2020 évi programok, tanfolyamok

 

Thassos Szigeti Spirituális Utazás

Thassos utazás jógával

Fedezd fel velünk a rejtett szimbólumokat, az asztrológus mágikus köveket, éld át a kövekből kirakott labirintus erejét, nézd meg Michael Arkangyal kardját és Jézus szögét, elfeledett ókori szobrokat, kápolnákat, fedezd fel velünk az élet gyógyító vizét, mely egy erdőben egy kolostorban található. Meditálj, énekelj, kirándulj, mozogj, jógázz és utazz velünk! Részletes leírás Thassosról, jelentkezésről, programokról: kattints a linkre! Résztvevőknek 1 alkalom ajándék talpmasszázs is jár!

Nap és Hold Jógaóra

Nap és Hold Jóga

Nap és Hold Jógaóra Dunakeszin! Nyújtás, lazítás, oldás, ászanák, (testhelyzetek) pránayama, (légzéstechnikák, erőfelvétel) mudrák, (kézszimbólumok) mantrák, (pozitív szuggesztio) relaxáció. Ha kezdő vagy, ha tudást szeretnél elsajátítani, ha egyszerűen csak nyújtani szeretnél, és kilazítani magad a hétköznapi feszültségből, ha úgy érzed eddig nem találtad meg a számításaid a jógában, vagy másban, gyere el! Szeretettel várlak!
Kérlek, privátban írj, ha jönnél, ott mindenre válaszolok! Csak önmagadat hozd, lelkesedésed, és váltó ruhát, ami kényelmes, és amiben jól érzed magad! 🙂 Várlak!

Mit ad neked a jóga? Nap és Hold Jóga Facebook oldala

Előre bejelentkezés szükséges!
Keddenként délután 18.00 – 19.30. Toldi Lakópark
Szerda délelőtt 9.00 – 10.30. Toldi Lakópark
Csütörtökönként délután 18.15 – 19.45. Amazonasban (Tóváros) Február 6.-tól Dunakeszin. Várhatóan Budapesten is lesz órám.

Ár: 2200 Ft. Bérlettel: 2000 Ft. 10 alkalmas bérlet esetén 1 jógaóra + 1 talpmasszázs ajándék! Első alkalom kedvezményes: 1600 Ft!

Frissítő Talpmasszázs

Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, gyógy krémekkel, előtte kellemes lábfürdő.

Frissítő lábmasszázs 30 perces vérkeringést felfokozó, testet frissítő kellemes relaxációs lábmasszázs, masszás olajokkal, gyógy krémekkel, előtte kellemes lábfürdő. Bővebb információ itt.

https://spiralenergiakozpont.iwk.hu/masszazs/

Hétfő, szerda 16, 17, 18 óra

Előre bejelentkezés szükséges! Ár: 3000 Ft/ 1 órás alkalom. Bérlettel kedvezőbb a masszázs nálam! 2500 Ft/alkalom 4 alkalmas bérlet: 10.000 Ft – 12.000 Ft helyett, 2000 Ft kedvezmény!

Csakra Tanfolyam

Csakra tanfolyam Nagy Szaffinával

Április 4. szombat 10-16-óráig

Szeretnéd megismerni a csakráidat, és megtanulni a hozzájuk kapcsolódó szimbólumokat, energetikai szinteket? Szeretnél fejlődni ez irányba és tudásodat elmélyíteni? Személyes gyakorlatias tanfolyam, jógával, relaxációkkal, meditációkkal, jobb agyféltekés rajzolással, feladatokkal, fizikai, szellemi, lelki oldásokkal, adott csakrához tartozó szervek, gyógynövények, kristályok, gyógyító színek, hangok, csakra kártyák és chakra oldó varázsigék, mesék megismerésével. Minden chakrához külön könyv és meditációs hanganyag tartozik, örök anyag!

Bővebb információ itt: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/csakra-tanfolyam/

Időtartam 2.5 hónap. Ár: 12.000 Ft/alkalom Egyösszegű befizetés esetén: 8.000 Ft/alkalom! (84.000 Ft helyett 56.000 Ft!) Jelentkezési határidő: Március 29.

Tarot Tanfolyam

Tarot 22 Nagy Arkánum 6 hónapos tanfolyam.

