2019 a 3-as szám buvöletében

Az idei évünket meghatározó szám energia a 3. Mit tudunk a 3-as számról? Mi vonatkozik globálisan ránk ebből az energiából, a hozzá tartozó bolygó rezgésből, és hogyan tudunk ebből profitálni szellemileg, lelkileg fizikailag és energetikailag egyaránt? Mire figyeljünk oda, és mi várható? Még mielőtt kételkednél.. (bár akkor nem ezt olvasod :D) minden számnak, bolygónak van rezgése, akárcsak a hold (szintén bolygó) állások is hatással vannak ránk, akárcsak az elemek, így az időjárás is. Mivel minden mindennel összefügg és az Egynek vagyunk részei tehát a világegyetemnek, kozmosznak részei vagyunk, és amint fent úgy lent elvében megjelenik önmagunk kicsinyített és nagyított mása is a mikro és makrokozmoszban, mint önmagunk tükrei így egymásban is, nos így jelenik meg a külvilágban, ami formálja a belső világképünket is, és így van hatással ránk az egész univerzum.

Ikrek csillagjegy Nagy Szaffina cikke nagyszaffinaletmuvei.hu

A 3-as szám a Merkúr bolygóhoz tartozik és az ikrek zodiákus jegyhez, nézzük a jelentésüket közelebbről: az ikrek társas lény, és információ éhes, tudásszomjas. A belső kettőség jelenik meg benne, árny és fény, nappal és éjszaka, nő és férfi, jin és yang. Nem véletlen ikrek többes számmal. Az akarat, értelem és érzelem kettőssége játszik nála szerepet, ezért néha olyan mintha valóban két személyiségben létezne. Drágaköve: aqvamarin, napja a szerda. Levegő elemhez tartozik, ami energia, prána, légzés, változás, ezért az ikrek szereti a változást, már önmagában a kettőség végett is. Szabadság vágya van, ezért a túlzott monotonitástól megbetegszik, a légzőszerv, és idegrendszer amire vigyáznia kell. Asztma, megfázás, köhögés, végtag fájdalmak, ezekre figyeljen. Az ikrek jegyet a Merkúr bolygó uralja. Merkúr asztrológiai jegye: egy kör alatta kereszt, fölötte félkör. Magja vasat tartalmaz, és erős mágneses kisugárzással rendelkezik. Napja a szerda. A művészeteknek, a kommunikációnak és a szellemi tudásnak bolygója. Pozitív rezgésű. Mozgás, pörgés, ami még jellemzi. Intellektus, tudomány, olvasás, írás, bölcsesség, szellemi tudás, és gyógyítás tartozik hozzá, gyógyfüvek.

Merkúr bolygó jele Nagy Szaffina cikke nagyszaffinaletmuvei.hu

„A 3 szám a Merkúr bolygóhoz tartozik, kommunikáció, kapcsolat, ez jelenthet üzleti, vagy párkapcsolatot is. Érdemes keresni az új kapcsolatokat minden téren! A 3 szám globálisan mindenkire vonatkozik ez az energia. Merkúr bolygó hatása gyors, és pozitív rezgésű! Szerződéseknél figyeljünk oda jobban ebben az évben!” Zéró, számmisztikus

„3 a felemelkedett mesterek ott vannak a közeledben, számíthatsz szeretetükre, segítségükre.” Doreen Virtue

3 a szent szám. Atya, Fiú, Szentlélek, szentháromság. Fizikai, szellemi, lelki szint. Múlt, jelen, jövő. A kelták szent számnak tekintették, a három világ fogalma miatt. A felső Isteni világ, az alsó holtak világa és a középső az emberek világa. Úgy vélik mindegyik világban lakik egy énünk. A yggdrasil világfa melynek küszöbét őrzi a a kígyó és melyen át juthatunk más világokba, ezt jelképezi.

Hermész Triszmegisztosz hármassága, háromszor magasztos, ami a mesterek beavatási fokozatát jelképzete.

„Háromszor három a kerék forog,

úgy legyen ahogy te akarod.” Edain McCoy

3-as szám a mesében is megjelenik, mint „három a magyar igazság” vagy a három fiú, három lány és ezekből mindig a legkisebb győz, a 3 kismalac, a három próbatétel, a három kívánság, a három testőr, vagy a 3 szoros visszaverés Döbröginek.

A görög olimpia hármas jelszava: citius, altius, fortius! Gyorsabban, magasabban, erősebben!

Ennyit a hármas szám rövid összefoglalóról, és most nézzük ennek fényében mire is számíthatunk a 2019-es évben?

