7 erőközpont előadás

A legfontosabb a leglényegesebb információk, amelyeket tudnod érdemes a csakrákról, és a tested, és testjeid energetikai működéséről.

7 fizikai és 7 metafizikai erőközpont, melyek befolyásolják egészségünket, gondolatainkat, viselkedésünket, kedélyállapotunkat, fejlődésünket, akaratunkat, szellemi erőnket. Ezt a 7 erőközpontot hívják csakráknak, melyeket, ha tudatosítunk, megnövelhetjük szellemi aktivitásunkat, és kapcsolódhatunk az Isteni Ősforráshoz. A cél, felébreszteni az energia központokat, tudatosabbá válni, és a gyakorlatok, a meditációk, mélyebb megértések által egyre magasabb tudatállapotot elérni. Megérteni a világot, a kozmoszt, és benne a mi elfoglalt kis szerepünket.

Az energiablokkok elzáródások és ez kihat a fizikai, szellemi, lelki, energetikai testünkre is. Fájdalmak, gátak, lerakódások keletkezhetnek mind a négy területen ezért érdemes megvizsgálni a te életedben hol van blokk, lerakódás, elakadás.

Milyen hatással vannak ránk az energiák?

Milyen ENERGIA KÓDjaink vannak?

Mi zárolja el? Ismerd fel, nálad mi az, ami zárolva van!

Tanuld meg, hogyan tudod erősíteni, javítani az energia pontjaidat, tisztítani az energiáidat, testeidet!

„Szinte szárnyaltam a Csakra Webinárium után. Szaffina előadása és lelkesedése nagyon sok energiát adott. Nagyon tartalmas és elgondolkodtató a webinárium. Aki kezébe akarja venni az élete irányítását és fejlődni szeretne annak ott a helye a webináriumon és a tanfolyamon is. Köszönöm” N. Károly

„Engem az egekbe repítettèl!” Nelli H.

„Köszönöm szépen, hogy elérhetővé tetted a Csakra Webinárium felvételét! Már ebből az egy órás felvételből is nagyon sok értékes információt nyertem. A hangodból pedig áradt a szeretet. Úgy érzem, hogy a segítő szándékod és az emberek tanítása iránti elkötelezettséged is kiválóan átjött a hanganyagon keresztül.” Sz. Ibolya

„Nagyon tetszett a csakrákról szóló webinárium. Köszönöm, hogy eddig is tanulhattam tőled. Üdvözlettel”: Ágnes

„Nagyon tartalmas és lényegre törő előadás volt! Köszönöm szépen!” Sz. Szilvia

„ENERGIA KÓDOK A TESTEDBEN” előadás, online.

2024 Május 14. kedd 18 óra. Kérlek, időben érkezz!

Belépő kódot, e-mailben küldünk ki!

Már az előadáson is nagyon sok hasznos tudnivalót fogsz kapni, a szimbólumokról, csakra pontokról, színekről, és a fizikai, szellemi elzáródásokról is. Felfedezheted nálad hol van elakadás energetikailag, és hol kellene változtatnod. Érdemes lesz jegyzetelned, ha szeretnéd. Az előadás többször is meghallgatható, lesz felvétel. Ezt utólag e-mailben fogjuk kiküldeni számodra, és megnézheted, leállíthatod, ahányszor csak szeretnéd. (Az előadásról nem készíthető felvétel sem közzé nem tehető sem egészében sem részleteiben!) Online térben lesz, otthonról kényelmesen neked! Meghívhatod rá azokat a barátaidat is, akiket szintén érdekel a téma, vagy gyógyulásra, vagy változásra lenne szükségük. Igaz, otthonról tudod nézni, de kérlek, figyelj arra, hogy ebben a másfél órában félretegyél mindent, ami megzavarhat téged. „Amire összpontosítunk, arra irányul az energia.” És én azt szeretném, ha összpontosítanál erre az előadásra, mert lehet elindít benned valamit, és amit elmondok lehet már részben hallottad de nagyon sokan nem ismerik, vagy nem alkalmazzák a gyakorlatban.

Jönnél? Velem tartasz erre a másfél órára? Ide kattints a Regisztrációhoz:

Megér neked az életedből másfél óra összpontosítás, hogy „kicsit” képben legyél?

Milyen élményt adott másoknak a csakra webinárium? Még több beszámoló ITT:

https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/milyen-elmenyt-adott-a-csakra-webinarium/

Részletek hamarosan ITT és a weboldalon és tudsz kérni belépő kódot!

Nagy Szaffina

Spirituális tanító, író

Weboldal: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu

Kövess be Facebookon is ITT:

Nagy Szaffina Életművei Facebook oldalam:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100056345111650