Fedezd fel a kártyákat, szimbólumokat, üzeneteit, számait, jelentésüket önmagadra nézve a Más Világon keresztül. A Más Világban Élek egy fantasy oldal, facebookon található, spirituális, mágikus, csakrás, tündéres, angyali és fantasy versekkel. A 22 nagy arkánumon, kártyán fogunk végig menni az elkövetkező időszakban, Tanuld meg a tarotot más szemmel a Más Világon át! Vegyél részt online videóimon, képzésen, és tanuld meg, kirakásról is lesz szó, és az összes nagy arkánumról! Szeretnél tanulni a Tarotról? 22 Nagy Arkánum a Más Világban Élek spirituális versein át vezet. Legyél a zárt Tarot Mag tagja! Videókban tanítalak meg a tarot misztériumára, mindegyik kártyáról fogok küldeni videót, e-mailben. Amiért különleges lesz, hogy a Más Világban Élek spirituális tarot verseit elemezzük és dolgozzuk fel, illetve a szimbólumokat.

Február 23. vasárnap, Februártól-novemberig. Időtartam 6 hónapos videós, online képzés, (nem szükséges gép előtt lenni adott időpontban) örökanyag! 22 Nagy arkánum, megismertetése, kirakások, szimbólumok, jelképek. Ár: 12000 Ft/alkalom. Kéthetente vasárnap küldök anyagot. Jelentkezési határidő: Február 20.

Vegán Tanfolyam online és személyes

Vegan Tanfolyam 10 hónapon keresztül, online, otthonról, kényelmesen, te tempódban egy vacsora áráért

Miért lesz valaki vegán, illetve miért változtatja meg az étkezését? Mivel tudjuk tudatosan növelni az egészségi állapotunkat? Milyen fejlődési folyamatokon megy keresztül az ember vegánként? Milyen kérdések és kételyek merülnek fel benne? Miért lényeges elsőként szellemileg éretté és megalapozottá hozni ezt a tudatos döntést és nem elkapkodva választani a vegánságot? 10 hónapos tanfolyam, tévhitek, szellemi tanítások, nyers fogások, videók, könyvek, hogy szakértővé válj a témában és ki tudj állni a tudatos egészséges életmód mellett, otthonodban, munkahelyeden, összejöveteleken. Önmagadnak, és családodnak teszel óriási tudatos lépést! Megtanulod elkészíteni az édességeket, tortákat, sütiket, fagylaltokat, (és mind ez nyers és nem hizlal) magyaros ételeket, (így nem kell lemondanod a töltött káposztáról vagy rakott kelről sem) Főbb témák: csíráztatás, böjtölés, vitaminok, ásványi anyagok… és még sok érdekesség a Vegán Tanfolyamban! Ajándékok 20. 470 Ft értékben a Vegan Tanfolyamon: Nyers ételkészítő videók, 25 db, nyers vegán receptes könyvek: 1. 2. 3. e-book, internetes konzultáció egy óra tanácsadás velem + ősi regenerációs meditáció cd (postán küldjük).

Bővebb információ: https://www.nagyszaffinaeletmuvei.hu/vegan-tanfolyam/

Júliusi hónap 5. szombat személyes 6. vasárnap online indul. Online 4990 Ft/hó, egyben fizetve 2990 Ft/ Tananyag+hanganyaggal! Személyes 12.000 Ft/ egy alkalom, 3-4 féle nyers ételkészítés, egész napos program. Ajándékok az online tanfolyamnál járnak.

Szinergia

Szinergiával való gyógyítás

Milyen hatással vannak ránk a színek? Hogyan befolyásolják a jókedvünket, a kedélyállapotunkat, az egészségünket, a hangulatunkat? Mit jelképez egy-egy szín és mit üzen, mi a jelentése? Mi mutat meg önmagunkról egy-egy szín hordása ruhában, az otthonunkban? Milyen színekkel tudjuk erősíteni az egészséget, a jó hangulatot, netán depressziót előidézni? Milyen színekkel melyik csakrát tudjuk erősíteni? Mit jelent, ha egy adott szín az aurádban erőtejesebb? Lásd videómat Youtube csatornán.