Új év 2019 új kezdetek célkitűzés Nagy Szaffina cikke nagyszaffinaletmuvei.hu

Mindenképp egy nagyon impulzív, pörgős, pozitív lüktetésű év kezdődött! Mint a hullámlovasok a tengeren, úgy kell nekünk is meglovagolni ezeknek az erős energiáknak a hullámait, és lényeges, hogy észrevegyük, most különösen a kínálkozó lehetőségeket! Mindenben! Bármi, bárhogy is alakul idén, azt egy lehetőségnek lássuk és semmiképp ne akadálynak, vagy korlátozó tényezőnek! Nézzük meg miért kaptuk az adott téglát, ha kapunk ilyet, és nézzük meg hogyan tudnánk azt a helyére tenni az életünkben, mit tanít ebben az évben és hogyan tudjuk azt a javunkra fordítani! (Mikor profitról, javakról beszélek elsősorban szellemi szintet értem ez alatt, de természetesen az anyagi javak sem elkerülendők!) Múlt évben, illetve az elmúlt két év az elengedésről szólt, azt hiszem bőven kaptunk rá felkészülési időt, hogy az óév lezárásával végleg elengedjük a múltat, vagy olyan kapcsolatokat, embereket, helyzeteket, munkát, ami már nem szolgál bennünket. És remélem ez mindenkinél már sikeresen lezajlódott és a végső lezárások immáron fájdalommentesen…. Erre már sok felkészülési időt kaptunk, és most jöhet egy új tiszta kezdet, egy pörgős, megvalósító, célkitűzős év! Juhéjjj!!!! Örömködjünk, táncoljunk, éljünk a művészeteknek, járunk el több kiállításra, olvassunk többet, járunk el táncolni, mulatozni, keressük a játékosságot, a szórakozást, de azt művészettel egybekötve!

Bolygó Nagy Szaffina cikke nagyszaffinaletmuvei.hu

Mivel a Merkúr egy rettentő pozitív bolygó, érdemes jobban oda figyelni és tudatosítani a gondolatainkat és érzelmi mintáinkat, hogy még jobban tudatosítsuk a pozitív hozzáállást a dolgainkba és embertársainkhoz mérten is!

1. Ne panaszkodjunk! Panaszkodásért, problémáért nem kell a szomszédba menni, mindenkinek van elég megoldandó feladata! Ha nehézségeink vannak próbáljuk közösen megoldani őket és nézzünk szembe a feladattal, igen megoldandó feladatnak fogjuk fel, ez is fontos és közösen oldjuk meg, hiszen a 3-as szám a közösség száma! Most kifejezetten számítsunk egymásra! Mindenben! „Ki-ki társát segíti és barátjának ezt mondja: Légy erős!” /Ézsaiás k. 41/6./ „Ha elesnek is, az egyik felemeli a társát.” /Prédikátor Salamon k. 4/10./ „Vigasztaljátok azért egymást, és építse egyik a másikat.” /Pál lev. Thess. 5/11./

2. Kerüljük a kritikát, a rosszmájúságot, az irigykedést, a pesszimizmust, a másikra fújást, vagy befeketítését! Helyette keressük meg mennyi mindent tanulhatunk a másiktól, miben jó, és miért ért el sikereket. Tanuljunk tőle, tudjunk örülni a pénzének, a szépségének, vagy bármijének… Ne azt vizslassuk mibe lehet belekötni, kritizálni, helyette csináld meg, próbáld meg te is és rájössz menyi áldozatot hozott ő is… Vagy lehet neki ez az útja! Ne mások életét akarjuk élni, hanem lássuk meg önmagunkban az adott adottságot, képességet, és fedezzük fel a saját utunkat! Főleg igaz ez a 2019-es évben! Kritika helyett, fogadjuk meg, hogy azt nézzük milyen pozitív tulajdonságot tudunk felfedezni a másikban és dicsérjük meg! Igen a 2019-es év egyik játéka legyen a dicséret kimondása! (Kezdheted is a melletted lévő embertársaddal! 🙂„Annyi időt töltök a magam javítására, mint mások kritizálására.” (töltenék..)

