7 hónap együtt?

Lenne kedved több hónapon át együtt tanulni, fejlődni velem? Megismerni a csakrák szimbólumait, a színeket, kódokat, és szellemileg, lelkileg is fejlődni, ami változást fog hozni az életedben. Mert lehet rájössz mennyi hitrendszer él benned, mekkora falakat emeltél az évek alatt magad köré, és mennyi mindent le kéne végre már bontani! Reflexológiás pontokat is fogunk érinteni, és megtanuljuk a főbb szerveket, működésüket, és lehet megkérdeznéd, erre mi a csudára van szükség? Nem orvosokat képzek, de legalább az csakrákhoz tartozó szerveket sajátítsd el, hogy tudd minek mi a funkciója és energetikailag is! És mert a jóga ászanákhoz is érdemes tudni, mert azt is tanulunk!

7 hónap lehet sok neked! Lehet, hónapról-hónapra tervezel, és megijeszt a hirtelen sok tudásanyag és a 7 hónap elköteleződés. Emberek vagyunk, „Ember tervez, Isten végez” szóval igen, ha bármi beüt, bár ne legyen ilyen az életedben, akkor tudsz halasztani. 7 hónapon át küldök neked videókat, és meditációs hanganyagokat az oktatóanyagok mellé. Ha épp nem érsz rá, akkor nézed meg, amikor van időd és ráhangolódásod, mert az lényeges! Tudom ez egy elköteleződés, hogy együtt tanulunk, és ennyi időn át! Tudom egyszerűbb elmenni egy pár órás előadásra, vagy pár órás jógaórára. Elolvasni egy cikket, és levan tudva. Így is lehet. De gondolj csak bele, mennyire mély információkat kapsz 2 órán át? Egy előadás anyagát nem tudod visszapörgetni, a legtöbb esetben pedig tilos a felvétel, az anyagot pedig nem fogja neked kiadni az előadó! Mennyire fog átmenni minden információ, amikor épp a jóga ászanákat végzed? És vajon kapsz ott ennyi tudást? A szankszrit szavakat pedig a legtöbben nem is értik.

Mindenki eldönti neki mennyire mély tudás kell. Nálam örök az anyag! Ha elveszne az éterben, akkor is újra megkapod életed végéig, hiszen jogosult vagy rá! De azért mentsd le a biztonság kedvéért. 🙂 Összesítem, mennyi mindent kapsz 7 hónapon át, hogy lásd:

7 oktatóanyagot letölthető E-booként, 140-160 oldalas terjedelemben, 7 meditációs hanganyagot kb. 25 percesek.

49 + 1 Csakra mese videót, melyen plusz személyes tanításaimmal fűszerezek meg neked, és látsz engem is személyesen, mintha csak ott lennék nálad, vagy te nálam! 🙂 Egy-egy videó 35-45 perces terjedelmű.

Tehát összesen a 7 hónap alatt kb: 1000 oldalnyi oktatást, 175 perces meditációt, és 2000 percet velem személyesen videóban! Ezenkívül van a tanfolyamosoknak lehetőségük kérdezni, 3 ilyen garanciális ajándék konzultáció van e-mailen keresztül, melynek értéke összesen 27.000 Ft. (9.000 Ft/konzultáció) Te jó ég! Ez lehet tényleg sok! Most már látod mennyi mindent kapsz 14.990 Ft-ért havonta, vagy ha egyben fizetést választod akkor még kedvezményesebb hiszen akkor csak 12.000 Ft! Ha csak egy hónap anyagát lebontod a 12.000 Ft-tal láthatod mennyire kedvező egy-egy anyag! Hogy pontosítsak, egy hónapban 9 terméket kapsz, ez 1333 Ft/ db. Azt is tudom és szerintem te is tudod jól, hogy egy előadásra vagy egy-egy napos divatosan mondott ”workshopra” (én magyart jobban szeretem, de van, aki így érti) 45.000 -75.000 Ft között mozog az ár. Én 84.000 Ft-ért 7 hónap tudás anyagát adom át!

Tudom ez egy komoly elköteleződés, és 7 hónap nem is kevés. Az se baj, ha most úgy döntesz, még nem állsz rá készen, nincs időd, vagy jövőre vágnál bele, akár anyagiak miatt is. Lehet az is, hogy téged más érdekel, pl: a „Fogyjunk együtt” könyvemre jelentkeztél, de lehet romantikus alkat vagy, akit az angyalos könyvem érdekel, szereted olvasni a verseimet, de az is lehet, hogy az egészséges életmód még jobban izgat! Mit hogyan készítsünk el vegánként, nyers fogásokat, és ezért vagy most itt velem. Igen, ebben a témában is van tanfolyamom és indul is majd 10 oktatókönyvvel és ahhoz is jár hanganyag. Igazából mint tudod elég sok rétű vagyok, elég régóta tanítok és írok, szóval megírtam neked is, hogy tudd, mert nem tudom melyik könyvemet olvasnád majd szívesen. De segítesz, ha megírod! 🙂

Ha bármilyen kérdés még felmerül nyugodtan írd meg!

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Várlak a Csakra Tanfolyamon vagy akár más tanfolyamaimon, vagy csak olvasóként!

Szeretettel: Nagy Szaffina író, spirituális tanító