Szinergiával való gyógyítás, adott szervhez, tünethez egy órás színfürdő, töltekezés. Fejfájás, ízületi gyulladás, végtagfájdalmak, megfázás, depresszió, melankólia, és még sok tünet kezelésére érdemes választani a színe gyógyító erejét! Színfürdő bejelentkezés nálam! Talpmasszázsnál ez ajándék.

Életmód, lélekemelő hétvége Mátraszentlászlón

Életmód, lélekemelő hétvége Mátraszentlászlón

Május 8-10. Péntektől-vasárnapig

“Tisztasàg ételünkben, életünkben” előadás – Nagy Szaffina spirituális életmód tanácsadó, író

Vendégelőadóként leszek jelen, élő nyers vegán ételekről, enzimdús táplálkozásról lesz szó. Milyen hatással van a szervezetünkre, a szellemünkre, lelkünkre és az energetikánkra? Az ételek tisztító hatása, a függőségek és tévhitek feloldása. Bővebben hamarosan, szervezés alatt! De ha érdekel, már most jelentkezhetsz!

https://www.facebook.com/events/179628573125028/?notif_t=plan_user_invited&notif_id=1580125704839253

Szellemi Ösvény

Szellemi ösvény.

Olyan fiatalokat keresünk, akik szívesen tanulnának szellemi tanokról, keresik az útjukat, elragadtatja őket néha a vágyaik, függőségek, és kijönni ezekből. Szeretnék megismerni a szellemvilágot, szeretnének fejlődni szellemi, lelki területen is, érettséget, tudatosságot vinni hétköznapjaikba. Ha tudsz olyan fiatalt, aki elakadt az életében, jó lenne neki a tudatosabb útirány, mindenféle vallástól, pártól függetlenül, keresi az életben az igazságokat, megszeretné értetni magát a világgal, és keresi a helyét a világban, küld neki tovább ezt az üzenetet! Mert lehet ez fog neki segíteni! Hogyan kérhetünk vizsgafeladatoknál, kapcsolatoknál, munkakeresésnél? Hogyan kérhetünk gyógyító erőket? Milyen energiát tartalmaznak a fotók, képek? Hogyan tudjuk felvenni a kozmoszi erőket, és hogyan hasznosíthatjuk ezeket számunkra? Hogyan kérhetünk másoknak is akár gyógyulást, egészséget és segítségeket?

14 – 30 év közötti fiatalokat várunk, (ha kicsit több vagy még jöhetsz) szellemi óráinkra. Privátban írj: szellemi ösvény tárggyal, nagy.szaffina(kukac)gmail.com

A szellemi órák díjtalanok fiatalok számára! Ez önzetlen segítség, szolgálat, nem kérünk, nem kérünk érte díjat, adomány alapon működik, pl: terembérlet, gyógyító zenék, cd-k, gyógyító képek elvitele. A szellemi tanítás semmilyen formában nem rögzíthető, nem adható tovább és legfőképp nem adható el pénzért! Más nemzetiségű fiatalok is jöhetnek! Magyar nyelv nem szükséges, de jó ha van, hogy megértsék ők is, de szellemi úton sok minden érezhető lesz. Az órákon elsősorban Bruno Gröning tanításai, bölcsességei, életfilozófiái nyomán tanítunk.

Órák menete: Kérjük a hely elfoglalását a megkezdés előtt 10 perccel, csendben, ráhangolódni. A beszélgetést mellőzük. Az asztalra kihelyezett gyógyító zenéket, képeket, könyveket meg lehet tekinteni, adományért elvinni, illetve mosdói teendőket még elintézni, mert két órában nincs szünet, és nem szeretnénk megszakítani az áramkört. Ráhangolódás, gyógyító, magasabb szférákból érkező zenék meghallgatása, rövid meditáció, és erőfelvétel. Bevezetés a szellemi tanba, szellemi erőkről tanítás, gyógyerők fogadása, gyakorlatba való átültetés, tapasztalatok, élethelyzetek felismerése, átbeszélése. zárás: erőfelvétel, finom zenei hangolódás, elköszönés. minden harmadik héten van a találkozó, várhatóan Budapesten, helyszínről jelentkezőket értesítjük, az órák időtartama két órás, kötelezettségmentes. Jelentkezni privátban!