3. Nagyon lényeges! Mivel a kommunikáció erős lesz ebben az évben, a pletykálkodást gyorsan kerüld el jó messzire! Még a közelébe se érj! 🙂 Ugye neked is milyen rosszul esne, ha rólad mondanának olyan rossz dolgokat, amik nem is igazak… Mert általában azt nevezzük pletykának, ami nem igaz… Ha valakiről jót mondasz, pl: szomszédodról, és utána azt el is mondod neki is, vagy megszeretnéd őt lepni, az egy jó dolog. Tegyél is! Fedezd fel a körülötted élő emberek társaságát, ha már amúgy is a társasági 3-as évben vagyunk, és vedd észre a csupa jót bennük! Mert minden emberben van jó… kiben több, kiben kevesebb, de biztos valamit találsz… néha le kell menni jó mélyre.. 😀 😀 de azért kutakodj a jó iránt! 😀 ”Ha nincs súsárló megszűnik a háborgás.” Példab. 26/20./ „Pöröly és kard és éles nyíl az olyan ember, aki hamis bizonyságot szól felebarátja ellen.” /Példab. 25/18./ „A te ügyedet végezd el felebarátoddal, de másnak titkát meg ne jelenítsd!” /Példab.25/9./

Kommunikáció, társaság éve,. Nagy Szaffina cikke nagyszaffinaletmuvei.hu

A 3-as év a kommunikáció, társaság éve, tehát jól fontold meg mit mondasz és kinek, kivel barátkozol, (de ugye a kitakarítást már elvégeztük az elmúlt két évben illetve az év eleji tisztítási rituáléval, számvetéssel… ugye? 🙂 és a beszélgetés kellemes hangvételű legyen minden helyzetben! Akár hivatali ügyeket intézel, akár boltban vagy, ne feledd ők is emberek a pult mögött! És főleg a családi beszélgetésekre figyeljetek, legyenek tartalmasak! Mivel a lerendeződés, titkok és egyéb játszmák felszínre hozása is már meg kellett (volna) hogy történjen az elengedési időszakban, ezért most már az új kapcsolatokra, újításokra kell építkeznetek! A viták, vitatémák, csatározások ideje lemúlt…. kerüld ezeket, mert energiát szív el, játszmákat hoznak be, és drámai hatásuk nem marad el. Negatív értelemben… Érdemes odafigyelni energia szintünkre, mindig emelkedett maradjon! Többet meditálni, önmagunkra időt fordítani, jógázni, mozogni, hiszen a pörgés éve ez… Nade a társaságé is.. Nem győzöm hangsúlyozni, idén ne maradj egyedül! Figyeljünk jobban oda egymásra, egyik másikat kisegítse! Most nem az egyedülállásé, a szingliségé a főszerep! Tessék átmenni a szomszédba, családhoz, és kibékülni, akivel eddig nem sikerült! Az egyedülállók idén megtalálhatják a társukat, és a magányosok is találhatnak megfelelő, pozitív embereket. Idén tessék társaságot keresni, társasági életet élni!!! És művészetek! Ez a kettő fontos! Továbbá ha eddig nem voltál kezdeményező típus a munkahelyeden, párkapcsolatba, most tessék beszélni!! Előadni, megszólalni, keress olyan helyzeteket, vagy ad az élet 🙂 ahol neked kell kérdezned, neked kell invitálnod, vezetned, megszólalnod… stb… Ez a fejlődésedet szolgálja! (Tudom ajánlani a társasjátékokat, mint a Misztérium, vagy Activity, ahol a kommunikációé a főszerep!)

Tervezések és kivitelezések, célkitűzések. Nagy Szaffina cikke nagyszaffinaletmuvei.hu

Idén az erőnk a szellemiségben mutatkozik meg, hogyan beszélünk viszonyulunk egymáshoz, és helyzetekhez! Milyen a problémamegoldó képességünk, nos ez is megmutatkozhat idén, hiszen egy gyors, pörgős évnek nézünk elébe! Tervezések és kivitelezések, célkitűzések, álmok megvalósítása lesz a feladat! Persze dolgozni is kell! Önmagunkon, és az anyagi helyzetünk javításán, illetve álmaink megvalósításán is! Néha mikor elfáradunk, hiszen nem égünk az év minden egyes 365 napján, vegyük kezükbe ezt a cikket, vagy motiváló célfüzetünket, tervezetünket, álomtablónkat, vagy motiváló pozitív idézeteket, könyveket, filmeket, olvassunk, ezek segíthetik a céljainkat erre az évre! Nekem például nagyon sokat ad a lelkemnek mikor az elmentett sok-sok dicséretet, amiket tőletek, Olvasóktól kapok újra elolvasom, azok mindig nagyon sokat adnak és fénnyel, boldogsággal töltenek el engem! Köszönöm!! ♥ És akkor újra fellelkesülök, mert van miért írnom, dolgoznom, nektek, értetek! ♥ Szóval ti is motiváltok engem!

