olyan mintha ott lennék nálad, levonjuk a tanulságot a mesékből és az adott csakrákra vonatkozó energetikai, szellemi, lelki tisztítást, elmélyítjük. 49 + egy bevezető videót küldök ki grátiszba a tanfolyamosoknak. Nyilván nem ebből áll a tanfolyam, bár nagyon sok munkám volt vele. Minden hónapban kiküldök 7-7 mese videót, tanításokkal az adott csakrára vonatkozóan. Ezek zárt videók, tehát nyilvánosan nem láthatóak, és nem érhetőek el, de kis részleteket adok belőle, az Aranyfőnix zárt csoportban!

Aranyfőnix csoport: (Tagsági kérdésekre kérlek válaszolj!)

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

A teljes videó az oktatóanyagban, Prémium Tagoknak! Nézd meg, hallgasd meg és tanulj! A videó végén felteszek kérdéseket, feladatokat érdemes rajtuk elgondolkozni. Ez csak plusz tanítás a tanfolyamban az oktatóanyagok és meditációk mellett! A teljes videókat tanítással együtt, feladatokkal, zárt felületen a tanfolyamosok érhetik el, egy-egy mese videó közel 60 perces, néha több.. A meséket, tanítással együtt videóban küldöm ki. Ezt általában nagyon szeretik, a csakra kártya mesék videó, 50 db-ot kapsz tőlem! 7 videó minden alkalommal, kb. 40-60 percesek.

Mit mondtak azok, akik tanultak a történetekből?

„A tananyagokat és a meséket le mentettem a számítógépemre. Biztos vagyok benne,hogy későbbiekben is, ha elakadok az élet területén vagy csak egyszerűen ismételni akarok előkeresem majd egyik másik leckét, tananyagot vagy meséket. Minden mesében fontosak, hogy megértsük a tanulságokat. Valószínű lesz még sokszor, hogy vissza-vissza térek a mesékre,lehet,ha többször hallgatom mindig fogok benne találni újabb tanulságokat. Élveztem mindegyiket külön-külön kedves előadásodban.” Bakonyi Judit

„Videóidat, meséket többször is vissza nézem. Mindig felfedezek újabb és újabb tapasztalásokat, amiket én is átéltem vagy a közelében jártam.” Rita

„Ami nekem külön tetszett a kártya mesék videói, a hozzá tartozó tanítás.” P. Ildikó

Minden este várom, hogy leülhessek folytatni.” Berni Hamar

„Sugárzik a szeretet benned és ez, ami nagyon megfogott még a videódba ..csodálom a munkádat és téged is hogy ilyen pozitív vagy!” Molnár Timea

Szeretettel: Nagy Szaffina Életművei

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

CSAKRA TANFOLYAM

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650

Aranyfőnix csoport:

https://www.facebook.com/groups/473999981533661

Videó képei: Pixabay ingyenes képek, kártya képek saját, videó bejátszás saját, zene: Bensound-Instinct, ingyenes zene, hangfelvétel saját.