Azért a másik oldal sem alszik… mint tudjátok, tehát a kommunikáció árnyoldala is erősebben megjelenik, mint az ügyes manipulátorok, befolyásolhatóság, hiszékenység, és az ebből keletkező későbbi károk…. legyen az szellemi, lelki, anyagi.. Ne legyetek hiszékenyek! Minden oldalról vizslassátok át az adott helyzetet, dolgot! Ahogy Zéró is elmondta hétfői számmisztika adásában, (minden hétfőn van este 20-kor) figyeljünk oda jobban a szerződéskötésekre! „Ne legyen hiszékeny, győződjön meg!” Bruno Gröning

Kirándulás, sport, tánc, hegyekbe túrázás, bringázás, úszás. Nagy Szaffina cikke nagyszaffinaletmuvei.hu

És ha már egy gyors, pörgős évről beszélünk én úgy vélem ez alól az egészség és sport sem maradhat el! Érdemes most új sportokat kipróbálni illetve még jobban erősíteni az izmokat! Kirándulás, sport, tánc, hegyekbe túrázás, bringázás, úszás, bármi, ami izgalmas, mozgással jár, lendületben tart, izzadást generál a testben és tudod, sohasem egyedül! Társas szám éve van! Hajrá együtt izzadás, vagy kövek cipelése, építkezés, bármi csak lendületbe lendüljetek! 🙂 🙂 🙂 És ezt a mozgást, lendületet érdemes meg is tartani mind a munkahelyen mint a kapcsolatainkban!

Isten, Istennő, és a bennünk lévő gyermek, a kis isten. „Istenek vagytok” Nagy Szaffina cikke nagyszaffinaletmuvei.hu

A hármas szám a teremtés száma is! Isten, Istennő, és a bennünk lévő gyermek, a kis isten. „Istenek vagytok” /János ev. 10/34/ „Istenek vagytok ti és a Felségesnek fiai ti mindnyájan.” /Zsoltárok k. 82/6./E

Engedjétek, hogy a teremtő MAGotok, megteremtődjenek, és kicsírázzanak, sőt szárba szökkenjenek! Merjetek idén álmodni! És lépjetek a tettek mezejére! „Just do it” Csak csináld! Csináld jól! Csináld, ha hibázol is… csak csináld! Teremts a belső spirituális erőddel, engedd szárba szökkeni a MAGodat, engedd növekedésnek! „Korán vesd el a te magodat, és este se pihentesd kezedet!” /Prédikátor Salamon k. 11/6./ Vagyis korán, már év elején láss munkához!

Rendelkezésünkre áll az év 365 napja (most hogy ezt írom már csak 357, de ez még épp elég lesz  így év elején) hogy alkoss, ültess magvakat, és adj időt neki! Ez is lényeges! Jó teremtést kívánok mindenkinek, és jó szárba szökkenést a 2019-es újesztendőben! Végezetül egy spirituális versemmel zárnám, amit a Más Világban Élek facebook oldalamon is megtalálhatsz.

https://www.facebook.com/masvilagbanelek

(Kukkants be oda ha még nem jártál ott, csak el ne szédülj! Mert varázslatos élményben lesz részed! 🙂

Hagyd beérni a magot. Nagy Szaffina verse. Más Világban Élek Facebook oldal.

Hagyd beérni a magot,
hagyd szállni a gondolatot,
vigye a szél kívánságod,
nőjön szárba csírázásod!

Engedd a gondolatoknak
magasan szárnyaló utat.
Elmédben megfoganjanak,
teremtsék akaratodat!

Tápláld, gondozd a magodat,
teremtő gondolat sarja,
idő árnyéka takarja,
míg beér a szó alakja.

Megtestesülve jön létre
alakot öntve a térben,
kívánságod teljesülve,
a tudatos teremtésben.

Szaffina Nagy (A vers másolható a szerző megadásával)

Eszméletlen hosszú lett ez a cikk, nade mégis csak egy évről szól! 😀 Köszönöm, hogy elolvastad és kívánom, hogy tudd mozgósítani a belső erőket és természeti erőket egyaránt, és hogy a lehető legtöbbet hozd ki ebből az évből! Hajrá!

Ha tetszett nyomj egy likeot és oszd meg ismerőseidnek hátha nekik is nagy segítség lesz az ide év elkezdéshez! 🙂 A cikk másolható a szerző és link, elérhetőség megadásával együtt. Áldás és Fény kísérjen utadon!

Nagy Szaffina író, spirituális életmód tanácsadó